Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

3gün önce araştırma hastanesinde oldum bende. Morluk ve şişlik var bakalım ne zaman gececek

Arkadaşlar antalya eğitim araştırmada oldum bugun 6.günm dun duş aldım şişlik ve morluk dışında bi sıkıntı yok .salı günü tekrar kontrolüm var. O güne kadar saç bandını sürekli tak dedi. Doktorum Asım uslu

Arkadaşlar antalya eğitim araştırmada oldum bugun 6.günm dun duş aldım şişlik ve morluk dışında bi sıkıntı yok .salı günü tekrar kontrolüm var. O güne kadar saç bandını sürekli tak dedi. Doktorum Asım uslu
Merhabalar.Asim beyden memnun kaldınız mı.bende olmayı düşünüyorum.ameliyat hakkında biraz bilgi verir mısınız.kontrolunuz nasıl geçti bu arada.cok geçmiş olsun :)

Merhabalar.Asim beyden memnun kaldınız mı.bende olmayı düşünüyorum.ameliyat hakkında biraz bilgi verir mısınız.kontrolunuz nasıl geçti bu arada.cok geçmiş olsun :)

Saolun . Asım hoca gayet ilgiliydi saolsun ameliyat sıkıntısız geçti lokal oldum. Sadece iğneler acıtıyor sonrası kolay. Kontrolde iyi geçti

Merhaba arkadaşlar, ben 2014 ağustosta amt oldum, 4 yıla yaklaşıyor, bu amt çok basit değil bence, amt olmak basit, ama sonrasında asla eskisi gibi rahat olmuyo kulaklarımız, ara ara acimalar olabiliyor,yatarken yaslanirken ben hala acı ağrı hissedebiliyorum zaman zaman, amt yeni olanlar hemen bir ayda üç beş ayda eskisi gibi rahat yatmayı falan düşünmeyin derim, hakkaten amt sonrası uzun bir süreç bekliyor , bu kişiden kişiye değişir belki ama, ben nerdeyse 4 yıla yaklaşıyorum kulaklarimin arkasını abdest alırken öyle rahat rahat yıkama vs yapamıyorum acıyor illaki, ama ne olursa olsun değer. Sadece amt dan sonra bir ayda vs düzelme beklemeyin, ben şöyle düşünüyorum artık, ömür boyu hep kulagimizi sakinacagiz, bir kere bile bukemedim ben, arkasını kulak copuyle nazikçe temizliyorum gerginlik ve acıma oluyor çünkü Azda olsa, özellikle kıvrımlı yerler yaslanirken direkt üstüne gelirse ağrı yapıyor, tabi herkes aynı olmayabilir, ama ben tecrübemi paylaşmak istedim. Geçmiş olsun hepinize, yine olsa amt olurdum rahatlık gibisi yok.kulagini dert etmeyenler olmasın , ben çok dert ediyordum, saçlarımı toplayamiyordum,kafaya takmıştim gözümü karattim oldum. Benimki gibi kulağı olan birçok kişi olmuyor mesela,bu biraz ozguvenle ilgili,birde doktorunuzu iyi seçin, her estetikciye kulaginizi emanet etmeyin, basit bir amt değil süreç zor oluyo, hoşçakalın,

kepçe kulak ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar,bu ameliyatın komplikasyonları(açılma, acı, sızı gibi gibi) özellikle klasik teknikte oldukça sık yaşanıyor. o sebeple FLEP tekniğini tercih edin. en önemlisi, instagram balonları reklamlarına kanmayın ve maliyet olarak max 5000 tl yi geçmeyin ve ödemelerinizi lütfen türk parası olarak yapın. euro, dolar isteyen yerlerden kaçın. kepçe kulak ameliyatında doktorunuz size özel bir kulak tasarlamayacak, burun ameliyatı gibi komplike değil, parmaklarınızla kulağınızı geriye yatırın(kafaya yapıştırmadan) oluşacak şekil, işte tam da o :))) FLEP tekniğini uygulayan dr sayısı oldukça fazla. biraz araştıran bulur ve sonucundan memnun kalır. saygılar

kepçe kulak ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar,bu ameliyatın komplikasyonları(açılma, acı, sızı gibi gibi) özellikle klasik teknikte oldukça sık yaşanıyor. o sebeple FLEP tekniğini tercih edin. en önemlisi, instagram balonları reklamlarına kanmayın ve maliyet olarak max 5000 tl yi geçmeyin ve ödemelerinizi lütfen türk parası olarak yapın. euro, dolar isteyen yerlerden kaçın. kepçe kulak ameliyatında doktorunuz size özel bir kulak tasarlamayacak, burun ameliyatı gibi komplike değil, parmaklarınızla kulağınızı geriye yatırın(kafaya yapıştırmadan) oluşacak şekil, işte tam da o :))) FLEP tekniğini uygulayan dr sayısı oldukça fazla. biraz araştıran bulur ve sonucundan memnun kalır. saygılar

Ben klasik yöntemle ameliyat oldum ve bunun için uzun yıllar araştırma yaptım. Flep yöntemi de çok araştırdım yalnız işini bu konuda titiz düzgün yapan çok az sayıda doktor var ve fiyatlarıda 7-8000 tlden aşağı değil maalesef. Benim yarın ikinci ayım dolmuş olacak ve çok şükür hiç bir ağrım sızım iltihabım olmadı. Bu tarz işlemlerde yöntemden çok (buda önemli tabiki ama) doktorunuzun iyi olması, daha önemli diye düşünüyorum.

