Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Geçmiş olsun canım.İnşallah bir sorunla karşılaşmazsın.

canım benim haftaya cuma ameliyatım..ameliyat ettikleri gün kafayı da baya bir sarıyorlar mı ya?

benim ameliyatımın üstünden 2 hafta geçti, ameliyattan sonra kafana bir bandaj yapıyorlar ve 1 hafta o bandajla geziyorsun 1 hafta sonra tenisçi bandına geçiyorsun ama ben normal bir saç bandı kullandım tenisçi bandı yerine, bugunde o saç bandından kurtuldum sadece geceleri yatarken takıcam.

peki teşekkürler bilgi için.geçmiş olsun size de

Ben hemşireyim ve size net bilgi vereyim.Devlet hastanelerinde estetik amaçlı yapılan her şey için ek ödeme yapıyorsunuz sigortanız karşılama tapmıyor.Estetik keyfi bir uyguluma olarak görüldüğü için

burdaki yazılar yüzünden koydum kafaya ve gideceğim hastaneye ama sizce kbb den mi yoksa plastik cerrahiden mi almalıyım randevuyu bi akıl verin kızlar :)

Kepçe kulaksanız eğer lütfen bir plastik cerrah tercih edin Kbb uzmanları estetik üzerine eğitim almıyorlar çünkü

Selamlar, uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Ankara' da oturuyorum, 1v1y nin Dr. Fatih TEKİN hakkında ki olumlu yorumlarını görünce cesaret alıp, Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesin' den Fatih TEKİN' e randevu aldım ve gittim bugun. O yokmus Uzman Doktor Çağatay bey varmış onunla görüştüm. Aklımda ki tüm soruları sordum. Revizyon ihtimali ve başarı yüzdesini sordum. "Bugüne kadar hiç revizyon yapmadıklarını, ekiplerinin bu konuda çok başarılı olduğunu" söyledi. Ameliyatı asistanlar mı yapıyor diye sordugumda; "Uzman doktorlar ve asistanlar ameliyathaneye beraber bir ekip olarak giriyoruz, sonucta ameliyatı tek kişi yapamaz." dedi. Kolay kolay inanan biri değilim ama samimi buldum. Ameliyat olmaya kesin kararlı olduğumu söyledim. Hemen 2-3 gün sonraya tarih verebileceklerini söyledi. Genelde 2 ay sonrasına felan tarih verildiği için şaşırdım. 28 Aralık olmasını istedim ve 28 aralığa tarih verdiler. Ücret sigorta yoksa 1000 TL ye kadar çıkabileceğini söyledi. Ben genelde 400-600 civarı yapılıyor dediğimde; "Bende bilmiyorum fiyatları siz araştırmışsınız öyle diyosanız öyledir." dedi. Ama tersler biçimde değil cidden fiyatları bilmiyormuş :) Ameliyat ücreti ameliyattan sonra belli oluyormuş. 24 ünde gidip kan vericem 28 inde ameliyat var bakalım ne olacak.. :)

Son düzenleme:

Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.

merhaba mercanay hanım.
kepçe kulak ameliyatını yağmur kaan bey yapmış sanırım sizin.memnun musunuz?.ameliyat sonrası ağrılar tam olarak kaç gün sürüyor yüzde şişlik filen oluyormu.çalışıyorum da ben.beni biras bilgilendirirseniz sevinirim gerçekten..

Kaan beyin gösterdiği ilgiden çok memnun kaldım ama kulaklarımın üst kısmı yapıştı alt kısımlar aynı kaldı.Eskisinden çok daha iyi olduğu kesin.Yüzümde hiç şişlik olmadı hatta kulağımda da sadece kızarıklık hafif morarıklık vardı çok az 2 haftada normale dönüyor.1 ay geçtikten sonra tamamen iyileşiyor.Eğer kaan beye altlarında yapışık olmasını istiyorum derseniz size yardımcı olucaktır.

