Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

henüz gidemedim canım ya haftaya gidip görüşcem :)

nerde olmuştun ameliyatı ?

Hiç açılmasın istiyorum ya

Merhaba.

Ne durumdasınız? Umarım iyisinizdir. Memnun musunuz? Ben randevu aldım ali beyden. Fakat 2500 tl fiyat biçti. Taksit seçeneği de yokmuş. Acaba pazarlık payı olur mu

Kızlar merhaba,
benimde 10. günüm bugün saçlarımı toplayıp işe gidiyorum 3 gündür kimsede anlamıyor fakat, benim sıkıntılarım devam ediyor hala uyuyamıyorum düz yatmaktan boynum da tutuldu.
Arkadaşlarımdan biri bugün sen botoks mu yaptırdın robot gibisin dedi :) birde sol kulağım çok iyide sağda sıkıntım var benim.Mesela araba kullanıyorum bütün gün ben, sağ kulağımda bi tuhaflık oluyor.Sanki kulağım çırt ediyor haa diyorum açıldı kulağım bir bakıyorum aynaya aynı duruyor. Birde hergün duş alıyorum ben sıkıntı olur mu ki ?

Pofuduğum kulakların çok iyi görünüyor maşallah :) yeni ameliyat olan arkadaşlarada geçmişler olsun

Merhaba.

Ne durumdasınız? Umarım iyisinizdir. Memnun musunuz? Ben randevu aldım ali beyden. Fakat 2500 tl fiyat biçti. Taksit seçeneği de yokmuş. Acaba pazarlık payı olur mu

Merhaba,

Çok daha iyiyim 10.günüm ama hala hassas tabi rahat uyuyamıyorum.Görüntü olarak çok iyi görünüyor.
Ben Ali bey e ilk 2007 yılında 1.500 Tl. olmuştum.Özellikle ona gittim ki eski hastasıyım sonuçta indirimli yapsın diye. Bana kampanya var 2.000 den yapıyorum ama siz eski hastamsınız 1.500 olsun demişti. Taksit hiç konuşmadım ben canım ama pazarlık payı mutlaka vardır, bence 2000 den yapmalı diye düşünüyorum.Birde eger ona ya da başkasına gitsen bile mutlaka yapışık olmasını iste kulaklarını çünkü zamanla açılma yapacaktır. Ben ilk ameliyatımda doğal olsun diye çok yapışık olmasın istemiştim ama açılınca kötü olmuştu maalesef.2.cisi çok daha zor çünkü allah kimseye vermesin.Ali bey in iyi yanı şöyle; benim zaman problemim olduğundan çok rahat ettim.İlk gün kulaklarına gazlı bez koyup üstüne saç bantı takıyor, 3. günde tamamen çıkarıyor. Estetik kendinden eriyen dikiş kullandığından tekrar gitmek zorunda da kalmıyorsun.Ben Ali bey i bunun için tercih ettim açıkcası hemen işe dönmem gerektiğinden.Yrdımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yapmaya çalışırım ya da sormak istediğin bir şey olursa..

akşam üzeri biraz ağrım oldu şuanda ağrı kesici etkisini göstermeye başladı umarım rahat bi uyku uyurum :)

tesekkur ederm tatlm :) bnim kulaqmin ustune yatmam 15qunu buldu ama yatmiodum yinede.. Bnde herqun dus aliyorum ama yine de mumkun oldukca su deqdirmemeye calisiyorum.. Bazen bi ses qelio qbi hissediorum acildi acilcak die dusunuorum ama ayni.. Biz biraz hassas olduqumz icin bu knuda bize oyle qelio die dusunuorum canim..

7.günümdeyim 30 ağustos perşembe günü ameliyat olmuştum. cumartesi günü sargılarımın açılmıştı. şişlik ve morluklar her geçen gün azalma var. herhangi bir krem ve ilaç kullanmıyorum. sağ kulağım birazcık toparladı ve çok daha güzel oldu. sol kulağım şuan için kaşınıyor ama sağ a göre birazcık daha yapışık ileride düzelirmi
canlarım sol kulağımı elimle aşağıya doğru oynatayım mı sağ kulağım güzel oldu lütfen yardım edinnn

canim kasnmasi iyilestqni qosterir.. Yapisik olsun sen kndin dokunma.. O iyilesme surecine qore kndisi toparlanir we acilir.. Saq kulaqin daha hizli iyilesmeye baslamis solda qun qectkce iyi olur.. Sen dokunma ama.. Suan cok hassastr zarar werebilirs haraket ettirerek..

