canım sana mesaj göndericem bir okur musun
birde saç bandını ali bey bana sadece 2 hafta geceleri tak gündüzleri takma dedi, sevmiyorsan sıkıntı yok yani,bende vakti zamanında bu iki dr arasında kalmıştım,ama bazı yorumlar açılmalar falan ve duyulan memnuniyetler beni ali beye yöneltti,randevu alıp yüzyüze görüştüm,öncesinde mailleşmiştim kendisiyle,assistanıyla görüşmedim, bayan çıkıyor telefona,o asistan değil, ilker bey asistan
canım sana mesaj göndericem bir okur musun
birde saç bandını ali bey bana sadece 2 hafta geceleri tak gündüzleri takma dedi, sevmiyorsan sıkıntı yok yani,bende vakti zamanında bu iki dr arasında kalmıştım,ama bazı yorumlar açılmalar falan ve duyulan memnuniyetler beni ali beye yöneltti,randevu alıp yüzyüze görüştüm,öncesinde mailleşmiştim kendisiyle,assistanıyla görüşmedim, bayan çıkıyor telefona,o asistan değil, ilker bey asistanı
bn aradıgımda erkek actı telefonu ama :) asıstan muahhakkak o neyse ameliyat sonrası ne yaptın saç bandı falan mı yoksa bandaj mı vıdeolarında falan alı bey saç bandından bahsetmıs sadece bnm ılk amelıyatımda bı bandaj wardı böle kocaman görmen lazım bandaja ondan taammulum yok 3 gun ole kaldı sonra saç bandı taktım 1 hafta gunduzlu gecelı sonra sadece gece ama yınede acıldı
bnm gördugum sey yalnız kulakları bıraz sankı kafaya yakın yaptırmak daha ıı olcak gbı esnıo cunku her turlu