Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Önceki mesajlar da biri sormuş benim kulagn kafayla mesafesi 2.5 cm diye acaba senin ki kac cmdi ameliyattan once.Aklimda deli sorular :)

Önceki mesajlar da biri sormuş benim kulagn kafayla mesafesi 2.5 cm diye acaba senin ki kac cmdi ameliyattan once.Aklimda deli sorular :)

Canim hiç olcmedim ,ama 2.5 vardır çok aşırı kepceluk yoktu ama ben iyi hissetmiyordum biri daha fazlaydı,önemli olan ölçü değilde kendimizi nasıl hissettiğimiz :)

Canim hiç olcmedim ,ama 2.5 vardır çok aşırı kepceluk yoktu ama ben iyi hissetmiyordum biri daha fazlaydı,önemli olan ölçü değilde kendimizi nasıl hissettiğimiz :)

Benim de biri 2.5 digeri 2 cm . :) Suan üstüne felan yatabiliyormusun ?

Benim de biri 2.5 digeri 2 cm . :) Suan üstüne felan yatabiliyormusun ?
Gece farkında olmadan yatmisim sağ tarafa yüzündeki izden farkettim :) yastık izi
Geçen günde sol tarafimda uyandım,
Sizi oluyor arada sol kulağım daha hassas,kulaklarım sert ve uyuşuk saç bandı takiyorum devamlı,arada havalandiriyorum,birde sisliklerim var hala zaten 20 günde anca iner daha uzun surenlerde oluyormuş,kendimi iyi hissediyorum,allah her isteyene nasip etsin,doktoruda iyi seçmek önemli,en zor süreç doktor seçimi ve amt sonrası ilk 3 gün bence,ameliyattan korkmayın

Peki bu uyuşukluklar ne zaman geçecekmiş

Peki bu uyuşukluklar ne zaman geçecekmiş
tam net bilmiyorum ama 6 ayda geçer en geç sanırım, 6 aylık amt olanlar var burda ve uyuşukluk biraz var bitmek üzere diyorlardı, okadar olsun ya kendini kulakların geride görmek çok güzel bir duygu,suratımı garipsedim ilk zamanlar ama gittikçe alışıyorum :) uyuşukluguda idare etcez artık:)

merhabalar....

ameliyat olanlara geçmiş olsun
benim kızımın hala iyileşmedi kulak arkası
yara oluştu nemli ve sıcak ortamda durmayacak dedi doktoru
fön makinası ile kurutuyoruz
şimdi hergün pansumana götürüyoruz antibiyotik kullanıyor
sizlerinde kulak arkasında yara oluşup enfeksiyon oldumu

neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim ....

canım çok geçmiş olsun,benim henüz yeni dikişler duruyor muhtemelen yara varmı yokmu bilmiyorum göremiyorum arkasını,sıcak ve nem ter yapıyor ve bu yara yapmış demekki, ben hep evdeyim terletmiyorum dikkat ediyorum, daha da dikkat ederim artık,
bu konuyla ilgili sorun yasayan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim,bizde öğrenmiş oluruz

Cok geçmiş olsun cok dikkat edin ya kıkırdak iltihaplanması cok kötü sonuclar dogurabilir.

merhaba canım ben de cuma günü ameliyat olacağım lokal anestezi mi önerirsiniz genel anestezi mi bu ikisi arasında çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olunuz şimdiden teşekkür ederim geçmiş olsun :)

Peki doktorun kac ay koruman gerek dedi.yani tam ne zman açılma ihtimali ortadan kalkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…