Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Himmm bende böyle yapiyim ama güneş yok yağmur var,o yüzden kurumaz diye saçımı kuruttum mecburen,saç bandını takmam lazımdı artık :) kulak arkasını nasıl kuruluyordun

Arkasnıda aynı şeklde yapyrum bas çek yöntemi :) bn de at kuyruğu yapmayı çok istydum ki artk yapablyrum şişlklermde baya indi dşardan farkedilmio ama bn bantsz hiç toplayamadm dha 1 ay dolsn die beklyrum ama arada evde yapp bakyrum o kadr gzel bi duygu ki :) inş tatilede gitcm korkmadan denize de gircem

Ben saç kurutma makinasını düşük ayarda açıp ılık havayla kurutuyordum

bende öyle yaptım ama korktum,annem zarar verirsin dedi bir an ürktüm ben ne yapıyorum dedim:))

canım ben bugün bikaç kere yarımsar saat açık durdum evde, bant çok sıkıyo ve ağrı yapıyo, sen nasıl duruyorsun bütün gün bantla, çok sıkmıyor mu senin bandın ve ağrı baskı yapmıyor mu?
biraz arkadaşlarla vakit geçireyim dedim,arkadaşların haberi yok amt dan, mahfoldum çok sıktı acamadım orada öldüm ya

Ben saç kurutma makinasını düşük ayarda açıp ılık havayla kurutuyordum

canım sen saç bandını gündüzleri çok kullanmamışsın, doktorun kullanmana gerek yok sadece geceleri kullanacaksın dedi mi?
birde sende de bant çok sıkıyor muydu? rahatsız ediyormuydu ilk zamanlar, daha daha 4 gün oldu ama bant ağrı yapıyo çıkarınca rahatlıyorum biraz katlanamıyorum,doktorum gündüzleri takmana gerek yok,açık kalsınlar dedi, ama okadar çok kişinin yorumunu okuyorum ki en az bir ay gündüzleri takıyorlar,anlamadım gitti, dün sargılarım alınırken doktora da söyledim merak etme bantla açılmanın çok ilgisi yok, amt kötüyse açılır bant taksan bile dedi, sen rahat ol dedi.

Ilk günlerde bnm de agrı yapyodu ama şmdi alştm bazen 10 dk açyfm yara hava alsn die onn dşnda açmyrm hiç rahatsz da etmio açkçası :) yok zaten bant yapşk kalsn falan die deil bnm drmda dedi amt yapamadgnı bant yapamaz die bu sadece korumak ve dikişlerin çekmesini iyileştrmesini kolaylaştrmak için kulak eski haline dönmee çalşymş dikişse tutcam die bantta dikişn işini kolaylaştrıomuş :)

Hiiii anladım benim doktorda Bole konuştu,bugün daha iyiyim ben,dün hiç bant takamazken,geceden buyana iyiyim,sol kulağının bi yerinde hafif sizlama var o kadar,ağrı yapmiyo,bende takarım gündüzleri ağustos sonuna kadar,sanki kulaklarım geride ya,benim değil gibiler:)
Tatile gitcektim,doktor 15 gün sonra gir denize dedi,ınan o iki gün acı yasadimya tatile gitmesemmi diyorum:) seneye acısını çıkarırım diyorum:) sen naptin denize falan girdinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…