Merhaba arkadaşlar, ben 2014 ağustosta amt oldum, 4 yıla yaklaşıyor, bu amt çok basit değil bence, amt olmak basit, ama sonrasında asla eskisi gibi rahat olmuyo kulaklarımız, ara ara acimalar olabiliyor,yatarken yaslanirken ben hala acı ağrı hissedebiliyorum zaman zaman, amt yeni olanlar hemen bir ayda üç beş ayda eskisi gibi rahat yatmayı falan düşünmeyin derim, hakkaten amt sonrası uzun bir süreç bekliyor , bu kişiden kişiye değişir belki ama, ben nerdeyse 4 yıla yaklaşıyorum kulaklarimin arkasını abdest alırken öyle rahat rahat yıkama vs yapamıyorum acıyor illaki, ama ne olursa olsun değer. Sadece amt dan sonra bir ayda vs düzelme beklemeyin, ben şöyle düşünüyorum artık, ömür boyu hep kulagimizi sakinacagiz, bir kere bile bukemedim ben, arkasını kulak copuyle nazikçe temizliyorum gerginlik ve acıma oluyor çünkü Azda olsa, özellikle kıvrımlı yerler yaslanirken direkt üstüne gelirse ağrı yapıyor, tabi herkes aynı olmayabilir, ama ben tecrübemi paylaşmak istedim. Geçmiş olsun hepinize, yine olsa amt olurdum rahatlık gibisi yok.kulagini dert etmeyenler olmasın , ben çok dert ediyordum, saçlarımı toplayamiyordum,kafaya takmıştim gözümü karattim oldum. Benimki gibi kulağı olan birçok kişi olmuyor mesela,bu biraz ozguvenle ilgili,birde doktorunuzu iyi seçin, her estetikciye kulaginizi emanet etmeyin, basit bir amt değil süreç zor oluyo, hoşçakalın,