Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

şimdi MHRS den 7 aralık için fatih tekinden randevu aldım
nessicim muhakkak haber vereceğim sanada

Bende ayın 7 sine saat 10 da FATİH TEKİN'e randevu almıştım, ama bugun gidemicem. Ayın 10 una erteledim o yüzden. Bugunku görüşme nasıl geçti yazabilir misin.
Neler söyledi?
Ne yapti?
Ameliyat günü tarihi verdi mi?
Ücretle ilgili bişey söyledi mi?

Merak ediyorum ve cevap bekliyorum :)

Son düzenleme:

hangi hastanede oldun . birz bilgi verebilirmisin bu ameliyat hakkında msn adresin varmı ?

arkadaşlar üzülerek bir kaç şey söylemek istiyorum

Dün istanbul çapa , yani kurulsam adıyla İstanbul Üniversitesi hastanesine saat 11.30'da randevu alıp gittim , ilk baş bölüm sekreteri ile detaylı bir konuşma yaptım. Yaşımı sordu 20 dedim. Aynen şu geçti aramızda :

-Sigortalımısınız
Ben : evet .
- Yaşınız ?
Ben : 20
-Bir dakika ( burada telefonla birini aradı )
-Hanım efendi her gün kanunlar değişiyor , aradığım arkadaş bana 18 yaşına kadar sigortanın bu ameliyatı karşıladığını , fakat 18 yaş üstünde hiçbir şey yapamayacağını söyledi .
Ben : peki ücreti ne kadar ?
-1500 -1750 arası değişmekte .

Konuşma bittikten sonra sıram geldi , doktor ile konuşmak için içeri girdim. Sanırım kendisi prof. değil ,uzman bir arkadaştı.
İşte sonra açıklamaya başladı . Ameliyatı : Gözetmen olarak bir prof , bir uzman izliyor Onların eşliğinde asistan yapıyor, (Burda asistanı biraz övdü , yok en az 50 benzer ameliyat izlemeden yapılmasını izin verilmez. En az 10'unda eli değmelidir gibisinden ) Asistana sözlü olarak prof ve uzman destek veriyorlar , ortalama 1 saat sürüyor dedi, ve beni üzen son cümleyi söyledi. '' Biz iple estetik yapıyoruz '' , Sonra ben doktora iple istemiyorum , açılma ihtimali gibi bir sürü şey söylesemde , kıkırdak alma yönteminde geri dönüş olmadığı için bu riski almıyoruz demeye getirdi... Anlamadım açıkçası açık kalp ameliyatımı yapıyorlar kulak ameliyatımı bilemedim. Zaten sonrasında konuşma benim için anlamını yitirdiğinden sonrasını pek dinlemedim açıkçası. Kısacası çok kötüyüm.

yaşım 20 , üniversite öğrencisiyim. 1500-1750 gibi bir bütçeye sahibim , final sonrasında bu işi artık bitirmek istiyorum , İstanbul'da oturuyorum. Kızlar lütfen yarıdm edin . Ne yapacağımı bilmiyorum. Çapa aslında benim tek umut bağladığım yerdi . Yorumlara güvenerek ne güzel ücretsiz hallederim diyordum. Gelişmeleri dinleyince beynimden vurulmuşa döndüm. Zaten bu kusurun verdiğim utangaçlık had safhada. İş uzadıkça daha da bir onur kırıcı hale geliyor...