öncelikle geçmiş olsun. klasik yöntem her zaman başarısız olacaktır diye bir şey zaten söylenemez. kıkırdağın yapısına göre hastadan, hastaya başarı oranı değişkenlik gösterir. umarın şanslısınızdır ve sizin kıkırdak yapınız klasik yönteme uygundur ve dileğininiz kulağa kavuşursunuz .
şöyle bahsedeyim size; klasik yöntem;kıkırdağı yaş üzüm olarak düşünün ve iple birbirine bağladığınızı farz edin. flep yöntemi; üzümler saplarından bağlanmaktadır. bu sapı da dr kanlı doku(flep) olarak kendisi oluşturmaktadır.
ayrıca flep tekniği 3000, 3500 tle karşılığında uygulayan tecrübesi olan, reklamı çok olmayan, yapan epey dr var.

arkadaşlar flep tekniğindeki ısrarımın sebebi çok mükemmel olduğu için değil.sonuçta kulağa müdahale ettiriyorsun ve kulak hiçbir zaman eskisi gibi seninmiş gibi olmayacaktır.:)))))) her ameliyat gibi onun da nüks etme sorunu var fakat mükemmel bulunana kadar en ideal olan bu yöntemdir. kepçeliği çocukluğundan beri çeken bilir:KK43:(( ben de sizin gibi bir kepçe kulaklı olarak:))) çok fazla yabancı ve yerli kaynak otoplasty sunum okudum. bu sonuca öyle vardım. bizim insanımız maalesef önemsemeden ve maddi imkan yetersizliğinden, dr ların da işin kolayına kaçmasından ötürü, kabaca deri iple bağla kıkırdakları, kulağı yapıştır kafaya gönder evine, sonrasından banane, ben parama bakarım mantığından sonuçlar iç karartıcı. kepçeler olarak bilinçlenmeliyiz artık:))))) estetik duruş olarakta kulaklarınızı kafaya kesinlikle yapıştırmayın.kulağınızın üstünün kıstırılmış bir görüntü de olması da çok yapay durmaktadır. kulaklarınızın yapılmış halinin hafif kepçe olması tam yapışık olmasından çok daha doğal durmaktadır. ücret olarak da drunuza türkiye de yaşadığınızı (isviçre de değil) ona göre bir meblağ söylemesine ve 5000 tl yi kesinlikle geçmemeye dikkat edin.

Teşekkür ederim
Evet tabiki kulağım klasik yönteme uygun olduğu için yaptırdım. fakat bu şanstan dolayı iyi geçen bir ameliyat değildi, bir çok doktora gidip bilgi almama dayanarak ortaya çıkan bir durum.
Ayrıca flep yöntemine kötü veya olumsuz bir yorumda bulunmadım farkettiyseniz. Sadece klasik yöntem kadar yaygın olmadığından bu yöntemi bulan kişiden başkasına güvenmek beni tereddütte bıraktı. ( denk geldiğim şikayetlerden dolayı) Ve bu yöntemi bulan dra fiyatı iki ay önce sorduğumda 8000₺ dedi.
Sağlığın herşeyden önce geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu durumda çok iyi araştırdığınız güvendiğiniz bir dr bütçe olarakta size uygunsa mutlaka yapın demek istedim bir önceki yazımda.
Şunuda özellikle belirtmek isterimki klasik yöntemle oldum ve kulaklarım kafama dikilmedi :) rahatlıkla temizlenecek ve doğal görünen bir kulağa sahip oldum. Zaten nasıl olmasını istiyorsanız o şekilde yapıyorlar.
Umarım sizde güzel bir tecrübe edinip sağlıklı ve mutlu olursunuz.

Kızlar merhaba, ben de kulak esteteği yAptırmak istiyorum. Büyük ihtimal ali mezdeğine yaptıracağım. Haziran ayında gidip görüşüp konuşup Temmuzun ilk haftası yaptırmayaçı düşünüyorum. Ama bazı sorularım olacak:

1) işten bir hafta izim alacağım. 9 günlük bir tatilim olacak yani. İşe döndüğümde bandana takmak istemiyorum. Ne kadar takmamız gerekiyor?

2) kurban bayramında yani 20 ağustos gibi tatile gideceğim. Denize havuza gireceğim haliyle. Çok sorun olur mu?

Sac bandina gelince eve bandajli gitmistim 2 gun sonra pansumana giderken kotondan aldigim ne cok sıki ne cok bol sac bandimi takip gittim icine sargi bezi koyarak doktorum pansumani yapip yine ayni bandimi takti tenisci bandi sarti yok muhim olan dikkatli davranmak yatarken dikkat etmek ve guzel beslenmek dedigim gibi bugun 5.gunum ve cok rahatim haftaya cumartesi pansumana gidecegim pazarteside ise basliyorum evimde her isimi yapabiliyorum hareketleri kisitlayan bi durumda yok umarim olmak isteyenlere bi nebze isik olur saglicakla...

Merhaba, işe giderken bandana taktınız mı? Bandana için 1 hafta yeterli olur mu?

X