Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

sağol mercanay ya sağ kulağım sol kulağıma göre daha iyi ya ondan öyle düşündüm. Birde iç dikişlere bir şey olsa şuan belli olur dimi
canım ameliyat olduğum gün ve sonraki gün sargılı olduğu zamanlar sol kulağım sanki dikiş atıyormuş gibi hissediyordum iç dikiş. ama şuan herhangi bir şey yok

beklemekten başka bir çare yok şuan zaman herşeyin ilacı 7. gün bitti. fazla gülemiyorum hemen ağrıyor iki kulağımda. gecelere bandajla uyuyorum. yarın şehir dışına çıkacam otobüsle gece nasıl edecem otobüste yardımcı olacak varmııı

tatlm sarqilar warkn bnde icnde biseyler oluyo qbi hssediodm ama odem akiyomus oyle ic dikislere kiwrlma olmadqni surece aticaqni sanmiorum.. 15qunlukken 1saatlik yola ckmistm uqultu olmustu kulaqmda bnde arkasi uyusmus qbi aqridi ama arabadan inince yarim saate qecti..

sağol mercanay ya sağ kulağım sol kulağıma göre daha iyi ya ondan öyle düşündüm. Birde iç dikişlere bir şey olsa şuan belli olur dimi
canım ameliyat olduğum gün ve sonraki gün sargılı olduğu zamanlar sol kulağım sanki dikiş atıyormuş gibi hissediyordum iç dikiş. ama şuan herhangi bir şey yok

beklemekten başka bir çare yok şuan zaman herşeyin ilacı 7. gün bitti. fazla gülemiyorum hemen ağrıyor iki kulağımda. gecelere bandajla uyuyorum. yarın şehir dışına çıkacam otobüsle gece nasıl edecem otobüste yardımcı olacak varmııı

Secretx merhaba,
bende 11. günümdeyim. Aynı senin gibiyim bende bi kulağım çok iyi ama öbürü hala açıyor. Birde kafam da acıyor benim ya morfinlerden sanırım. Birde senin gibi gülemiyorum hiç. Arkadaşlarımdan rica ettim artık güldürmeyin beni diye :) Benimde sol kulakta hep bişeyler oluyor. Açıldı sanıyorum ama gayet iyi görünüyor.
Otobüs olayına takılma bence, ben işim gereği bütün gün araba kullanıyorum. Ameliyattan çıkınca bile aracımla dödüm eve olmaz bişey. Bu arada ben bant ı bir tek yatarken takıyorum valla umarım bi sıkıntı olmaz.

canm benm de bugun 8. günüm. o dediğin sesten bende de oluo çıt çıt diye ses gelio bakiyorum bişey yok, sanırım kıkırdaklar yeni şekillerine alışma aşamasında oldukları için oluyor o ses...ve benimde düz yatmaktan resmen boynum tutuldu ama ben yavas yavas haraket ettiriyorum gündüzleri sağa sola da faydası oldu biraz

Evet ya sorma :) sol kulağım hiç ameliyat olmamış gibi ama sol feci sürekli dikiş atıyo gibi bi ses. Umarım senin dedğin gibi olur canım şu şekillerini alsalarda bi rahatlasak.

benimde sol kulağım sağa göre çok ağrıyodu ilk zamanlar sonra düzeldi öyle hafif hareketlerle iç dikişlere bişey olucağını sanmam ama sen tabi öne itecek bişey yapma yolculukta da sıkıntı olmaz ama bandını ne olursa olsun tak kulağı fazla açılanların sebeplerinden biri de bantı gerektiiği kadar takmamaları ben 1 ay gece gündüz taktım şimdi 1 ay daha da geceleri takıcam ayrıca bende ilk zamanlar gülemiyordum gece yatarken hem cırt diye ses duyuyodum sanırım herkese böyle olmuş endişelenme :)

Neva81;

Canım ben de ali bey de olmaya karar verdim. yarın muayene var:) sen nasıl oldun? bi resim eklesen de ali beyin eserini görebilsek:))

Son düzenleme:
sağol canım ya doğal duruyordur inşallah okulda kimsenin anlamasını istemiyorum bu arada senin kulağın da çok hoş canım bayağı iyileşmiş :)

tesekkur ederim tatlm :) anlasilcaqni hic sanmiorum bn saclarimi topluyorum kimse farketmedi yani senin de farkedilcek qbi durmuyo kmse anlamaz merak etme :)

sonunda amelyt oldum , bir hafta gecikmeyle eğer bi sorunz olrsa yardmcı olmaya çalışıırm

tesekkur ederim tatlm :) anlasilcaqni hic sanmiorum bn saclarimi topluyorum kimse farketmedi yani senin de farkedilcek qbi durmuyo kmse anlamaz merak etme :)

geçen gün eve misafir geldi saçım topluydu tabii gördüler ama anlamadılar çok mutlu oldum :)

X