Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

geçen gün eve misafir geldi saçım topluydu tabii gördüler ama anlamadılar çok mutlu oldum :)

anlaslmio cnım herqün farklı biseler yapiorum topluyorum kmsenin dikkatini cekmio bi bakis bile yakalamadm kulaqma :) bu arada sen qunduz sac bandi takmayi biraktn mi?

anlaslmio cnım herqün farklı biseler yapiorum topluyorum kmsenin dikkatini cekmio bi bakis bile yakalamadm kulaqma :) bu arada sen qunduz sac bandi takmayi biraktn mi?

ben hala takıyorum gündüzleri kulağım açılır diye korkuyorum 1 ayım doldu aslında ama okullar açılana kadar nasıl olsa evdeyim okullar açılınca gündüzleri takmayı bırakırım heralde sonra 1 ayda geceleri takarım sen bantı takmayı bıraktın mı ?

qecms olsun canim insallah istedqn qbi olmustr

teşekkr ederim , daha kulaklarımı grmdm tabi pazartesi pansumana gidicem amlytda iyi geçti ama iğnelr bni ağlattı
daha snra bşy hisstmediğin içn iyi geçti inş daha iyi olr ya bide yatarkn sırt üstü ytyrm da doktor oyle dedi yanlışlıkla uykuda felan dönmem dimi ya

Ben 2.defa oldum yine bi b.k olmadı affedersiniz. Geçen defa ilk olduğumda memnun olmadığımı belirttim gerçi buraya niye yazıyorum bilmiyorum sağolun sallamıyorsunuz hiçbiriniz. 2.defa oldum 1 ay geçti ve görüntü yine aynı orta taraf yapışık üst tarafa aynı açık yine nasıl becerdi bunu bilmiyorum. İlk ameliyatı olduktan sonra 20 kere yazmışımdır buraya İstanbul'da olan ameliyatı var mı diye? Hepiniz memnunum diyip duruyosunuz sürekli yer soruyoruz kimsenin taktığı yok. İstanbul'dayım ben 3.yü olucam lanet olsun olmazsa 13'ü de olurum ciddi canımı sıkıyor bu iş benim. Bu sefer biri sallasın lütfen beni de İstanbul'da olupta memnun olan varsa belirtsin. Yapışık olsun cidden hiç önemli değil açılmasından şikayetçiyim kafama dikse bile razıyım yani. Bütçe olarakta 1500-2000 gibi olabilir fazlası aşar beni.

Son düzenleme:
bugün 3. günüm 2 gündür şişti bugün kulağımı gördüm şiş olduğundan mıdır nedir pek beğenmedim sol taraf biraz daha açık gibi moralim çok bozuldu inşalahh şişlilkler inince bişiye benzer

canim ben 16.qunde qundz takmayi 30.qunde de qece takmayi biraktm.. Aslnda doktorum daha takma ddiqi icin biraktm da acilmasndan korkuyorum bnde arada taksam mi??

tatlm bn ilk kulaqimi qorunce acayip moralm bozulmustu sis mor burusuk cirkin yaratik kulaqi qibi qelmisti.. Ama 1haftaya baya renqi fln duzelmisti.. 20qunden snra sekli qelmeye baslio.. Daha cok yeni bozma hemen moralini..

ilk halinden itibaren foto cek farki ne kadar deistiqini kndin bak canim her cektiqin fotoya qore karsilastrmandan biraz daha beqeniceksin :)

Son düzenleme:
moralim bozulunca içimden keşke olmasaydım dedim kimseye de bişi diyemiyorum kendi isteğimle oldum ya inşalah dediğin gibi olur ya. kulak memesi de ayrık benim ıy gıcık oldum şuanda aklıma gelince et parçası yapıştırmışlar gibi :S

Ya bnde ayni hissettm oyle sirkin qorunce eski halini saten qizliodum fln cok sinir bozucuydu.. Ama qun qectkce memnun olursun.. Boyle kalmiycak m.etme :)

yok tatlm ilk qunlerde istesende donup yatamazsin aqridan :) sirt ustu yatmak biraz sorun oluyo baslarda ama alisilio ona da

Ya bnde ayni hissettm oyle sirkin qorunce eski halini saten qizliodum fln cok sinir bozucuydu.. Ama qun qectkce memnun olursun.. Boyle kalmiycak m.etme :)

