Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Şu çıkış çok yersiz bence.

Ben daha önce başka estetik operasyon geçirmiş biri olarakta söyledim kimse yanlış bilgi sahibi olmasın diye. Kendinizde söylemişsiniz zaten bahar aylarında tavsiye edildiğini. Hiç bir doktor aciliyeti yoksa gelin yazın yapalım demez.

Yünlü banttan kastım, yazın bant kullanmak daha terletici ve sıkıcıdır ama kışın zaten soğuktan kendimizi korumak için rahatça bant, bere, kulaklık kullanabiliriz ama yazın böyle bir imkan yoktur.

Ayrıca bandaj süresince duş almamanız gerektiğini hesaba katarsak bu kışın daha rahat olacaktır. Yazın sıcakta insan terler ve duş alma ihtiyacı da artar. Siz kışın olmaktan hoşlanmamış olabilirsiniz ama kimseye bunu tavsiye etmemelisiniz çünkü sizin dediklerinizi yapacakları daha zor bir sürece teşvik etmiş olursunuz.

Son düzenleme:

Sen niye yaza takildin ben anlamadim? Nerde yaz kelimesi geciyor benim yorumumda?

Sirf biseyler yazmis olmak icin yazmak hos degil
Bircok insan fikir alisverisinde bulunuyor
Kimse kimseden daha fazla bilgili yada uzman degil
Dogru yanlis diye keskin bilgiler yerine tavsiyeler faydali olur
Ben kisin olmayi tavsiye etmezken SİZ ediyorsaniz
Bu bana gore yanlis ve faydasiz olurken SİZe gore dogru ve faydali olur
Yorumu okuyan kisi kendi yasamina ve beklentisine gore kara verebilir

Doktor degilseniz baskasinin yorumunu curutup kendi yorumunuzun dogrulugunu iddia ederseniz
Asil yaniltici SİZ olursunuZ.
Saygilar efendim.

Siz bandajı kendinz mi aldınız? hastane temin ettiyse ne kadr ödediniz ?Bana dr.bugn 50 tl dedi hala inanamıyorm

Siz bandajı kendinz mi aldınız? hastane temin ettiyse ne kadr ödediniz ?Bana dr.bugn 50 tl dedi hala inanamıyorm

Ben bandajımı hastanenin karşısındaki medikalcilerden birinden aldım. Söylerseniz kepçe kulak ameliyatı oldum onun için çift taraflı bant istiyorum diye seçenekleri sunuyorlar. Doktoruma göstermek için izin istedim, 2 tane aldım doktorum hangisini beğendiyse onu taktı, diğerini götürüp iade etmiştim. Yanılmıyorsam 10 ya da 15 tl gibi bir şey ödedim.

50 tl çok pahalı geldi bana, ben olsam almazdım. Medikalcilerde satılıyor zaten. Bahsettiğim bant arkadan cırt cırtlı bir şey sıkılığını kendiniz ayarlıyorsunuz ve çok rahat bir şey.

Kesmediğine göre ne yaptığını biliyodur hatta dahada iyi olabilir, açılma felan olmaz umarım. 10 gün kaldı amelıyata Kışın yaptırmakla iyi yapıyorum sanırım yoksa o bandajı cekemezdım yazın. :)

Son düzenleme:

bnm bandajım da tarf ettiğinz gbi çıt çıtlı istediğim gvşeklkte ayrlnabiliyo.
Fiyatını önceden bilsem bnde almazdım doktrm medicalcidn temn etti zaten

Benim ameliyatımda cuma, ama haftaya ^^ Pazartesi kan vericem de.. ne kadar kan alacaklar benden bilgisi olan var mi?

Son düzenleme:
Bugn gittm dr.uma kulağmdaki sargıları da açtı bandajın parasını uzatacak oldum bana 'sen öğrencisin benden olsun dedi' tabi mahçup oldum ama çok da sewindim melek bu adam melek :)

ubiik meraba öncelikle geçmiş olsun
ailenden saklamışsın sanıırm brawo valla ii cesarette o koca sargılar ve kulak bantı için ne dedin
merakettim

solya merhaba bugun ameliyat olcaktın diye hatırlıyorum canım
naptın ameliyatı kım yaptı nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiii

herkese selamlar. arkadaşlar ben baya yeniyim de bu konuda. konu da çok uzun sayfalarca yazılmış, baya okumama rağmen kesin bi bilgi elde edemedim. devlet hastanesi bu ameliyatı yapıyo mu ve istanbul'da nereyi tavsiye edersiniz?

Devlet ve araştırma hastaneleride yapıyor. sigortan varsa ücretsiz yoksa 400-1000 arası değişiyor fiyat. İstanbul'da oturmadığım için ben tavsiye veremiyeceğim ama genelde Çapa da olanları duyuyorum.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…