Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

maıl attım sımdı forumda yazılanları gordum bnde ama alı beyle daha oncede telefonla gorusmustum para konusmak ıstemıo adam forumda herkes esner demıs ama yuzyuze gorusmedık kı hıc telefon olmuo ıste yuzyuze iletısım daha ii baska doktora yonelcem ama ılk amelıyatımı canakkalede prof yaptı yınede acıldı kulaklarım sımdı herkese guvenemıom herkeste alı mezdegı demıs baskasına pek guvenmemısler yada bn bulamıorum

valla canım bende esnedi yardımcı oldu diyenleri okudum, ama ben böyle bir diyaloğa girmedim kendisiyle,tekrar ara durumunu tüm içtenliğinle anlat, ve eger tamam diyorsanız amt günümü alıcam ve gelicem sizden gelecek olumlu bir haber bekliyorum dersin.inşallah sevinecegin bir cevap gelir.kesin kararlısın neticede,ve olumlu olucaktır hiç çekinme canım.
sana ne kadar dediler telefonda

en son aradığımda 3750 gıbı bır rakam solemıstı ama alı bey degıl asıstanı alı bey para konusmak ıstemıo ısının ıyı yaptıgından falan bahsedılmesını ıstıomus bılmıorum cnm ya salıh emre bey dıe bırını duydum forumda asısstanıyla konustum bayaga rahatlatıo asıstanı ınsanı ama olumsuzz yorumlar falanda gordum forumda onlada alakalı bnm ılk doktorumunda ıletısımı ııydı hatta cok guvendım prof falan parada almadı ama adam basarısız oldu kabullenmıo hatasını duzeltmıo sımdı ınsanlara guvenemez oldum aslında salıh emre beyın amelıyat sıstemı bnım ısteklerımı daha fazla karsılıo ama bandaj bugun amelıyat ol yarın cıkar bıdaha sadece 2 ay gecelerı saç bndı takıcan dedı asıstanı bn sevmıorum sac bndı cunku offff cıldırmkk uzereyım

canım sana mesaj göndericem bir okur musun
birde saç bandını ali bey bana sadece 2 hafta geceleri tak gündüzleri takma dedi, sevmiyorsan sıkıntı yok yani,bende vakti zamanında bu iki dr arasında kalmıştım,ama bazı yorumlar açılmalar falan ve duyulan memnuniyetler beni ali beye yöneltti,randevu alıp yüzyüze görüştüm,öncesinde mailleşmiştim kendisiyle,assistanıyla görüşmedim, bayan çıkıyor telefona,o asistan değil, ilker bey asistanı

canım, saç bandımı ali bey verdi kendi özel diktiriyorum siz uygun bulamıyorsunuz dedi ölçüsü varmış sanırım, siyah biraz geniş ve normaldede kullanabileceğim bişey,amt dan sonra kulaklarda ilaçlı sargı oluyo kulak çevresine küçük bişey üstüne siyah bandı taktı,evdeki abim bile anlamadı amt olduğumu, hastamısın diye sordu yemek yiyemedim iki gün çenem acıdı nedense,şuan iyyim.

canım acan erkek diğer kişidir asi,stanı değildir,bir kız birde orta yaşlı biri var hep kız bakıyor telefonlara çok tatlı birisi, sana diğeri denk gelmiştir,sen tekrar ara dediğim gibi :)

bana da ali bey bant takma gündüzleri açık kalsın dedi,açılırsa dedim,bant açılacak olan kulağı yapıştırmıyor hocam sen rahat ol, ameliyat iyi geçmediyse bant bile kurtarmaz dedi :)

Selam arkadaşlar salı günü bende kulak ameliyatı olucam ameliyat olmadan önce tavsiyeleriniz nelerdir?

