Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

solyaaa nerdesin heyecan yok mu heyecan?
cuma değilmi senın ameliyatın arkadasım

canım merhaba

ameliyatım hayırlısıyla oldu canım atatürk araştırma hastanesinde.şimdilik herşey yolunda :) doktorum yağmur bey çok süper bir insan, cok ilgilendi gerçekten..

mrb arkadaşlar bende burda yenıyım...

bu amelıyatı bende olmak ıstıyorum ankarada serdar öztürk le gorustum. bana amelıyat ettıgı hastalarının resımlerını gosterdı gayet ıyı gorunuyodu oncesı ve sonrası..
kısa zamanda bende olmayı dusunuyorum

kızlarr hangi bandajı kullanıyosun..kulaklarım çok acııyor fazla sıkıyor sanırım yada bilmiyorummm sizdede sıkıyor gibi acı varmııı

kızlarr hangi bandajı kullanıyosun..kulaklarım çok acııyor fazla sıkıyor sanırım yada bilmiyorummm sizdede sıkıyor gibi acı varmııı

çok fazla sıktığı söylenemez medikalcilerde satılan tenisçi bandı kullanılıyor.canım doktor ne kadar süre kullanmanı önerdi gece-gündüz olarak.

canım cok cok geçmiş olsun
nası geçti ameliyat acın varmı şimdi
özelliklede nası oldu beendinmi ?

Bugun Eryaman'dan Sanatoryum'a 40Km yol gitim, ameliyat öncesi kan vermek için, Doktor bugun yapamıyoruz bekletmeyelım bosa sizi amelıyattan bir gün önce gelin yapalım, ertesi günde ameliyata girersiniz dedi. Hayatta en sevmediğim şey aksatılarak yapılan işler...Sırf bu yüzden işe gitmemiştim bugün.

Canım benm bi hafta boyunca sürdü o ağrı acı ama güzellk için her şey mubahtır diyerek sıktım dişimi..:/
Doktor ameliyat günü benm sargımn ön tarafına şırınga gibi sert cisimler yerleştirdi ve tenime temas ediyodu resmen kafamda bıçak saplı gibi o kadr canımı yakıyoduki.
O gece geçmek bilmedi hiçç uyuyamadım.
Ertesi gün gün aydınlanır aydınlanmaz gittim doktora açtı sargımı taktı bandajı rahatladım..
Eve geldm bi de baktm ki o cismleri koyduğu yerler de yaralar var resmen oymuş kafamı.Sağdaki yaraya dokununca kafamın üst kısmında bi yer oynuyo :S (saç dibim)
o cisim damarn üzerine geldi de damar mı ezildi artk nedendir bilmem hala dewm ediyo :S

Arkadaşlar bu krem ya da jel artık size ne verildiyse kulağınıza sürmeniz için.Nerelere sürüyoruz kulak arkasına mı kıvrımlara mı yoksa her ikisine de mi?
Benm kulağım tamamen yapışık orta kısımdan zorlamalı mıyım kremi sürmek içn ayırmalı mıyım sizcee :S ??

İlk 1 ay sakın kulaqını one doqru kıwırma dıkıslerını attırırsın. Kulagının arka kısmına sureceksın kıremı. Elıne qrmıceyecek kadar yapısıksa kulak çöpüne sür kremi onunla sürmenı tavsıye ederım.Kesinlikle kulaqnı one doqru kwrma cnm..

Sağol canm aslında bugün pansuman için gitmiştm ama doktorum başINdan savar gibi açtı bandajı tamam iyi durumn kremini kendin süreceksn dedi şaştm kaldm .siz pansuman yapıcaz dediğinz içn gelmiştm dedm .Size verdiğim kremi kulak arkasına sürmeniz yeterli dedi :S
BAŞTA SİZE VE BU OPERASYONU GEÇİRMİŞ DİĞER ARKADAŞLARA SORUYORUM.KAÇ GÜNDE Bİ PANSUMAN YAPILDI SİZE? KENDİNİZ Mİ YAPTINIZ YOKSA DOKTORUNUZ MU YAPTI VE NE SIKLKTA YAPTI?

Son düzenleme:
canım cok cok geçmiş olsun
nası geçti ameliyat acın varmı şimdi
özelliklede nası oldu beendinmi ?

teşekkürler canım sağol.pazartesi sargılarım çıktı,su an saç bandı kullanıyorum :) bu arada ağrılarım hafifledi, şimdilik memnunum diyebilirim kulaklarım biras yapışık ama gayet de hoş beğendim bensaç bandını üç hafta gece gündüz takmamı,diğer bir ay da sadece geceleri takmamı önerdi..sizin doktorunuz nasıl önermişti ???

kızlar birşey merak ediyorum ameliyat onlanlar ve üzerinden birkaç ay geçen özellikle cevap verirse sevinirim. ben bu ameliyatı izledim internette ve kocaman bir kısım kesiliyor kulakta yani bu izin görünmemesi nasıl mümkün olabilir? sonuçta sıkı at kuyruğuveya topuz yapan insanların arkadan tüm kulağını rahatça görebiliyorum ancak saçla kapanırsa görünmez. yani ameliyat izleriniz arkadan nasıl görünüyor böyle bir fotoğraf paylaşmanız mümkün olursa çook sevinirim.

Ben ameliyatımı oldum we 3 qun sonra izmire döndüm izmirde yaşıyorum çünkü.3 hafta falanyaptım ben kabukların daha cabuk dusmesı ıcın

Sabah 8 de gidicem ve ameliyatım yapılacakmış. 1v1y senin şuan ki durumun nedir 6 ay olmuş, iz felan durumu nasıl? Birde Fatih TEKİN le bir türlü konusamadım ona randevu alıyorum baskasıyla görüşmek zorunda kalıyorum... Yarın ameliyata o girer umarım :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…