çok sağol canım benim bide kaç gün sonra saçınızı yıkadınız ve ben 1 ay gece gündüz 1 ay sadece gece trakıcakmışım çok fazla değil mi

çok sağol canım benim bide kaç gün sonra saçınızı yıkadınız ve ben 1 ay gece gündüz 1 ay sadece gece trakıcakmışım çok fazla değil mi

tam olarak hatrlamiorum da tatlm su deqdrmeden bn 6.qunumde yikamistim saclarm berbat olmustu dayanamistm.. Su deqdrmeden snra 1haftalikken yikayabilrsn.. Tam temzlnmese de saclar yinede hic yikanmamsndan iyi :) ben sac bndini 15 qece qundz 15 qece taktm diebilirm.. Normalde bi cok doktor 1ay qecequndz 1ay qece taktryo ama bnm doktorum az taktrdi qbi qelio bana da..

canim qerckten cok uzuldm ins istedqne ulasirsn bu kez.. Keske elmden bise qelse de sana yrdm edeblsem ama bn tokatta oldm dewltte ucretsz.. Snde dwlette olmayi dusunsen ?? Dwltte olup memnun olan daha cok qbı qldı bana..?

2 hafta sonra erkek arkadaşımı yanına gidicem o gün çıkartırım heralde bakalım gün gün takip edicem :)

Merve merhaba,

Bende 2. kez oldum 12 gün önce. Seni çok iyi anlıyorum ve korkuyorum tekrar açılmasından.Her seferinde zorlaşıyor sanırım ben bu defa çok zorlandım. Hatta hala ağrılarım var. Ben ikisinide aynı doktora oldum. Dr Ali Mezdeği doktorum.Özel olmazsa sen nerede olsun çok merak ediyorum.

canim qerckten cok uzuldm ins istedqne ulasirsn bu kez.. Keske elmden bise qelse de sana yrdm edeblsem ama bn tokatta oldm dewltte ucretsz.. Snde dwlette olmayi dusunsen ?? Dwltte olup memnun olan daha cok qbı qldı bana..?

Canım benim ben bu halimle devlet hastanesine gitsem dalga mı geçiyorsun diye yollarlar beni:) Hafif açık üste doğru sadece beğenmiyorum yani yakışmıyor bana kepçe değil de düz gelmiyor sadece açılıyor biraz üste doğru. Yani saçımı toplayınca gözüme hiç batmasın istiyorum işte ama batıyor bana:) Özelde olucam çarem yok o kadar da para verdim valla sırf bunun yüzünden acayip bozuk moralim yine para bayılıcam olup olmayacağı da soru işareti yine. Bu sefer kesin olsun istiyorum doktoru ameliyattan önce ölümle falan tehdit ederim artık heralde bu 3 olacak her seferinde de acı çekiyorum bandaj bi yandan ameliyattaki iğneler bi yandna geçen sefer zor dayandım iğneler acıttı baya. 3.sünde baya bağırttırı artık heralde bilmiyorum.

Neva bende öyle oldum ama yok yani beceremedi 2'sinde de. Kulağın üst tarafını tam geriye çekemiyor adam tecrübeli değil yani heralde bilmiyorum. O kadar dikkat ettim herşeyi yaptım yok yani yok açıldı yine. Doktor yapamıyorsa 2.sefer aynı adama gitme 1. de olmazsa 2.de yine olmuyor.

Son düzenleme:

Ya vallahi psikolojim bozuldu benim. Zaten sağ kulağım üstten hafif açıldı gibi. Bu defada olmazsa ben kaldıramam üçüncüyü cidden dayanamam artık. Merve çok üzüldüm senin için umarım 3. de istediğin gibi olur. Bu arada umarım aynı dokrora olmamışızdır

Mervecim sen asiri takmissin bnce o yuzden uqrasiosun bu kadar anliorum seni :) ayrica cok quldum hastanede dalqa mi qeciosun denilmesne :) qerckten trajikomik bi durum olms.. Benimde sanki ust kismi biraz acik qbime qelio ama buna sukur diorum.. Eqer tam bi acilma olmazsa tekrar olmayi dusunmuyorum. Cunku qercekten ameliyat olmak kolay deil.. Ama bildqm kadaryla bu ameliyati 2den fazla yapan yok insllh bu kez olur da tam istedqne kawusursun.. Olmazsa iple sadece ust kisimlarini yaptirada bilirsin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…