Selam arkadaşlar salı günü bende kulak ameliyatı olucam ameliyat olmadan önce tavsiyeleriniz nelerdir?

geçmiş olsun öncelikle, benim tek tavsiyem ameliyattan hiç ama hiç korkmaman,kendini kasmaman ve rahat olman derim.inana ameliyat öncesi uyusturma, amt esnası hiç acı yok sıfır, amt dan sonraki içteki sargı alınana kadar olan agrılar sinir bozucu iki gün uyumazsın sargılar alınınca rahatlarsın,ben sargı alınana kadar 2 günde 5 saat falan uyudum toplamda, ama geldi geçti..

Selam arkadaşlar ben de bugün ameliyatımı oldum lokal ile oldum ve çok keyifli bir ameliyat geçirdim ta ki eve gelene kadar şuan o kadar çok ağrım var ki ağlıyorum bunları yazarken doktorum çarşamba günü sargıyı çıkaracağını söyledi 2 tane ilaç içtim ama fayda etmedi önerileriniz nelerdir? :'(

Allah sabır versin canim,o sargilar Benide mahfetmisti,ama 2 gün sonra açıldı ağrılar gitti,çarşambaya kadar çok değilmi kalması,zaten sargı ağrı yapıyor,sabırlı ol,çarşambaya kadar uyumiycaksin agridan çok fazla,çok ağrı kesici içme,o bandajin verdiği ağrılar,bandaj çıkmadan ağrı gitmiyor nmalesef, bikac gün uykusuzluk ama bandaj çıksın 24 saat buyursun,ben oyleydim resmen

Teşekkür ederim canım yarın doktorumla konuşup bandajın erken çıkarılma ihtimalnın olup olmadığını soracağım inşallah erken çıkarır da kurtulurum ağrılardan cidden dayanılacak gibi değil

bu bandaj durumu bnmde canımı cok sıkıo ilk ameliyatta katlandık kıs aylarıydı ama bu sefer yazın olucam bakalım bu doktor bandaj kullanımını fazla gereklı bulmuo geceleri 2 hafta falan demiş bakalım nasıl olcak yasayarak öğrencez

ben ameliyat olduktan 1 ay sonra okul açılıyor 1 aya dış görünüşten bir iz kalırmı acaba?
bende 25 gun oncesinden yaptirdim sislikler insin diye,11 gun oldu sislikler var arkadaki dikis izleri var,sisler bi 10 gun sonra daha da iner ama dikisler ne zanana duser bilmiyorum canim,en azindan on yuzden bisey belli degil,sislikte iner o zamana kadar sıkıntı yapma

Son düzenleme:
ben ameliyat olduktan 1 ay sonra okul açılıyor 1 aya dış görünüşten bir iz kalırmı acaba?
merhaba geçmiş olsun
benim kızımda oldu tam 1 ay olucak 17 sinde kulak arkası enfeksiyonu oldu şuan onlarda geçti
hatta dün akşam düğüne gittik balerin topuzu yapıp gitti :) nasıl mutlu oldu

kızımın geçti kimse anlamadı bile kulak arkası eğilip bakmadıkça görünmüyor
seninde geçer 1 aya birşeyin kalmaz

kızlar öncesi ve sonrası resim eklermisiniz değişiklikler görelim ben kızımın resmini eklemeye çalışayım
yüzünü silerek

Çok sevindim minik kızın adına,be kadar mutlu olmuştur yavrucak kiyamam :) öpüyorum yanaklarından onu

Bu sabah doktorumun yanına gittim bandajı çıkartıp file taktılar kulağımın üstünde yine kalın tabakalı gazlı bez var bu daha iyi geliyor çok fazla sıkmadığı için doktorum bu bandajı ameliyattan iyi sonuç almak için taktığını ve çarşambaya kadar kalması gerektiğini söyledi kızlar ben çok tedirginim inşallah sonuç istediğim gibi olur şişlikler okullar açılana kadar iner mi sizce

İner canim merak etme,illaki olurda başkası farketmez, ben dün Abime söyledim gördü şaka sandı,yani suan bile tombis olmalarına rağmen çok anlamaz kimse,millet kulağa dikkat etmiyor çünkü,doktorun dediğini yap,güzel günlerini hayal et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…