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:)....Benimde kepçe kulak sorunum var 25 yaşındayım kesin karar verdim yarıyıl tatilinmde yani ocak gibi ameliyatımı olucam ama çok korkuyorum......Burdaki yazıların çoğunu okudum bazıları devlet hastanesinde ücretsiz olmuş bazıları özel klinikte 1500-2000 bin lira verip olmuş..Oturduğum ilçenin devlet hastanesinde bu ameliyatı ssk nın karşılamadığı söylendi ama bazı arkadaşlar olmuşlar..Ben öğrenciyim bu kadar fazla para vermem mümkün gibi durmuyor şu anlık maksimum 500 lira verebilirim...istanbulda devlet hastanesinde olanlar bana nerde , hangi doktora olduklarını ve memnun olup olmadıklarını söyleyebilirlermi acaba?...

mrb millet,

Antalya'da Prof.Dr.Koray Coşkunfırat a estetik ameliyat yaptıran var mı ?( Akdeniz üni. hastanesinde gerçekleştirilen ilk yüz naklini yapan grubun içinde)

Yada onun hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda?

tavsiye edecek olan,?

cvplarınızı beklicem umarım bi bilen olur

Karamelize sen kulağın yapışık diye dert ediyorsun benim sağım çok güzel ama solum açık hala tabi eskisi gibi olmasada... Bu arada ben memnun kalmadım açıkçası Atatürk devlet hastanesinden. Olmak isteyen varsa özelde olsun hatta İzmir'de doktor araştıranlara önerebileceğim tek doktor Ahmet Seyhan'dır. Keşke biricik doktoruma olsaymışım.

Benim önce sağ kulağımda kıkırdak gibi bir şey fırladı bugün de sol kulağımda kıkırdak fırladı ve şişti sivilce gibi ama değil dokununca acıyor. Niye böyle oldu anlamadım yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum tekrar.

Kesinlikle memnun kalmadım.

aslında acıkcası bende cok memnun değilim ama off bilmiyorum napıcağımı
heralde özel bi başka ama oda cok pahalı olcaktı

Karamelizecim albüm yapıp oraya kulağının önden ve yandan fotosunu koyabilir misin çok merak ediyorum

Kızlar çok karamsar konuştunuz ya ama tripli senin kulaklarını gördük gayet güzeldi neden beğenmedin ki

Son düzenleme:
kızlar bu ameliyatı sizce özeldemi olmalıyım yoksa devlettemi?...Pişman olmak istemiyorum çok korkuyorum

Mercanay birinde 15 gün sonra kıkırdak fırladı diğerinde de dün bildiğin şişti kulağım ters bir şeyde yapmadım. Bantımı düzenli kullandım gece dümdüz hala sert mindere yatıyorum tam yatar pozisyondada değil. İki kulak simetrik olmadı. Sol lale duruyor üstten açık beğenmiyorum.

Siz şimdi böyle şeyler yazınca bi an korktum gerçekten.ya benim de güzel olmazsa bende haftaya olucaktım günü belli

Canım komplikasyonlar çıkıyor işte sonradan böyle. Bende dün kıkırdak fırladı mesela tam kulağımın ortasından. Bugün gidemedim gelinlik provam vardı yarın gideceğim sabahtan. Şişti de kulağım kıvrım verilen kıkırdağıma dokununca acıyor orada bir çıkıntı var hadi onu geçtim asimetrik oldu. Tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok basit bir operasyon gibi gözüküyor ama değil en az memnun kalınan operasyon. Sana İzmir'deysen tek bir isim verebilirim. Ahmet Seyhan göğüs ameliyatı oldum silikon takıldı bir gram ağrım olmadı, Gazi hastanesinde yaptı ameliyatımı, kulağı da yapalım dedi salaklığım tuttu olmadım ona şimdi düzelttirmeye gitmeye yüzüm yok kızıcak biliyorum. Biraz iyileşsin belki giderim. Atatürk'te yaptırırsan bu asistan doktorların hocalarına yaptır. Asistanlar bu işi güzel yapamıyor. Orda olan kimle konuştuysam kulakları sorunlu.

Son derece haklısın Tripliii ama artık yapıcak birşey yok.Revizyon ameliyatı bile olmak istesem tekrar o hastaneye gideceğimi sanmıyorum.Bu arada sana birşey sormak istiyorum.Dikişlerin ne durumda senin bnm nerdeyse 2 ay olucak hala duruyor düşmedi.Doktor bana krem flnda vermedi napıcam ben?

