Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Selam,ben lokal oldum,genel anestizi gerektircek bi amt degilki,hiç acı yok,iğne açısı bile yok,ben yine olsam yine lokal Ölurdum :) çok korkak olmama rağmen
Nerde olacaksin acaba

Peki doktorun kac ay koruman gerek dedi.yani tam ne zman açılma ihtimali ortadan kalkar :)
Canim bana doktor gündüzleri hiç bant takma,2haftada geceleri yapacaksın,zaten bir ay içinde 1-2 milim en fazla açılma olcak ve final hali bu dedi,denizede 15 gün sonra gir dedi ama ben girmicem,bandı bi hafta gündüz taktım,bugün 8. Günüm,dışarı çıkarken taktım bunalttı sıcakta terletti,eve geldim çıkardım dus aldım takmadim,gündüzleri takmasam daha iyi olcak,havasız kalır zarar görür korktum bugun,

Canm ben hem amt 18. Günndeym hemde bi sağlkçym bi insann normalde 3 yada 4 kez genel anestezi alması uygun bu amt gayet kolay bi amt o yzden kesinlkle lokal ol genel anesteziyi düşnme bile derim

Bu arada kızlar ciddi ciddi 18. Günümü bitirdm dikişlerim erimeye başladı :) kulaklarm bi harika şişlik çok çok az kaldı kızarklk yada benzeri hiç bişy kalmadı agrı kesiciyi de bıraktm artk çok az agrıyo çok aptalmşm nie bu kadar bekledysem :) ctesi çalşmaya bile başlcam çok çok çoook mutluyum

Peki canim bant olayini nasıl yaptin? 18 gün boyunca gece gündüz taktinmi? Açıklama yaparmisin lütfen
Bant terletip zarar verir mi diye korkuyorum yara falan yaparmi diye dışarıda çıkmıyorum terler kulak arkam diye mecbur olmadıkça ,doktor gündüzleri
takma demişti,bugün gündüz çok az kullandım

merhaba kızlar
dün kontrolü vardı kızımın
kulak arkası sıcaktan olmuş klimalı serin yerde dursun dedi özel anibiyotikli bir sıvı ile temizledi 1-2 gün içinde geçer dedi
ağrı sızı hiç bir şey yok

size tavsiyem sıcakta durmayın benim kızım gündüz camiye kuran öğrenmeye gidiyordu orda sıcaktan oldu diye düşünüyorum
şuan iyi inşallah tekrarlamaz

Geçmiş olsun tekrar canim,kötü bişey olmamasına sevindim,bende öğrenmiş oldum sayende bu durumu çok sağol :)

@emergency_89, geçmiş olsun öncelikle, peki ameliyat parasına bu tahlil ücretleri dahil mi yoksa doktor bey yapılması gerekli tahlil isimlerimi yazıp nerede yaptıracaksak o durumu bize mi bırakıyor,
canım benim kan değerlerim için tahlil yaptırtmıştı da onu sen istediğin yerde yaptırabiliyorsun.ben bizim ordaki sağlık ocağında ücretsiz yaptırtmıştım mesela

Kızlar merhaba,kulaklarınız ne durumda,gerginlik hissi sizde de oluyor mu? Benim çok gergin,bant rahatlatıyor,sanki kopcak gibi :)) ne zaman geçer acaba

Selam,ben lokal oldum,genel anestizi gerektircek bi amt degilki,hiç acı yok,iğne açısı bile yok,ben yine olsam yine lokal Ölurdum çok korkak olmama rağmen
Nerde olacaksin acaba
İstanbulda femme plast hastanesinde olacağım canım teşekkür ederim :)

Canm bn hep taktm ve 30. Güne kadarda gece gündz takcam hiç bi zararı olmadı sadece çok sıcak olnca açıyorm biraz gerginlk falan hiç olmadı belki bant sayesndedr bilmiyorm ama çok iyiym Allah a şükür :)

Canm bn hep taktm ve 30. Güne kadarda gece gündz takcam hiç bi zararı olmadı sadece çok sıcak olnca açıyorm biraz gerginlk falan hiç olmadı belki bant sayesndedr bilmiyorm ama çok iyiym Allah a şükür

cok sağol canım,
bende alışkanlık yaptı çıkarınca yürümem bile değişiyormuş, evdekilere alay konusu oldum :) kafamı sağa sola çevirmiyorum bantsız elimde olsa akşama kadar oturcam hareketsiz :))) gerginlik sol kulağımda var zaten sol kulak çevrem amt dan sonra daha hassastı bi kaç gün yemek yerken zorlandım,şuan onda sıkıntı yokta çok gergin hissediyorum, bant taktığımda gerginlik çok çok az oluyor,rahat rahat gülebiliyorum, her insanda farklı oluyor bu süreç, daha erken 9 gün oldu hala şiş çünkü, gün geçtikçe daha iyiye gittiğini hissediyorum, eylül 1 de iş başı yapıcam ve günde 5 saat takamiycam, ama 25 gün gece gündüz takmış olucam bende

bnde kepçe kulak ameliyatı olmak istıorum daha önce oldum devlette hic para vermeden acıldılar bna doktor tavsiye edebılırmısınız arkadslar?

bnde kepçe kulak ameliyatı olmak istıorum daha önce oldum devlette hic para vermeden acıldılar bna doktor tavsiye edebılırmısınız arkadslar?

merhaba, geçmiş olsun öncelikle. sana kendi doktorumu öneririm,ben Ali Mezdeği ne ameliyat oldum istanbulda kendisi,daha 10 gün oldu amt olalı , ancak ona ameliyat olanlarla kurduğum iletişimlerde çok memnun kalanları gördüm ve hiç pişman olanı görmedim sağolsunlar kulaklarının fotoraflarını da yolladılar,inşallah bende pişman olmicam, eğer istanbuldaysan kendisiyle görüşebilirsin,muayene ücretsiz,otoplasti konusunda deneyime sahip doktordur zaten bu alanda birkaç isim varmış tecrübeli bunlardan biride Ali beymiş..inşallah istediğin gibi olur süreç,geçmiş olsun tekrar

istanbulda değilim malesef ama forumda genelde istanbuldakı doktorlar övülmüş alı bey bana guven verdı gbı ama ücreti cok yuksek sölüo yada telefonla ole sen kaca oldun bu arada ameliyatını yenı olmusun

istanbulda değilim malesef ama forumda genelde istanbuldakı doktorlar övülmüş alı bey bana guven verdı gbı ama ücreti cok yuksek sölüo yada telefonla ole sen kaca oldun bu arada ameliyatını yenı olmusun

Bence uygun ali beyin verdiği fiyat,ben yaz döneminde indirim oluyordu 2500 liraya oldum,daha pahalı saniyordum,ama farklı doktorlardan 3000,4000.diyenlerden vardı,yaz kampanyası olunca çok sevindim,daha yüksek sanıyordum,ama emaille fiyatı yazınca hemen muayeneye gitmistim

canım belki kampanya bitmiştir,ben ayın beşinde ameliyat oldum ama 11 gün öncesinden ameliyat günümü alıp fiyatı konuşmuştum,2500 dedi indirim falan da sormadım,sen arayıp durumunu anlat,başka ilden geleceğini falan söyle yardımcı olur illaki,burda okudum bazı arkadaşlar çok uygunada olmuşlar beni,m ödediğimin altında öğrenci olanlar vs.. ben para mevzusuna girmedim,öyle de böylede borçla olucaktım ve 3 aşağı 5 yukarı farketmiyor benim için,ama sen farklı ilden geleceğin için haklısın anlayış gösterir inşalla, yarın arayıp sor tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…