Canım Fatih Tekin ameliyatı gerçekleştırıyor. yanında çagatay bey ve asistanları oluyor. Fiyat konusunu gercekten doktolar ve asıstanları bılmezler onu asaqı kattakı rendavu aldıqın yere sor onlar yonlerırler senı. Cok quzel bır ortamda oluyorsun amelıyatını arkada muzıkler falan fatıh bey zaten cok cana yakın ve Dobra (durust) konusan bır doktor. kıkırdak kesmedqnı soledı bana da kıkırdak kesmenın daha sonra cok farklı olumsuzluklar cıkardqnı qordqnu we o yuzdn ksnlkle yapmadqnı soyledı. Ben 14 hazıran da oldum amelıyatımı. Fatıh beye 14 hazıran da bı hastanız qelms ızmırden hatta uzun saçlı dersen mtlaka tanır beni :)

Merhaba herkese,

Ben ameliyat olali bugun tam 70 gun, hicbir sikintim olamadi acilma vs de olmadi. Keske daha once olsaymisim diyorum.
Ama bu kis mevsiminde olmanizi tavsiye etmem evet 15-20 gune goruntu olarak bisey kalmiyor ameliyat oldugunuz belli olmaz.
Ama korumakta zorlanirsiniz sogukta. Tabi yine herkesin kendi bilecegi sey
Ben ameliyat olan biri olarak kisi tercih etmezdim.

Yanlış çünkü yazın yaralar daha geç iyileşir, ameliyat sırasında kanama daha fazla olur o yüzden doktorlar hiç bir zaman yazın amliyat olmanızı tavsiye etmezler. Ameliyat için en uygun tarihler bahar ve kış aylarıdır.

Kışın kulaklarınıza yünlü bantlar takıp dışarıda rahatça gezebilirsiniz ama yazın böyle bir imkan yoktur. Yazın bandaj terletir ve ameliyat olduğunuz bölgede yaralar oluşabilir.

Canım ben geçtiğimiz çarşamba günü hastaneye gittim. Kaan bey ilgilendi yanlış hatırlamıyorsam. Benimde Ocak'ın 2'sinde tam 2 ay dolacak. Dikişlerim düşmedi. Bunu doktora söyledim. Bir bakalım dedi ve baktı dikişlerim erimeyecekmiş, alınmayacakmışta kendi kopup düşecekmiş. O bölge genelde suyla temas etmeyen bir bölge eğer ki suyla daha fazla temas ettirirsen daha çabuk düşer dedi ve kulaklarımın çok güzel olduğunu (ona göre) çokta nazik davranmamam gerektiğini, artık yan yatabileceğimi yaramın çok güzel bir şekilde iyileştiğini herşeyin muhteşem olduğunu söyledi.

Bu arada bende krem kullanmıyorum. Koparak düşmesini bekleyeceğiz daha zaman varmış. O konuda sıkıntı yapma.

Kıkırdak fırladı demiştim onu da sordum Ali Bey artık başka bir bölüme geçmiş, kıkırdak hakkında yorum yapamayacağını çünkü 20 farklı kepçe kulak ameliyatı yapıldığını, ameliyat sırasında Ali Bey'in yanında olmadığı için hangi işlemleri uyguladığını bilmediğinden kıkırdakların neden oluştuğuyla ilgili bir yorum yapamayacağını söyledi.

Canım benim yukarıda yazdım neler konuştuklarımzı. Ben revizyon olmaktan vazgeçtiğim için ne o hastanede ne de özelde o konuyla ilgili hiç bir şey sormadım. Sadece sol kulağımın üstünün açıklığını beğenmiyorum ama eskisine göre şükrediyorum. Allah korusun açılmadığı takdirde tekrar ameliyat olmayacağım. Tekrar o acıları göze alamıyorum. Hala öpüşürken birinin yanağı sertçe kulağıma gelse içim acıyor, gözlerim doluyor resmen.

Canım istesen de uzmanlar yapmayacak acı ama gerçek.

Neye gore yanlis? Neye gore dogru?
Ben yazin ameliyat olmak daha iyi demedim ki! Butun ameliyatlar bahar sonbahar gibi mevsimlerde tavsiye edilir aciliyeti yoksa.
Yunlu bant tabi takilabilir zaten kasinan kulaklari daha da kasindirmak isterseniz.
Herkesin kendi bilecegi is dogrusu yanlisi bu isin erbabi degilseniz birakin kisinin kendisine kalsin.
Ameliyat olan biri olarak soyluyorum ben kis mevsiminde ameliyat olmayi tercih etmezdim
Kimse tavsiye de etmem.

Bu arada bantınızı olabildiğince takın. Gerçekten kulağın düzgün şekil almasına çok yardımcı oluyor medikalcilerde satılan bantlar. Eğer ki ben evdeysem hala hiç çıkarmadan kullanıyorum gece gündüz. Çalışırken takmıyorum sadece ama cumartesi pazarları evdeysem hiç çıkarmadan hala kullanıyorum. Gece zaten takıyorum onu yazmaya gerek yok ve gerçekten farkediyor şuan üstte ufak bir açıklık kaldı ben söylemedikçe kimsenin gözüne de batacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…