aslında doğru söylüyosun kulağımın arkasında iz yok ama mesafe daraltılmış ya acayip geliyo kesildi dikildi sanırım öyle görünmesi normal ben çok vesveseliyim sana da çok teşekkür ederim destek olduğun için :) doktorla görüştün mü okullar açılcak ne zaman ameliyat olcaksın
kızlar meraba ben geldimm :) dün genel anesteziyle ameliyat oldum kafamda koca bi sargıyla çıktım gece çok öksürdüm anesteziyi atmak için şuan kulaklarımda hafif bi ağrı var. benim ameliyathanede gözüme ilaç kaçmış sanırım gozum iltihap kaptı yani ameiyattan sonra derdim kullaklarım değil gözümdü çok ağladım :) 1 saat önce sargılarımı çıkardı temizledi bant taktım . 4-5 gün gidicekmişim o kontrol edicekmiş. pansuman filan o yapcak salı filan dikişlerim alınır heralde. ne zaman ağrım tam anlamıyla geçer kızlar
Hiç açılmasın istiyorum ya
Merhaba.
Ne durumdasınız? Umarım iyisinizdir. Memnun musunuz? Ben randevu aldım ali beyden. Fakat 2500 tl fiyat biçti. Taksit seçeneği de yokmuş. Acaba pazarlık payı olur mu
Kızlar merhaba,
benimde 10. günüm bugün saçlarımı toplayıp işe gidiyorum 3 gündür kimsede anlamıyor fakat, benim sıkıntılarım devam ediyor hala uyuyamıyorumdüz yatmaktan boynum da tutuldu.
Arkadaşlarımdan biri bugün sen botoks mu yaptırdın robot gibisin dedi :) birde sol kulağım çok iyide sağda sıkıntım var benim.Mesela araba kullanıyorum bütün gün ben, sağ kulağımda bi tuhaflık oluyor.Sanki kulağım çırt ediyor haa diyorum açıldı kulağım bir bakıyorum aynaya aynı duruyor. Birde hergün duş alıyorum ben sıkıntı olur mu ki ?
Pofuduğum kulakların çok iyi görünüyor maşallah :) yeni ameliyat olan arkadaşlarada geçmişler olsun
7.günümdeyim 30 ağustos perşembe günü ameliyat olmuştum. cumartesi günü sargılarımın açılmıştı. şişlik ve morluklar her geçen gün azalma var. herhangi bir krem ve ilaç kullanmıyorum. sağ kulağım birazcık toparladı ve çok daha güzel oldu. sol kulağım şuan için kaşınıyor ama sağ a göre birazcık daha yapışık ileride düzelirmi
canlarım sol kulağımı elimle aşağıya doğru oynatayım mı sağ kulağım güzel oldu lütfen yardım edinnn
canim kasnmasi iyilestqni qosterir.. Yapisik olsun sen kndin dokunma.. O iyilesme surecine qore kndisi toparlanir we acilir.. Saq kulaqin daha hizli iyilesmeye baslamis solda qun qectkce iyi olur.. Sen dokunma ama.. Suan cok hassastr zarar werebilirs haraket ettirerek..
sağol canım ya haklısın galiba birazcık korktum
Epkem ben barış çakır da oldum. İstanbul Şişli Acıbadem de yapıyor. Çok rahat bir ameliyat müzik eşliğinde yapıyor.
tatlm bnm de arkaya doqru orta kismi basima dikilmis qibiydi ama duzeldi smdi cok quzel duruyo arkasi tam qorunmuyo ama qorduqum kadariyla suan hic iz yok.. Aynayla baktim ama qoremedm yani.. Skıntı etme duzelir.. Hem arkasi cokta onemli deil snucta onden bakildiqinda dikkat ceken bise yok.. Rahat ol takma..
7.günümdeyim 30 ağustos perşembe günü ameliyat olmuştum. cumartesi günü sargılarımın açılmıştı. şişlik ve morluklar her geçen gün azalma var. herhangi bir krem ve ilaç kullanmıyorum. sağ kulağım birazcık toparladı ve çok daha güzel oldu. sol kulağım şuan için kaşınıyor ama sağ a göre birazcık daha yapışık ileride düzelirmi
canlarım sol kulağımı elimle aşağıya doğru oynatayım mı sağ kulağım güzel oldu lütfen yardım edinnn
sağol canım ya bi tek bende yokmuş en azından :) benimde belirgin bir iz yok aslında ama dediğim gibi arkada orta kısım biraz değişik bide kulağımın arkasının rengi ten renginde değil zamanla rengi düzelir inşallah
Kızlar merhaba,
benimde 10. günüm bugün saçlarımı toplayıp işe gidiyorum 3 gündür kimsede anlamıyor fakat, benim sıkıntılarım devam ediyor hala uyuyamıyorumdüz yatmaktan boynum da tutuldu.
Arkadaşlarımdan biri bugün sen botoks mu yaptırdın robot gibisin dedi :) birde sol kulağım çok iyide sağda sıkıntım var benim.Mesela araba kullanıyorum bütün gün ben, sağ kulağımda bi tuhaflık oluyor.Sanki kulağım çırt ediyor haa diyorum açıldı kulağım bir bakıyorum aynaya aynı duruyor. Birde hergün duş alıyorum ben sıkıntı olur mu ki ?
Pofuduğum kulakların çok iyi görünüyor maşallah :) yeni ameliyat olan arkadaşlarada geçmişler olsun
ilk 7 gün çok zor oluyor gerçekten ama sen zor kısmı atlatmıssın bence haftada 2 kere yıka saçını en azından 1 ay dolana kadar ve sol kulağını sakın öne doğru itme daha taze kulakların allah göstermesin iç dikişlere bişey falan olursa kötü olur zamanla ikiside iyileşir benim kulağım uhuyla yapıştırılmış gibiydi şimdi biraz açıldı :)
30. günümdeyim kızlar düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum :)