Neye gore yanlis? Neye gore dogru?
Ben yazin ameliyat olmak daha iyi demedim ki! Butun ameliyatlar bahar sonbahar gibi mevsimlerde tavsiye edilir aciliyeti yoksa.
Yunlu bant tabi takilabilir zaten kasinan kulaklari daha da kasindirmak isterseniz.
Herkesin kendi bilecegi is dogrusu yanlisi bu isin erbabi degilseniz birakin kisinin kendisine kalsin.
Ameliyat olan biri olarak soyluyorum ben kis mevsiminde ameliyat olmayi tercih etmezdim
Kimse tavsiye de etmem.
Şu çıkış çok yersiz bence.
Ben daha önce başka estetik operasyon geçirmiş biri olarakta söyledim kimse yanlış bilgi sahibi olmasın diye. Kendinizde söylemişsiniz zaten bahar aylarında tavsiye edildiğini. Hiç bir doktor aciliyeti yoksa gelin yazın yapalım demez.
Yünlü banttan kastım, yazın bant kullanmak daha terletici ve sıkıcıdır ama kışın zaten soğuktan kendimizi korumak için rahatça bant, bere, kulaklık kullanabiliriz ama yazın böyle bir imkan yoktur.
Ayrıca bandaj süresince duş almamanız gerektiğini hesaba katarsak bu kışın daha rahat olacaktır. Yazın sıcakta insan terler ve duş alma ihtiyacı da artar. Siz kışın olmaktan hoşlanmamış olabilirsiniz ama kimseye bunu tavsiye etmemelisiniz çünkü sizin dediklerinizi yapacakları daha zor bir sürece teşvik etmiş olursunuz.
Son düzenleme: