Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Teşekkür ederim canım :)

çok üzüldüm geçmiş olsun umarım biran önce iyi olursunuz, bu arada hangi doktora oldunuz
böyle yazıları okudukça bende olmasam mı diyorum nasıl yapmalıyız, bu arada ilaç içmek için bişeyler yemek gerekiyor yemek yiyebiliyormusunuz,

Gerçekten Allah acil şifalar versin. Benim gözümden kaçmış bu kadar ağrı yaptığı.

canım merhaba, nasıl oldun merak ettim...

şuan çok iyiyim ilk gece ağrın olacak tabi aslında normal bıçak kesiği sonuçta doktor ağrı kesici verdi ama bende pek etkili olmadı ben de kendime yeni bir ilaç aldım ağrılarım gün geçtikçe azalıyor çok rahatım şuan bandaj var ama kulağımın bir kısmı görünüyor zaten sonucu gördüğün an değdiğini anlıyorsun ilk gece çok pişman olmuştum ama şimdi bütün acıları unuttum güzel günlerimi hayal ediyorum eğer senin için çok ciddi sorun yaratıyorsa kesimlikle ol derim ben :) benim doktorum gerçekten çok iyi cetvelle hesap yaparak yaptı kulaklarımı mm kaydırmadı bu yüzden ameliyatım 3 saat sürdü ben ilk başta açılma ihtimalinden korkuyordum ama bugüne kadar yaptığı ameliyatlarda hiç açılma olmamış bu beni çok mutlu etti ayrıca çok ilgili bir doktor gece bile arasam yardımcı olur :) Adı Cabbar Malkoç öneririm :) yiyip içmek sorun olmuyor ama ağrılar oluyor ona da dayanabilirsen hiç düşünmeden ol derim :)

gelmiş geçmiş olsun hadi sevindim atlattığına, umarım sonuç istediğin gibi olmuştur darısı başıma diyim ozaman.
bu arada belirttiğin doktor bey istanbuldamı fiyatlar hk bilgi verebilirmisin

Go

Gozun aydin :) insallah daha güzel olur hersey

gelmiş geçmiş olsun hadi sevindim atlattığına, umarım sonuç istediğin gibi olmuştur darısı başıma diyim ozaman.
bu arada belirttiğin doktor bey istanbuldamı fiyatlar hk bilgi verebilirmisin
evet cabbar bey istanbulda fatih sultan mehmet hastanesinde ama ameliyatımı özel femme plast estetik merkezinde yaptı fiyatlar herkesin kulak yapısına göre değişir ama doktorum bana uygun fiyat söyledi :)

kızlar bandaj çıkıp saç bandına geçildiği dönemler hakkında bilgi verebilir misiniiiiiz :)

kızlar bandaj çıkıp saç bandına geçildiği dönemler hakkında bilgi verebilir misiniiiiiz :)

canım bende altta ilaçlı bezle kulağımın arkası ve üstü içi sarılıydı her iki kulağımda, bu ilaçlı şeyin üstüne de sac bandını taktılar, 2 gün kaldı böyle, 3.gün alttaki ilaçlı bezler alındı sac bandına gerek yok açık kalsın dedi doktorum,ama ben sanki kulaklarıma biri dokuncak bişey olcak diye taktım bandı sargım içten alınınca da,
amt olduğum gün saç bandı vardı bende,önce bandaj sonra bant olmadı yani
doktorumda saç bandını gündüzleri hiç takma geceleri 15 gün tak yeter dedi, ama ben gündüzleride takmaya özen gösterdim, dışarı çıkarken evde birileri varken taktım biri çarpar, ben biyere değdiririm acır falan diye :)
3. gün duş aldım ılık suyla ve o günden beride birer gün arayla duş alıyorum
durum bu bendeki :)

Kizlar ben ameliyat olali uc oluyo bu ikinci ameliyat fakat ben eski halimi özledim ve cok pismanim kulagklarim ust kismi resmen kafama dikili ve bu belli oluyo dikişler in alınması ni istiyorum ama doktor almiyo her ameliyatta iz olur olacak onlar diyo ayni durumu yasanlar var mine yapmaliyum ((

Kesinlikle onermiyorum doktorumu buu kadar islerini hafife almamalilar seciminizi cok iyi yapin kizlar

canım çok üzüldüm
Kesinlikle onermiyorum doktorumu buu kadar islerini hafife almamalilar seciminizi cok iyi yapin kizlar

sen nerde kime olmuştun canım?

G
geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına allah yardımcın olsun

Saıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…