Ücret nekadar dır
Ücreti kulağa göre değişiklik gösterebiliyor. Benim biri çok sorunlu değildi ve 1 gece konaklaması dahil 3000tl ödedim. Ek olarak 1 gece daha yatmak istedim başka ilden geldiğim için onada ayrı ödeme yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ücret nekadar dır
TŞk ederimÜcreti kulağa göre değişiklik gösterebiliyor. Benim biri çok sorunlu değildi ve 1 gece konaklaması dahil 3000tl ödedim. Ek olarak 1 gece daha yatmak istedim başka ilden geldiğim için onada ayrı ödeme yaptım
Fiyat nedır3gün önce araştırma hastanesinde oldum bende. Morluk ve şişlik var bakalım ne zaman gececek
2000 tlFiyat nedır
Tşk kesi yapılarak mi yoksa ip le mi yapıldı cvp için tşk2000 tl
Tşk kesi yapılarak mi yoksa ip le mi yapıldı cvp için tşk
Merhabalar.Asim beyden memnun kaldınız mı.bende olmayı düşünüyorum.ameliyat hakkında biraz bilgi verir mısınız.kontrolunuz nasıl geçti bu arada.cok geçmiş olsun :)Arkadaşlar antalya eğitim araştırmada oldum bugun 6.günm dun duş aldım şişlik ve morluk dışında bi sıkıntı yok .salı günü tekrar kontrolüm var. O güne kadar saç bandını sürekli tak dedi. Doktorum Asım uslu
Merhabalar.Asim beyden memnun kaldınız mı.bende olmayı düşünüyorum.ameliyat hakkında biraz bilgi verir mısınız.kontrolunuz nasıl geçti bu arada.cok geçmiş olsun :)
Merhaba siz Hakan beye ameliyat oldunuz mu memnun kaldınız mı?Kimse yokmuuu? hakan beyden gün aldım ameliyat olacağım. İçinizde hakan bulam’a ameliyat olup memnun kalan var mı???
kepçe kulak ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar,bu ameliyatın komplikasyonları(açılma, acı, sızı gibi gibi) özellikle klasik teknikte oldukça sık yaşanıyor. o sebeple FLEP tekniğini tercih edin. en önemlisi, instagram balonları reklamlarına kanmayın ve maliyet olarak max 5000 tl yi geçmeyin ve ödemelerinizi lütfen türk parası olarak yapın. euro, dolar isteyen yerlerden kaçın. kepçe kulak ameliyatında doktorunuz size özel bir kulak tasarlamayacak, burun ameliyatı gibi komplike değil, parmaklarınızla kulağınızı geriye yatırın(kafaya yapıştırmadan) oluşacak şekil, işte tam da o :))) FLEP tekniğini uygulayan dr sayısı oldukça fazla. biraz araştıran bulur ve sonucundan memnun kalır. saygılar
Sac bandina gelince eve bandajli gitmistim 2 gun sonra pansumana giderken kotondan aldigim ne cok sıki ne cok bol sac bandimi takip gittim icine sargi bezi koyarak doktorum pansumani yapip yine ayni bandimi takti tenisci bandi sarti yok muhim olan dikkatli davranmak yatarken dikkat etmek ve guzel beslenmek dedigim gibi bugun 5.gunum ve cok rahatim haftaya cumartesi pansumana gidecegim pazarteside ise basliyorum evimde her isimi yapabiliyorum hareketleri kisitlayan bi durumda yok umarim olmak isteyenlere bi nebze isik olur saglicakla...