Neye gore yanlis? Neye gore dogru?
Ben yazin ameliyat olmak daha iyi demedim ki! Butun ameliyatlar bahar sonbahar gibi mevsimlerde tavsiye edilir aciliyeti yoksa.
Yunlu bant tabi takilabilir zaten kasinan kulaklari daha da kasindirmak isterseniz.
Herkesin kendi bilecegi is dogrusu yanlisi bu isin erbabi degilseniz birakin kisinin kendisine kalsin.
Ameliyat olan biri olarak soyluyorum ben kis mevsiminde ameliyat olmayi tercih etmezdim
Kimse tavsiye de etmem.
Şu çıkış çok yersiz bence.
Ben daha önce başka estetik operasyon geçirmiş biri olarakta söyledim kimse yanlış bilgi sahibi olmasın diye. Kendinizde söylemişsiniz zaten bahar aylarında tavsiye edildiğini. Hiç bir doktor aciliyeti yoksa gelin yazın yapalım demez.
Yünlü banttan kastım, yazın bant kullanmak daha terletici ve sıkıcıdır ama kışın zaten soğuktan kendimizi korumak için rahatça bant, bere, kulaklık kullanabiliriz ama yazın böyle bir imkan yoktur.
Ayrıc bandaj süresince duş almamanız gerektiğini hesaba katarsak bu kışın daha rahat olacaktır. Yazın sıcakta insan terler ve duş alma ihtiyacı da artar. Siz kışın olmaktan hoşlanmamış olabilirsiniz ama kimseye bunu tavsiye etmemelisiniz çünkü sizin dediklerinizi yapacakları daha zor bir sürece teşvik etmiş olursunuz.
Bu arada bantınızı olabildiğince takın. Gerçekten kulağın düzgün şekil almasına çok yardımcı oluyor medikalcilerde satılan bantlar. Eğer ki ben evdeysem hala hiç çıkarmadan kullanıyorum gece gündüz. Çalışırken takmıyorum sadece ama cumartesi pazarları evdeysem hiç çıkarmadan hala kullanıyorum. Gece zaten takıyorum onu yazmaya gerek yok ve gerçekten farkediyor şuan üstte ufak bir açıklık kaldı ben söylemedikçe kimsenin gözüne de batacağını sanmıyorum.
Siz bandajı kendinz mi aldınız? hastane temin ettiyse ne kadr ödediniz ?Bana dr.bugn 50 tl dedi hala inanamıyorm
Canım Fatih Tekin ameliyatı gerçekleştırıyor. yanında çagatay bey ve asistanları oluyor. Fiyat konusunu gercekten doktolar ve asıstanları bılmezler onu asaqı kattakı rendavu aldıqın yere sor onlar yonlerırler senı. Cok quzel bır ortamda oluyorsun amelıyatını arkada muzıkler falan fatıh bey zaten cok cana yakın ve Dobra (durust) konusan bır doktor. kıkırdak kesmedqnı soledı bana da kıkırdak kesmenın daha sonra cok farklı olumsuzluklar cıkardqnı qordqnu we o yuzdn ksnlkle yapmadqnı soyledı. Ben 14 hazıran da oldum amelıyatımı. Fatıh beye 14 hazıran da bı hastanız qelms ızmırden hatta uzun saçlı dersen mtlaka tanır beni :)
Ben bandajımı hastanenin karşısındaki medikalcilerden birinden aldım. Söylerseniz kepçe kulak ameliyatı oldum onun için çift taraflı bant istiyorum diye seçenekleri sunuyorlar. Doktoruma göstermek için izin istedim, 2 tane aldım doktorum hangisini beğendiyse onu taktı, diğerini götürüp iade etmiştim. Yanılmıyorsam 10 ya da 15 tl gibi bir şey ödedim.
50 tl çok pahalı geldi bana, ben olsam almazdım. Medikalcilerde satılıyor zaten. Bahsettiğim bant arkadan cırt cırtlı bir şey sıkılığını kendiniz ayarlıyorsunuz ve çok rahat bir şey.
Benim ameliyatımda cuma, ama haftaya ^^ Pazartesi kan vericem de.. ne kadar kan alacaklar benden bilgisi olan var mi?
Bu bandajın siyahı mevcutmu? Beyaz beyaz sırıtmasın istiyorum.
ubiik meraba öncelikle geçmiş olsun
ailenden saklamışsın sanıırm brawo valla ii cesarette o koca sargılar ve kulak bantı için ne dedin
merakettim
Ben uyku problemi yaşayan biriyim.
İki adet uyku hapı kullandığım halde uyuyamam ailem de bilr bunu.Geç uyuduğum içn de geç uyanırım.
O gün çok erken bi saatte kalkıp düştüm yola.Akşama doğru gelebldm eve direk odama daldm (kafamda bere vardı.(
Odadan çıkmadm dinlenme bahanesiyle (çünkü bilrler uyuyamadığm içn dinlenmek zornda olduğumu ,sızıp kalacağımı)
O bahaneyle kitledm kapımı kmse açp görmesn beni bu sargılı halmle diye :) O günü öyle atlattm.Ertesi gün sabah erkenden gittm hastaneye kafamdan geçen sargıyı aldırdım kulaklarımdakiler kaldı üzerine bandaj taktı doktorum.Bandaj baya kalındı saklanabilcek durumu yoktu.Yalan yalanı doğurur derler.Normalde saçkıran var bende ve bi ara aşı olmam gerekiyodu.Annemin aklına o gelmiş kendi saçkırana bağladı ben ne bahane uydurcam diye düşünürken :) Bende hazır yalana konmuş oldm :) öyle işte.Saç kıran tedavisi içn taktığımı düşünüyolar.