- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
klasik yöntemle olan kepçe kulak ameliyatı yıllarca kulakta ağrı bırakıyor zaten çünkü ömür boyu kulak arkası cilt altı dikişlerin oluyor klasik yöntemde. ama bu yöntem ağrısız sısızız sadece cilt kesiği var cilt altına implant yerleştiriyor 36 ayar altın değerinde dışardan belli olmasın diye. şuan dünyadaki en konforlu kepçe kulak ameliyat yöntemi earfold dur burdan tüm doktorlara duyurulur çünkü doktorlar bu siteleri kontrol ediyor hatta bence kimse kepçe kulak ameliyatı olmasın bu yöntemi beklesin doktorlar bu yöntemi getirmeli artık türkiyeye elin yabancısı bundan faydalanırken bizim doktorlarımız bu yöntem az tuzlu diye getirmiyolar ceplerinden fazla para çıkmasın diyeben bu dediğini sen soyledikden sonra baya arastirdim. Cok guzel bir yonteme benziyor. Ama kafama bir sey takildi. O kulagin icine yerlestirdigi aparat demirden mi ? Ve o kıkırdağı sıkarak baskı uyguladigi için acı vermiyor mu ?
klasik yöntemle olan kepçe kulak ameliyatı yıllarca kulakta ağrı bırakıyor zaten çünkü ömür boyu kulak arkası cilt altı dikişlerin oluyor klasik yöntemde. ama bu yöntem ağrısız sısızız sadece cilt kesiği var cilt altına implant yerleştiriyor 36 ayar altın değerinde dışardan belli olmasın diye. şuan dünyadaki en konforlu kepçe kulak ameliyat yöntemi earfold dur burdan tüm doktorlara duyurulur çünkü doktorlar bu siteleri kontrol ediyor hatta bence kimse kepçe kulak ameliyatı olmasın bu yöntemi beklesin doktorlar bu yöntemi getirmeli artık türkiyeye elin yabancısı bundan faydalanırken bizim doktorlarımız bu yöntem az tuzlu diye getirmiyolar ceplerinden fazla para çıkmasın diye
Ali mezdegi ne,3 yıl olacak nerdeyse genel olarak memnunum,dikkat etmek gerekiyor tabikiKime oldunuz ameliyatı?
implant içine koyduğu malzeme implatın dış kaplamasıda 36 ayar altın dışardan belli olmaması içinaltın yani o kulak içine koyduğu malzeme ?
implant içine koyduğu malzeme implatın dış kaplamasıda 36 ayar altın dışardan belli olmaması için
avrupalı en ünlü doktorlar artık bu yöntemle ameliyat yapıyor 3 yıldır zaten ve artık avrupada bi çok doktorda bu yönteme geçti klasik yöntem azaldı git gide bi türkiyedeki doktorlar implant için masraf olmasın diye getirmiyolar implantıklasigin yerini tutar mi bilemedim
ben 2015 haziranda oldum ameliyatı verdiğim en doğru karardı bazen acır eski esneklik yok ama kepçe kepçe de gezilmez burun ameliyatının yanında bu hiçmiş ama burunda acı olmuyorken kulak 2 yıl olmasına rağmen hala acır ben burdayım der düşmanıma vermesin kepçelik zor şimdi yeğenim 20 aylık o da kepçe oldu büyüsün ona da yaptırıcaz
avrupalı en ünlü doktorlar artık bu yöntemle ameliyat yapıyor 3 yıldır zaten ve artık avrupada bi çok doktorda bu yönteme geçti klasik yöntem azaldı git gide bi türkiyedeki doktorlar implant için masraf olmasın diye getirmiyolar implantı
kıkırdak kırılmazMerhaba ben de ameliyat oldum fakat kulak içindeki kıvrımı yapmamış Dr çok mutsuzum çok üzgünüm daha 20 gün oldu fakat 6 ay beklemem gerekirmiş tekrar kıkırdak kırıp sekil verecekmiş ameliyat esnasında yapmamış hiç anlam veremedim.Sizin tam kulağınizin kıvrımları görünecek bir fotoğrafiniz varsa paylaşır mısınız? Hayata küstüm resmen çok üzgünüm
çok fazla farkediceğini düşünmüyorum zaten türkiyede kepçe kulak ameliyatları maliyet bakımından 2 bin ila 5 bin arası doktoruna göre değişiyor buda en fazla 5 bin olur 2 kulak için aynı hesaba denk gelicektir. ve bi çok doktor bu yönteme geçince fiyatlarda düşücektir ister istemezyapsalar bile tuzlu olur cok para isterler ben sana soyleyeyim
sigarayla alakalı hiç bir sıkıntısı yok içiceksende sigara ameliyatdan 1 hafta sonra içarkadaşlar bu ameliyatı olup sigara içen hastalar var mı varsa sigara sonucu etkiledi mi yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşlar bu ameliyatı olup sigara içen hastalar var mı varsa sigara sonucu etkiledi mi yardımcı olabilir misiniz?
selam hakan beyden memnun kaldınız mı bende olmak istiyorum ama tedirginim biraz daha bilgi verebilirmisiniz ameliyat sonrası için teşekkür ederim.Tabiki, bugün ilk kontrolüme gittim, sargılarım değişti ve kulaklarımı görme fırsatım oldu. Şu an biraz ödem var ama az çok anlaşılıyor nasıl olduğu, Hakan Bey'in operasyon öncesi bana gösterdiği yapışıklığın aynısı olmuş, çok yapay durmaması için azıcık açıklık bırakmamız gerektiğini söylemişti.
Dün gece biraz uykusuz geçti ama ağrılardan vs değil, ben çok tedirgin oldum çünkü uykum ağır ve dağınık uyuyorum, kendime zarar vermekten korktuğum için stres oldum ve birkaç saat uyuyabildim. Bugün hiç ağrı kesici içmedim ve oturdum dizi izliyorum, çok iyiyim, yarın öğlen bir pansumana daha gideceğim ve bir aksilik olmazsa cuma günü bandajım çıkacak ve kendi istediğim bir saç bandıyla devam edeceğim sürece. Şimdilik bu kadar, heyecanla fotoğraf çekebilmeyi bekliyorum. Bu arada bazı arkadaşlar yüzlerinde şişlik ve morluk olduğunu yazmışlar ancak ben böyle bir durumla karşılaşmadım, sanırım çalışanlar için 1 haftalık süreç yeterli olacaktır sosyal hayata dönüş için.