Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Hiç açılmasın istiyorum ya :KK43:

tatlm hic acilmasin istioruz tabiki ama eski haline qore ne kadar acilsa yine de iyi deil mi..? Benim 1ay oldu ama az daha bile acilsa daha quzel durabilir hala arkasini qoremiorum hic .. Ama sn ikinci ameliytni oldun sanmiyorm oyle cok olucaqni.. İnsallh istedqn qbi kalir..

kocaelide olan yokmu arkadaşlarrr????????????????*

canim kocaelinde olan warmi bilmiorum burda ama ne olursa olsun bulunduqun sartlari deqerlendirip bi hastaneye qitmeni tawsiye ederim.. Burda kocaelinde olan yoksa bile orda bu ameliyati olanlar wardir mutlaka..

kızlar meraba ben geldimm :) dün genel anesteziyle ameliyat oldum kafamda koca bi sargıyla çıktım gece çok öksürdüm anesteziyi atmak için şuan kulaklarımda hafif bi ağrı var. benim ameliyathanede gözüme ilaç kaçmış sanırım gozum iltihap kaptı yani ameiyattan sonra derdim kullaklarım değil gözümdü çok ağladım :) 1 saat önce sargılarımı çıkardı temizledi bant taktım . 4-5 gün gidicekmişim o kontrol edicekmiş. pansuman filan o yapcak salı filan dikişlerim alınır heralde. ne zaman ağrım tam anlamıyla geçer kızlar

kızlar meraba ben geldimm :) dün genel anesteziyle ameliyat oldum kafamda koca bi sargıyla çıktım gece çok öksürdüm anesteziyi atmak için şuan kulaklarımda hafif bi ağrı var. benim ameliyathanede gözüme ilaç kaçmış sanırım gozum iltihap kaptı yani ameiyattan sonra derdim kullaklarım değil gözümdü çok ağladım :) 1 saat önce sargılarımı çıkardı temizledi bant taktım . 4-5 gün gidicekmişim o kontrol edicekmiş. pansuman filan o yapcak salı filan dikişlerim alınır heralde. ne zaman ağrım tam anlamıyla geçer kızlar

qecmis olsun tatlm :) bnde 4qun qitmistm kontrole iqne yapmislardi bana ilac weriolardi yani.. Aqrilarm bnm 5qun filan surdu ondan snra cok aqri hissetmedm.. Sarqilarn alindi mi senin hemen :)

kizlar buqun 30.qunum we kontrolum wardi.. Doktorum sekillenmis cok quzel lmus ddi.. :) artk sac bandini takmama qerek yokmus.. Kikirdaklarm sert suan ama yumusamaya baslamis oyle soyledi :) cok mutluyum :)

kizlar buqun 30.qunum we kontrolum wardi.. Doktorum sekillenmis cok quzel lmus ddi.. :) artk sac bandini takmama qerek yokmus.. Kikirdaklarm sert suan ama yumusamaya baslamis oyle soyledi :) cok mutluyum :)

bir resim lütfen :)

qecmis olsun tatlm :) bnde 4qun qitmistm kontrole iqne yapmislardi bana ilac weriolardi yani.. Aqrilarm bnm 5qun filan surdu ondan snra cok aqri hissetmedm.. Sarqilarn alindi mi senin hemen :)

1 gün durdu aldı sonra şimdi bant var bandın içinde yine pamuklar bezler var :)

30.qün buqün :)

Eklentiler

• $kulaqimm yandan.jpg
    $kulaqimm yandan.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 117
1 gün durdu aldı sonra şimdi bant var bandın içinde yine pamuklar bezler var :)

cok iyimis ya :) qazli bezler fln cikinca daha da rahat edersin :) bundan snra zaman cabuk qecio ilk haftayi qecirdikten snra kalani kolay.. Biz musmustlu'yla 30qun olsa die knusuoduk oldu bile daha dun knusmusum qbi hatrliorum ama :) zaman cabuk qecio.. :)

geçmiş olsun :) inşallah şekli de istediğin gibi olur ağrılar 4-5 gün devam eder ama zaman çok çabuk geçiyo merak etme :)

Son düzenleme:
bugün 28. günümdeyim herşey yolunda ancak kulağımın arkası bir acayip öyle kötü bir iz yok ama buruşuk mu desem orta kısım kafama dikilmiş gibi mi desem ayrıca üst kısım da hala çok yapışık :KK43: sizin nasıl görünüyor kızlar içimi rahatlatın lütfen bi tek benimki mi böyle acaba

bugün 28. günümdeyim herşey yolunda ancak kulağımın arkası bir acayip öyle kötü bir iz yok ama buruşuk mu desem orta kısım kafama dikilmiş gibi mi desem ayrıca üst kısım da hala çok yapışık :KK43: sizin nasıl görünüyor kızlar içimi rahatlatın lütfen bi tek benimki mi böyle acaba

canım sen doktora ne dedin yapışık istiyorummu dedin?

canım sen doktora ne dedin yapışık istiyorummu dedin?

ya zaten doktorum ben açılma payını hesaplayarak yapıcam dedi en son 1 hafta önce kontrole gittim şu an çok yapışık ama biraz daha açılıcak dedi ya benim sorunum kulağımın arkası ameliyat olan herkesin böyle mi merak ediyorum

ya zaten doktorum ben açılma payını hesaplayarak yapıcam dedi en son 1 hafta önce kontrole gittim şu an çok yapışık ama biraz daha açılıcak dedi ya benim sorunum kulağımın arkası ameliyat olan herkesin böyle mi merak ediyorum

canım ben resmini gördüm çok hoş duruyo kulağın..arkasını dert etme iz kalsa bile görunmüyo sonuçta :)

canım ben resmini gördüm çok hoş duruyo kulağın..arkasını dert etme iz kalsa bile görunmüyo sonuçta :)

aslında doğru söylüyosun kulağımın arkasında iz yok ama mesafe daraltılmış ya acayip geliyo kesildi dikildi sanırım öyle görünmesi normal ben çok vesveseliyim sana da çok teşekkür ederim destek olduğun için :) doktorla görüştün mü okullar açılcak ne zaman ameliyat olcaksın

kızalr ben doktora hiç bişi söylemedim kafasına göre yaptı :) bugün büyük sargıyı cıkarırken cesaret edip bakamadım da morluk var mı dedim hafif şişliğin var morluk yok gayet güzel dedi :)

tatlm bnm de arkaya doqru orta kismi basima dikilmis qibiydi ama duzeldi smdi cok quzel duruyo arkasi tam qorunmuyo ama qorduqum kadariyla suan hic iz yok.. Aynayla baktim ama qoremedm yani.. Skıntı etme duzelir.. Hem arkasi cokta onemli deil snucta onden bakildiqinda dikkat ceken bise yok.. Rahat ol takma..

X