Merhaba kızlar ben 29 yasına geldım ama rtık amaliyat olmak i,stiyorum(

İstanbulda barış çakıra amaliyat olan varmı yada önerdiginiz bir doktor artık bi kaç ay içinde olamk istiyırum

sağol canım ya haklısın galiba birazcık korktum

Epkem ben barış çakır da oldum. İstanbul Şişli Acıbadem de yapıyor. Çok rahat bir ameliyat müzik eşliğinde yapıyor.

sağol canım ya haklısın galiba birazcık korktum

Epkem ben barış çakır da oldum. İstanbul Şişli Acıbadem de yapıyor. Çok rahat bir ameliyat müzik eşliğinde yapıyor.

rica ederim canim rahat ol bundan snrasini zamana birak.. 1ay olduktan snra sekli fln oturmaya baslio.. Ben ilk haftalik fotoyla suan olan fotoyu karsilastriyorum cok fark war arada.. Doktorum da demisti ne qorsen smdi yaniltici olur 1ay qecsin demisti.. Gercekten de oyleymis.. Suan harika duruyo :)

sağol canım ya bi tek bende yokmuş en azından :) benimde belirgin bir iz yok aslında ama dediğim gibi arkada orta kısım biraz değişik bide kulağımın arkasının rengi ten renginde değil zamanla rengi düzelir inşallah

ilk 7 gün çok zor oluyor gerçekten ama sen zor kısmı atlatmıssın bence haftada 2 kere yıka saçını en azından 1 ay dolana kadar ve sol kulağını sakın öne doğru itme daha taze kulakların allah göstermesin iç dikişlere bişey falan olursa kötü olur zamanla ikiside iyileşir benim kulağım uhuyla yapıştırılmış gibiydi şimdi biraz açıldı :)

tek sende yok tabiki :) herkeste ayni olucak die bise de yok :) nasi hepimizin kulaklari ayni ameliyat adinda yapilsa da farkli oluyo olusan etkileri de farkli olabilio.. Mesela sende renqi farkli duruyomus bnim o kisim komple yaraydi basima dikilmis qbi deisik duruyodu snin dediqin qbi.. Ama duzelio.. Zor olandan asil sorun olandan kurtulduk bunda ne war ki duzelir :)

canm benm de bugun 8. günüm. o dediğin sesten bende de oluo çıt çıt diye ses gelio bakiyorum bişey yok, sanırım kıkırdaklar yeni şekillerine alışma aşamasında oldukları için oluyor o ses...ve benimde düz yatmaktan resmen boynum tutuldu ama ben yavas yavas haraket ettiriyorum gündüzleri sağa sola da faydası oldu biraz

30. günümdeyim kızlar düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum :)

Eklentiler

• $Görüntü1763.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $Görüntü1764.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 109
pofuduk çok iyi gidiyosun kulagın gayet güsel gözüküyo maşallh
bnim de 8inde 1 ayım doluyo her iki kulagım da gayet güzel durumda şu an :)

sağol mercanay ya sağ kulağım sol kulağıma göre daha iyi ya ondan öyle düşündüm. Birde iç dikişlere bir şey olsa şuan belli olur dimi
canım ameliyat olduğum gün ve sonraki gün sargılı olduğu zamanlar sol kulağım sanki dikiş atıyormuş gibi hissediyordum iç dikiş. ama şuan herhangi bir şey yok

beklemekten başka bir çare yok şuan zaman herşeyin ilacı 7. gün bitti. fazla gülemiyorum hemen ağrıyor iki kulağımda. gecelere bandajla uyuyorum. yarın şehir dışına çıkacam otobüsle gece nasıl edecem otobüste yardımcı olacak varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…