Önden görünmüyorlar şişlik olduğundan çok hafif şişen kısımlar belli belirsiz, resim suan yukleyemem çünkü şiş olduklarından ilginç duruyorlar :) ikisi birbirinden farklı gibi duruyor,iki kulağının daha fazla işlem gören kısımları farklı olduğu için birinin üstü çok şiş ve içi sis,sağında içi sis ve alt kısım çok şiş,iki kulakta yoğun sislikler değişik yerlerde olduğundan kötü gorunuyo,biraz duzelmesini bekliyorum sonra ekleyebilirim,psikolojik olarak daha alışamadım olumsuz yorumlar beni çok olumsuz etkileyebilir
, görüntüleri garip suan :) umarım yanlış anlamamissinizdir,çok takintiliyim bu kulak konusunda,sisliklerer azalıp gerçek görüntü ortaya çıktığında yollarimm size hem bu halini hem inmiş halini :)
Siz oldunuzmu amt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizde haklısınız şişlikler inince bekliyoruz o zaman. :)
Ben hala doktor araştırmasındayım :)
Bide ameliyattan sonra sargılarla dışarda gezmek nasıl duygu çok komik oluyor mu :)
mail adresine yollrım inşallah biraz düzelsinde..
amt dan sonra doktorum kendi biyerle anlaşıp yaptırdığı banttan verdi bana, hastalarım yanlış bantlar takıyorlar dedi.siytahtı ve geniş olduğundan sargılar içteki görünmüyorlardı,cok rahattım o yüzden ki evdeki kardeşim bile anlamadı 4 gün oldu, zaten bişey diyimmi komik olmuş olmamış umrumda bile değildi ben pek takılmam buna, sende takılma, saglıkla ilgili bi durum yani,annemde bantı çok beğendi işin bitince bana verirsin diyor :)
doktorunu iyi araştır, ben internette bakmadık yer bırakmadım,bazı doktorların hastalarıyla irtibata geçtim kulaklarını gördüm,iki doktorda en son karar kıldım,10 dr vardı kafamda nerdeyse. bu iki doktorun hastalarını burdan başka forumlardan takip ettim,doktorlarla da görüştüm fiyat teknik vs... sonra bi kızın kulakları iyiyken 2 ay sonra açılmaya başlamış ve daha da açılmış pişman oldum olmasaydım amt demiş, ve doktorun tavrından dolayı ikisinden birinide eledim ve kendi doktorumda kararımı verdim,iki kere görüştürm canım,bütün kafama takılanları sordum, birde bana hiç açılmayacak, asla açılmaz ben iyi yaparım vs... tarzında konuşsaydı içime sinmezdi, kendini öven insanlardan haz etmem,her amt olduğu gibi kulak amt da % 2 oranında en fazla risk var dedi ve bunu biliyordum zaten. birde türkiye de kepçe kulak estetiğini en fazla yapan ve en iyi sonuçları alan doktorlardan biriydi,2000 civarı kepçe kulak düzeltmesi gerçekleştirmiş tecrübe lazım bu işte,yüzlerce kulakta yapılan hataları yapmaz diye düşündüm.. hastalarından bikaçından foto istedim yolladılar,ve birinin yıl falan olmuştu ama hatırlamıyorum 1 bucuk yılda olabilir, 3 ay, 2 ayı dolanlarda vardı canım... begendım gittim görüştüm, iki defa görüştüm ilkinde heycandan çok soru soramadım ikinsinde soru yöneltip amt günümü almaya gittim ve 50 ye yakın gerçekleştirdiği operayonların fotolarını gördüm, içime sindi,inşallah daha güzel olur herşey, deneyimli diye güvendim emanet ettim kendimi, şuan bandım sıkıyor biraz okadar olcak, memnunum şuanlık ve mutluyum,3 hafta sonra kontrolüm var,inşallah sende bu işi halledersin, en zoru doktor seçmek ve ameliyattan sonraki 3 gün :) hatırlamak bile istemiyorum bana mail adresini yollarsan sana kulaklarımla ilgili bilgi veririrm foto falan senin için daha iyi olur görmek bende bana mailini yollayıp resimlerini gönderenler sayesinde kepçelikten kurtuldum allah razı olsun diyorum bizi biz anlarız annem yüz ifademin çok değiştiğini ve havalı olduğumu söyledi bugün saçlarımı toplamıştım evde bant yoktu banyo yapcam diye çıkarmıştım, beğendi kulakların güzel dedi ama çok garip geliyor bana başkasının kulakları gibi :)