Allaha sukur yatıyorm canım hıc bır skıntım yok sadce ust dıs kısmı acı deqılde sankı bole hala uyusuk qbı oda zamanla yok oluyr ztn :)
Rüyalarına girmesi çok normal.Onu düşünerek yatıp kalktığın için bilinçaltında bunlar var.Ben İzmirdeyim hala doktor araştırıyorum.
Merhaba acelyafurkan hanım.bende İzmir de araştırdım kepçe kulak ameliyatı için.İzmir Atatürk araştırma hastanesinde olucam randevum aralık ayının son haftası.sitede söylenilen doktorlar yok ama randevu kısmında ÖZLEM Hanım Mübin bey Erhan bey gibi doktorlar var ben anlamdım.herkes soysal ve ali beyden bahesdiyor bu sitede :)
solya hanım siz herhangi bi dr dan alın randevu gidin muayene olun ameliyat tarıhı vercekler ameliyata bu dr.lar girmio asistanlar girio zaten bahsedilen kişiler onlar
solya hanım siz herhangi bi dr dan alın randevu gidin muayene olun ameliyat tarıhı vercekler ameliyata bu dr.lar girmio asistanlar girio zaten bahsedilen kişiler onlar
tamam cnm bişi olmıcak ogün gitceksin saat 13:00 gibi falan hastaneye hemen ameliyata alıcaklar ücret ödüyosun bi miktar 500-600 cıvarı 2 saat sürüo ameliyat
sonra kafanı bandajlayıp eve gönderiolar
aynı işlemler oldu
öncelkle teşekkür ediyorum beni bilgilendirdiğiniz için.korkmuyorum aslında sadece merak ediyorum hiçbir konuda bilgim yok çünkü.kulağımı daha öncesinden hiçbir dr un görmeden ameliyat etmesi tuhafıma gitti o kadar :)
tamam cnm bişi olmıcak ogün gitceksin saat 13:00 gibi falan hastaneye hemen ameliyata alıcaklar ücret ödüyosun bi miktar 500-600 cıvarı 2 saat sürüo ameliyat
aynı işlemler oldu bendede korkma
aynı işlemler oldu
öncelkle teşekkür ediyorum beni bilgilendirdiğiniz için.korkmuyorum aslında sadece merak ediyorum hiçbir konuda bilgim yok çünkü.kulağımı daha öncesinden hiçbir dr un görmeden ameliyat etmesi tuhafıma gitti o kadar :)
aslında görmelerinede gerek yokki kepçeysen öölesindir
ama merak ettim bak sürecini şimdi
bilgi verirsin burdan:26:
tabiiki veririm bu hafta arası gitmeyi düşünüyorum.bu arada sizin kulağınız nasıl oldu memnunmusunuz.geçmiş olsun size de :)
tabiiki veririm bu hafta arası gitmeyi düşünüyorum.bu arada sizin kulağınız nasıl oldu memnunmusunuz.geçmiş olsun size de :)
Ya arkadaşlar bende olcam bu ameliyatı ve merk ettiğim bi konu var.Ameliyat öncesi tamamen soyunup mu giyorz ameliyat önlüğünü yoksa sadece alt kısm(klot) mu kalıyo ? ve gydiğimz ameliyat önlüğünün uzunluğu ne kadr ?
o da değşiyor bazıları bütün kıyafetlerini çıkarıp olmuşlar ama bende öyle bişey olmadı kıyafetimin üstüne direk amelyt önlüğünü giydim bide kafama galoş takmışlardı
Peki arkadaşım sen yazın mı oldun kışın mı ? Hem saçma değil mi yahu.Lokal anesteziyle olunan bi ameliyat sonuçta.Kalp masajı yapacak değller ya neden çplak olalm.Zaten kalbinde ritm bozkluğu olanlara uygulanmıyo dye biliyorm.Hem diyelm ki çıkardn ya giysilerini geri giyerken kulaklarına takılma gibi bişey söz konusu olursa..
karamelize hanım size bir şey sormak istiyorum.ameliyat esnasında kıyafetlerimizi çıkartıp önlük mü giyiyoruz???
karamelize hanım size bir şey sormak istiyorum.ameliyat esnasında kıyafetlerimizi çıkartıp önlük mü giyiyoruz???
hayır solyacım ayakkabılarını bile cıkarmıcaksın
sadece yatıosun kıyafetlerle üstüne örtü örtüolar okadar