çok teşekkür ederim canım umarım olur hayallerime kavuşurum :)izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinin sitesine gir zaten orda yazar e-randevu oraya tıkla çok basit zaten plastik cerrahi polikliniğine tıklarsın gününü ve saatini de ayarlarsın :)
çok teşekkür ederim canım darısı senin başına :) bazen evde saçıma modeller yapıyorum kulağım çok şirin görünüyor ama üst kısmı çok yapışık biraz açılırsa daha güzel olcak inşallah
İnş canım dikişlerin ne zaman alındı iyileşme süresi ne kadar bu ameliyatın
çok teşekkür ederim canım umarım olur hayallerime kavuşurum :)
inşallah kavuşursun benim kulağım kepçe bile değildi kulağımla kafam arasındaki mesafe birazcık fazlaydı kulak kıvrımlarım gayet güzeldi ama yinede rahatsız oluyodum ameliyatı oldum rahatladım
İnş canım dikişlerin ne zaman alındı iyileşme süresi ne kadar bu ameliyatın
8inde ameliyat oldum 28indede dikişlerim alındı aslında ameliyatın üzerinden 2 hafta geçtikten sonra iyleşiyor ama tabii tamamen ne zaman iyileşir diye sorarsan 3 ay sonra diye biliyorum çünkü 3 ay sonra öne bile kıvrılsa bişey olmuyormuş :)
8inde ameliyat oldum 28indede dikişlerim alındı aslında ameliyatın üzerinden 2 hafta geçtikten sonra iyleşiyor ama tabii tamamen ne zaman iyileşir diye sorarsan 3 ay sonra diye biliyorum çünkü 3 ay sonra öne bile kıvrılsa bişey olmuyormuş :)
anladım canım çok teşekkür ederim :)
Inanın harika görünüyolar. Ustaca bi iş çıkarmış doktor.
Herşey gönlünüzce olsun. Doktor, hastane ve ücret bilgisini özeldem iletebilir misiniz?
Sağlıklı günler olsun
Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına :) bugün 2 ay oldu ameliyatım olalı..Ben İzmir'in ilçesinde oturuyorum küçük biyer burası ama doktorum o adar iyi ve ünü o kadar yayılmış ki İzmir'den ameliyat olmak için buraya geliyorlar.Burun ameliyatı olsun , kulak olsun , göğüs , yağ aldırma hepsinde usta :) Ben hiç bir ücret ödemedim ve şuan gayet memnunum :)
Canım teşekkür ederim. Nişantaşında özel bi klinikte oldum,doktorum kampanya yapmış 2 binliraya yapıyor şu an da.Ben eski hastası olduğumdan daha altında yaptı tabii.Birde gerçekten iyi biri ücret konusunda çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Eger düşünürsen ayrıntılı olarak bilgi verebilirim sana.Öğrenci olduğun için hiç kolay değil gerçekten, anlıyorum seni.Burdan takip ettiğim kadarı ile ünv. ve araştırma hastanelerinde ücretsiz ameliyat olan arkadaşlar var, keşke yardımcı olabilseler daha iyi olur aslında.Umarım en kısa sürede halledersin, dediğim gibi düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Canım bende senin memnuniyetin referansıyla burada ameliyat olmak istiyorum. Bütçesi de uygun benim için. Hangi doktorda ameliyat oldun?
Ayyy amaninn ne kadar ilerlemis konu boyle :)))
Elimden geldigi kadar okudum kizlar yeni olanlar yeni ameliyat olucaklar var herkese gecmis olsun simdiden :)
Şu an 25.günü deyim hersey cok guzel allaha hamd olsun bi tık acildi kulaklarim simdi cok daha dogal
kulaklariniz ameliyattan snra baya yapisik durabilir dogal bu sonradan aciliyo ilk baslarda kulaklarim basima yapistirilmis gibydi nerdeyse :))))
Gunler gectikce sislikler iniyo kıkırdaklarım hala sert zamanla daha iyi olucak :))
Pofudukum sen nasilsin ozledim seni :)
kızlarrr :) bugün acil vaka nedeniyle alınmadım yarın inşalah oluyorumm dua edin bol bol öpüyorum sizi
Anladım canımhem kulaklarını hem gönlünü yapan bu doktorun ismi nedir ben istanbulda ikamet ediyorum fakat, ameliyat için izmire de gelebilirim.
qecms olsun cnim.. Taktiqm bant ne cok sksin ne cok qewsek olsun.. Rahatszlik wermemesi yeterli.. Ayrica acilio.. Dikisler alindktn snra biraz acilio.. Rahat ol boyle olması daha iyi
Ayyy amaninn ne kadar ilerlemis konu boyle :)))
Elimden geldigi kadar okudum kizlar yeni olanlar yeni ameliyat olucaklar var herkese gecmis olsun simdiden :)
Şu an 25.günü deyim hersey cok guzel allaha hamd olsun bi tık acildi kulaklarim simdi cok daha dogal
kulaklariniz ameliyattan snra baya yapisik durabilir dogal bu sonradan aciliyo ilk baslarda kulaklarim basima yapistirilmis gibydi nerdeyse :))))
Gunler gectikce sislikler iniyo kıkırdaklarım hala sert zamanla daha iyi olucak :))
Pofudukum sen nasilsin ozledim seni :)
eriyen dikişmi kullandılar sana yoksa dikiş aldırdınmı ayrıca cnm krem kullandınmı benimde yapışık gibi duruyor da
bende cok iyiyim bebeim aynen bnde seni ozledm we iyi olduqunu duyunca sewindem :) hersey bnde de yolunda rahatca yatabiliorum hic anlasilcak halde qoruntusu cok memnunum azck bnm de acldi ama braz daha acilsa sorun olmaz sekilde :) carsmba qnu kontrolum war bakalim ne diycek doktorcuqum :)) senin ne zamandi kontrolun?
canım dikişler alınmayacakki bende eriyen dikişler kullandı barış çakır ve krem de vermedi
Bana şu gun gel demedi bi sıkıntı olursa bnden bska doktora gitme hersey cok guzel gidiyo arada aklina estikce ugra yanima bikac ayda bir dedi