krem bana da wermemisti bepanthen kullanabilirsn dmisti ama bn yara olduqundan fucidin almistm :) nese eriyen dikiste olsa onlar kndiliqinden dustukce biraz acilma yapicaktr tatlim..
Hiç açılmasın istiyorum ya
Hiç açılmasın istiyorum ya
kocaelide olan yokmu arkadaşlarrr????????????????*
kızlar meraba ben geldimm :) dün genel anesteziyle ameliyat oldum kafamda koca bi sargıyla çıktım gece çok öksürdüm anesteziyi atmak için şuan kulaklarımda hafif bi ağrı var. benim ameliyathanede gözüme ilaç kaçmış sanırım gozum iltihap kaptı yani ameiyattan sonra derdim kullaklarım değil gözümdü çok ağladım :) 1 saat önce sargılarımı çıkardı temizledi bant taktım . 4-5 gün gidicekmişim o kontrol edicekmiş. pansuman filan o yapcak salı filan dikişlerim alınır heralde. ne zaman ağrım tam anlamıyla geçer kızlar
kizlar buqun 30.qunum we kontrolum wardi.. Doktorum sekillenmis cok quzel lmus ddi.. :) artk sac bandini takmama qerek yokmus.. Kikirdaklarm sert suan ama yumusamaya baslamis oyle soyledi :) cok mutluyum :)
qecmis olsun tatlm :) bnde 4qun qitmistm kontrole iqne yapmislardi bana ilac weriolardi yani.. Aqrilarm bnm 5qun filan surdu ondan snra cok aqri hissetmedm.. Sarqilarn alindi mi senin hemen :)
bir resim lütfen :)
1 gün durdu aldı sonra şimdi bant var bandın içinde yine pamuklar bezler var :)
kızlar meraba ben geldimm :) dün genel anesteziyle ameliyat oldum kafamda koca bi sargıyla çıktım gece çok öksürdüm anesteziyi atmak için şuan kulaklarımda hafif bi ağrı var. benim ameliyathanede gözüme ilaç kaçmış sanırım gozum iltihap kaptı yani ameiyattan sonra derdim kullaklarım değil gözümdü çok ağladım :) 1 saat önce sargılarımı çıkardı temizledi bant taktım . 4-5 gün gidicekmişim o kontrol edicekmiş. pansuman filan o yapcak salı filan dikişlerim alınır heralde. ne zaman ağrım tam anlamıyla geçer kızlar
bugün 28. günümdeyim herşey yolunda ancak kulağımın arkası bir acayip öyle kötü bir iz yok ama buruşuk mu desem orta kısım kafama dikilmiş gibi mi desem ayrıca üst kısım da hala çok yapışıksizin nasıl görünüyor kızlar içimi rahatlatın lütfen bi tek benimki mi böyle acaba
canım sen doktora ne dedin yapışık istiyorummu dedin?
ya zaten doktorum ben açılma payını hesaplayarak yapıcam dedi en son 1 hafta önce kontrole gittim şu an çok yapışık ama biraz daha açılıcak dedi ya benim sorunum kulağımın arkası ameliyat olan herkesin böyle mi merak ediyorum
canım ben resmini gördüm çok hoş duruyo kulağın..arkasını dert etme iz kalsa bile görunmüyo sonuçta :)
bugün 28. günümdeyim herşey yolunda ancak kulağımın arkası bir acayip öyle kötü bir iz yok ama buruşuk mu desem orta kısım kafama dikilmiş gibi mi desem ayrıca üst kısım da hala çok yapışıksizin nasıl görünüyor kızlar içimi rahatlatın lütfen bi tek benimki mi böyle acaba