Ali Mezdegin sitesinde yazıyor .Kayseridekiler kafama yatmazsa İStanbul'da hem gezmiş olurum :)
Süper o zaman,ınşallah gönlüne göre olur zor bi süreç,tekli geleceksin amt olmak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ali Mezdegin sitesinde yazıyor .Kayseridekiler kafama yatmazsa İStanbul'da hem gezmiş olurum :)
Süper o zaman,ınşallah gönlüne göre olur zor bi süreç,tekli geleceksin amt olmak icin
Aynen ya o kötü işte bişeye ihtiyacım felan olur ,
Bende daha çok karar degiştiririm galiba
Aynen ya o kötü işte bişeye ihtiyacım felan olur ,
Bende daha çok karar degiştiririm galiba
Canim amt dan sonra turp gibi oluyorsun akşam basliyo acılar,bantın baskısı,zaten yanında biri olsa da o an kimseyi istemiyorsun yanında korkma, hiç bişey olmaz canim
Canim amt dan sonra turp gibi oluyorsun akşam basliyo acılar,bantın baskısı,zaten yanında biri olsa da o an kimseyi istemiyorsun yanında korkma, hiç bişey olmaz canim
Çok sagol mesajlar için olmadan önce seni rahatsız ederim yine :)
Çok sagol mesajlar için olmadan önce seni rahatsız ederim yine :)
Tabiki rahatsız edebilirsin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önceki mesajlar da biri sormuş benim kulagn kafayla mesafesi 2.5 cm diye acaba senin ki kac cmdi ameliyattan once.Aklimda deli sorular :)
Önceki mesajlar da biri sormuş benim kulagn kafayla mesafesi 2.5 cm diye acaba senin ki kac cmdi ameliyattan once.Aklimda deli sorular :)
:) ben sormuştum hala merak ediyorum açıkcası :)
19 unda görüşüp o gün olucam işte :)
Canim hiç olcmedim ,ama 2.5 vardır çok aşırı kepceluk yoktu ama ben iyi hissetmiyordum biri daha fazlaydı,önemli olan ölçü değilde kendimizi nasıl hissettiğimiz :)
Gece farkında olmadan yatmisim sağ tarafa yüzündeki izden farkettim :) yastık iziBenim de biri 2.5 digeri 2 cm . :) Suan üstüne felan yatabiliyormusun ?
Gece farkında olmadan yatmisim sağ tarafa yüzündeki izden farkettim :) yastık izi
Geçen günde sol tarafimda uyandım,
Sizi oluyor arada sol kulağım daha hassas,kulaklarım sert ve uyuşuk saç bandı takiyorum devamlı,arada havalandiriyorum,birde sisliklerim var hala zaten 20 günde anca iner daha uzun surenlerde oluyormuş,kendimi iyi hissediyorum,allah her isteyene nasip etsin,doktoruda iyi seçmek önemli,en zor süreç doktor seçimi ve amt sonrası ilk 3 gün bence,ameliyattan korkmayın
tam net bilmiyorum ama 6 ayda geçer en geç sanırım, 6 aylık amt olanlar var burda ve uyuşukluk biraz var bitmek üzere diyorlardı, okadar olsun ya kendini kulakların geride görmek çok güzel bir duygu,suratımı garipsedim ilk zamanlar ama gittikçe alışıyorum :) uyuşukluguda idare etcez artık:)Peki bu uyuşukluklar ne zaman geçecekmiş
merhabalar....
ameliyat olanlara geçmiş olsun
benim kızımın hala iyileşmedi kulak arkası
yara oluştu nemli ve sıcak ortamda durmayacak dedi doktoru
fön makinası ile kurutuyoruz
şimdi hergün pansumana götürüyoruz antibiyotik kullanıyor
sizlerinde kulak arkasında yara oluşup enfeksiyon oldumu
neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim ....
merhabalar....
ameliyat olanlara geçmiş olsun
benim kızımın hala iyileşmedi kulak arkası
yara oluştu nemli ve sıcak ortamda durmayacak dedi doktoru
fön makinası ile kurutuyoruz
şimdi hergün pansumana götürüyoruz antibiyotik kullanıyor
sizlerinde kulak arkasında yara oluşup enfeksiyon oldumu
neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim ....
merhaba canım ben de cuma günü ameliyat olacağım lokal anestezi mi önerirsiniz genel anestezi mi bu ikisi arasında çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olunuz şimdiden teşekkür ederim geçmiş olsun :)canım çok geçmiş olsun,benim henüz yeni dikişler duruyor muhtemelen yara varmı yokmu bilmiyorum göremiyorum arkasını,sıcak ve nem ter yapıyor ve bu yara yapmış demekki, ben hep evdeyim terletmiyorum dikkat ediyorum, daha da dikkat ederim artık,
bu konuyla ilgili sorun yasayan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim,bizde öğrenmiş oluruz
tam net bilmiyorum ama 6 ayda geçer en geç sanırım, 6 aylık amt olanlar var burda ve uyuşukluk biraz var bitmek üzere diyorlardı, okadar olsun ya kendini kulakların geride görmek çok güzel bir duygu,suratımı garipsedim ilk zamanlar ama gittikçe alışıyorum :) uyuşukluguda idare etcez artık:)