Son düzenleme:
tripli canım doktora gidip neler konustuğunu yazarmısın tatlım burdan çok merak ediyorum benimde biri açık biri yapışık
neler dicekler revizyonu nezaman yapacaklar
senın cok düzenli kullandıgını iyi baktığını biliyorum cunku kulaklarına
revizyonu hemen yapıyorlar mı ki bir ayda ben 3 ay diye biliyorum
nolur anlat burdan burdan
akşam eve gidince albüm yapabililrim

canım teşekkürler verdiğin bilgiler için.Şu an için özelde olamam maddi açıdan uygun değilim.Atatürk e olucam ama ameliyatımı uzman doktorlardan birinin yapmasını rica edicem,bende asistan doktorlara pek güvenmiyorum

millet, önce şöyle başlıyım

şuan,yaklaşık 3 saat önce geçirmiş oldum kepçe kulak operasyonu sonrası kafama giydirilen bi tenisci banddıyla, hafif bir sızı içinnde size yazıorum,geçmiş olsun dileklerinizi duar gibiyim:) çok saolun.

bu ameliyatı düşünen varsa eer, öncelikle bu cesaret işi,net bi kararla, kesinlikle isteerek,fikrinizden eminn bir şekilde alın bu ameliyat kararını.

ikince olarak ,gerçekten görşüne,samiiyetine açık sözlülüğüne güvendiğiz bir iki insana ,mutlaka ve mutlaka,kulaklarının gerçekten kötü mü durduğunu sorun.samimi cevaplar arayın. eer cevaplar:
-gerçekten, eet biraz şöyle aslında fena olmaz yda

-hımmm,evt,,bi düşüneyimm.. gibi kararsız cevaplarsa

evet olablirsiniz.

ama ilk gösterdiinde
-"yuh abi, Allah aşkına ne vr kulağında ben ne göremiorum?" gibi
- Oha,saçmalama ,sen bildiğin kfanda büyütmşsün,,dur bakiim,dur dur senin derdin mi yok kuzum?!" gibi cevaplr alıosanız

abi sallayın! olmaın derim!

şöle ki,

eer ilk ameliyatınız olacaksa, gerçekten şaka maka deil ,lokal de olsa o da olsa bu da olsa müthiş bi adrenalin,korku,tedirginlik.inanın bana. siz zaten ameliyata girmden başlıo adrenalin. sadece altınızda bi iç çamaşırı ,tamamen çıplaksınız nerdeyse,üstünüze önlük başınıza bone takılıo,,damar yolu açıolar ,,antibiotik vs. ilavesi ve aynı zamanda her ihtimale karşı.

sonradan ameliyatı gerçekleştiren doktor ve ekibi hoş sohbetse, bi yerden snra biraz daha rahatlıosnuz.

bu arada benim gibi sap, tek bşına gidersenz stresinizi kontrol etmekte belki zorlanabilirsniz.elimi kolumu sallaya sallaya gittim ama inanın yanınızda sizi panik yapacağına inanmadığınız bir arkdaşınız fln vrsa onunla gtmek stresinizi yarı yarıya çok rhat indirir.

tenizçi bandını r....k dan aldım , bi spor giyim markası bilen bilir. takçaanız bantın sıkılığı önemli olduu için söylüorum, çok fazla sıkmıo tam ayarında.

bakalım,Allah ın izn,yle inşallah tez vakitte hızlı bi şekilde iğleşriz ,

son olarak, arkadşlar, gerçekten tkrar söylüorum:gerekiosa yaptırın;

gerekmiosa,bi adrenalin yaşiyim diosanız buyrun yatın sedyeye.

görşmek üzere.

arkadaslar yardımcı olun bana uzun zamandır kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum ama bircok cekincem var cesaret edemiyorum birde istanbulda olmacam tavsiyeleriniz varmı lütfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…