- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
sağol mercanay ya sağ kulağım sol kulağıma göre daha iyi ya ondan öyle düşündüm. Birde iç dikişlere bir şey olsa şuan belli olur dimi
canım ameliyat olduğum gün ve sonraki gün sargılı olduğu zamanlar sol kulağım sanki dikiş atıyormuş gibi hissediyordum iç dikiş. ama şuan herhangi bir şey yok
beklemekten başka bir çare yok şuan zaman herşeyin ilacı 7. gün bitti. fazla gülemiyorum hemen ağrıyor iki kulağımda. gecelere bandajla uyuyorum. yarın şehir dışına çıkacam otobüsle gece nasıl edecem otobüste yardımcı olacak varmııı
pofuduk çok iyi gidiyosun kulagın gayet güsel gözüküyo maşallh
bnim de 8inde 1 ayım doluyo her iki kulagım da gayet güzel durumda şu an :)
30. günümdeyim kızlar düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum :)
sağol mercanay ya sağ kulağım sol kulağıma göre daha iyi ya ondan öyle düşündüm. Birde iç dikişlere bir şey olsa şuan belli olur dimi
canım ameliyat olduğum gün ve sonraki gün sargılı olduğu zamanlar sol kulağım sanki dikiş atıyormuş gibi hissediyordum iç dikiş. ama şuan herhangi bir şey yok
beklemekten başka bir çare yok şuan zaman herşeyin ilacı 7. gün bitti. fazla gülemiyorum hemen ağrıyor iki kulağımda. gecelere bandajla uyuyorum. yarın şehir dışına çıkacam otobüsle gece nasıl edecem otobüste yardımcı olacak varmııı
canm benm de bugun 8. günüm. o dediğin sesten bende de oluo çıt çıt diye ses gelio bakiyorum bişey yok, sanırım kıkırdaklar yeni şekillerine alışma aşamasında oldukları için oluyor o ses...ve benimde düz yatmaktan resmen boynum tutuldu ama ben yavas yavas haraket ettiriyorum gündüzleri sağa sola da faydası oldu biraz
ayyy ben de olucam nasıl olcak bilmiyorum.
kolay oluyo canim :) olana kadar bi endise bi korku bi hewes derken olup bitio :)
Pofuduğum sen ne kadar yardım sever tatlı bir kızsın ya :)
birde ayna yardımı ile felan arkadan çekip koyabilirmisin
canim cok quzel masallah cok beqendim:)
sağol canım ya doğal duruyordur inşallah okulda kimsenin anlamasını istemiyorum bu arada senin kulağın da çok hoş canım bayağı iyileşmiş :)
sonunda amelyt oldum , bir hafta gecikmeyle eğer bi sorunz olrsa yardmcı olmaya çalışıırm
tesekkur ederim tatlm :) anlasilcaqni hic sanmiorum bn saclarimi topluyorum kimse farketmedi yani senin de farkedilcek qbi durmuyo kmse anlamaz merak etme :)
sonunda amelyt oldum , bir hafta gecikmeyle eğer bi sorunz olrsa yardmcı olmaya çalışıırm