merhaba canım ben de cuma günü ameliyat olacağım lokal anestezi mi önerirsiniz genel anestezi mi bu ikisi arasında çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olunuz şimdiden teşekkür ederim geçmiş olsun :)
Canim bana doktor gündüzleri hiç bant takma,2haftada geceleri yapacaksın,zaten bir ay içinde 1-2 milim en fazla açılma olcak ve final hali bu dedi,denizede 15 gün sonra gir dedi ama ben girmicem,bandı bi hafta gündüz taktım,bugün 8. Günüm,dışarı çıkarken taktım bunalttı sıcakta terletti,eve geldim çıkardım dus aldım takmadim,gündüzleri takmasam daha iyi olcak,havasız kalır zarar görür korktum bugun,Peki doktorun kac ay koruman gerek dedi.yani tam ne zman açılma ihtimali ortadan kalkar :)
Canm ben hem amt 18. Günndeym hemde bi sağlkçym bi insann normalde 3 yada 4 kez genel anestezi alması uygun bu amt gayet kolay bi amt o yzden kesinlkle lokal ol genel anesteziyi düşnme bile derimmerhaba canım ben de cuma günü ameliyat olacağım lokal anestezi mi önerirsiniz genel anestezi mi bu ikisi arasında çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olunuz şimdiden teşekkür ederim geçmiş olsun :)
Bu arada kızlar ciddi ciddi 18. Günümü bitirdm dikişlerim erimeye başladı :) kulaklarm bi harika şişlik çok çok az kaldı kızarklk yada benzeri hiç bişy kalmadı agrı kesiciyi de bıraktm artk çok az agrıyo çok aptalmşm nie bu kadar bekledysem :) ctesi çalşmaya bile başlcam çok çok çoook mutluyum
merhaba kızlar
dün kontrolü vardı kızımın
kulak arkası sıcaktan olmuş klimalı serin yerde dursun dedi özel anibiyotikli bir sıvı ile temizledi 1-2 gün içinde geçer dedi
ağrı sızı hiç bir şey yok
size tavsiyem sıcakta durmayın benim kızım gündüz camiye kuran öğrenmeye gidiyordu orda sıcaktan oldu diye düşünüyorum
şuan iyi inşallah tekrarlamaz
canım benim kan değerlerim için tahlil yaptırtmıştı da onu sen istediğin yerde yaptırabiliyorsun.ben bizim ordaki sağlık ocağında ücretsiz yaptırtmıştım mesela@emergency_89, geçmiş olsun öncelikle, peki ameliyat parasına bu tahlil ücretleri dahil mi yoksa doktor bey yapılması gerekli tahlil isimlerimi yazıp nerede yaptıracaksak o durumu bize mi bırakıyor,
İstanbulda femme plast hastanesinde olacağım canım teşekkür ederim :)Selam,ben lokal oldum,genel anestizi gerektircek bi amt degilki,hiç acı yok,iğne açısı bile yok,ben yine olsam yine lokal Ölurdumçok korkak olmama rağmen
Nerde olacaksin acaba
teşekkürler canım :)Canm ben hem amt 18. Günndeym hemde bi sağlkçym bi insann normalde 3 yada 4 kez genel anestezi alması uygun bu amt gayet kolay bi amt o yzden kesinlkle lokal ol genel anesteziyi düşnme bile derim
Canm bn hep taktm ve 30. Güne kadarda gece gündz takcam hiç bi zararı olmadı sadece çok sıcak olnca açıyorm biraz gerginlk falan hiç olmadı belki bant sayesndedr bilmiyorm ama çok iyiym Allah a şükür :)Peki canim bant olayini nasıl yaptin? 18 gün boyunca gece gündüz taktinmi? Açıklama yaparmisin lütfen
Bant terletip zarar verir mi diye korkuyorum yara falan yaparmi diye dışarıda çıkmıyorum terler kulak arkam diye mecbur olmadıkça ,doktor gündüzleri
takma demişti,bugün gündüz çok az kullandım
Rica ederimteşekkürler canım
Canm bn hep taktm ve 30. Güne kadarda gece gündz takcam hiç bi zararı olmadı sadece çok sıcak olnca açıyorm biraz gerginlk falan hiç olmadı belki bant sayesndedr bilmiyorm ama çok iyiym Allah a şükür
bnde kepçe kulak ameliyatı olmak istıorum daha önce oldum devlette hic para vermeden acıldılar bna doktor tavsiye edebılırmısınız arkadslar?
istanbulda değilim malesef ama forumda genelde istanbuldakı doktorlar övülmüş alı bey bana guven verdı gbı ama ücreti cok yuksek sölüo yada telefonla ole sen kaca oldun bu arada ameliyatını yenı olmusunmerhaba, geçmiş olsun öncelikle. sana kendi doktorumu öneririm,ben Ali Mezdeği ne ameliyat oldum istanbulda kendisi,daha 10 gün oldu amt olalı , ancak ona ameliyat olanlarla kurduğum iletişimlerde çok memnun kalanları gördüm ve hiç pişman olanı görmedim sağolsunlar kulaklarının fotoraflarını da yolladılar,inşallah bende pişman olmicam, eğer istanbuldaysan kendisiyle görüşebilirsin,muayene ücretsiz,otoplasti konusunda deneyime sahip doktordur zaten bu alanda birkaç isim varmış tecrübeli bunlardan biride Ali beymiş..inşallah istediğin gibi olur süreç,geçmiş olsun tekrar
istanbulda değilim malesef ama forumda genelde istanbuldakı doktorlar övülmüş alı bey bana guven verdı gbı ama ücreti cok yuksek sölüo yada telefonla ole sen kaca oldun bu arada ameliyatını yenı olmusun
Bence uygun ali beyin verdiği fiyat,ben yaz döneminde indirim oluyordu 2500 liraya oldum,daha pahalı saniyordum,ama farklı doktorlardan 3000,4000.diyenlerden vardı,yaz kampanyası olunca çok sevindim,daha yüksek sanıyordum,ama emaille fiyatı yazınca hemen muayeneye gitmistim[
Bence uygun ali beyin verdiği fiyat,ben yaz döneminde indirim oluyordu 2500 liraya oldum,daha pahalı saniyordum,ama farklı doktorlardan 3000,4000.diyenlerden vardı,yaz kampanyası olunca çok sevindim,daha yüksek sanıyordum,ama emaille fiyatı yazınca hemen muayeneye gitmistim
bana bu fiyatı hiç sölemedi işte bide bn dusun canakkaleden gelicem alı bey cok yardımcı olur falan dıolar bana hıc yardımcı olmadı daha ama ya 2000 falan bütçemm war bnmde