Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Inanın harika görünüyolar. Ustaca bi iş çıkarmış doktor.

Herşey gönlünüzce olsun. Doktor, hastane ve ücret bilgisini özeldem iletebilir misiniz?

Sağlıklı günler olsun

Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına :) bugün 2 ay oldu ameliyatım olalı..Ben İzmir'in ilçesinde oturuyorum küçük biyer burası ama doktorum o adar iyi ve ünü o kadar yayılmış ki İzmir'den ameliyat olmak için buraya geliyorlar.Burun ameliyatı olsun , kulak olsun , göğüs , yağ aldırma hepsinde usta :) Ben hiç bir ücret ödemedim ve şuan gayet memnunum :)

Anladım canım hem kulaklarını hem gönlünü yapan bu doktorun ismi nedir ben istanbulda ikamet ediyorum fakat, ameliyat için izmire de gelebilirim.

Canım bende senin memnuniyetin referansıyla burada ameliyat olmak istiyorum. Bütçesi de uygun benim için. Hangi doktorda ameliyat oldun?

Canım bende senin memnuniyetin referansıyla burada ameliyat olmak istiyorum. Bütçesi de uygun benim için. Hangi doktorda ameliyat oldun?

Canım ben Dr.Ali Mezdeği ye oldum. Henüz 1 hafta oldu sonuç için erken ama ileride tekrar bilgilendirme yapacam.

Ben şimdi ikinciye olduğum için takıntılıyım, hep açılacakmış gibi geliyor. Şu an çok güzeller ufacık ve yapışıklar. Kızarıklık ve morluk gitti ama hala rahat uyuyamıyorum tabii çok hassaslar. Umarın en kısa zamanda olursun ve çok güzel olrlar :)

Ayyy amaninn ne kadar ilerlemis konu boyle :)))
Elimden geldigi kadar okudum kizlar yeni olanlar yeni ameliyat olucaklar var herkese gecmis olsun simdiden :)
Şu an 25.günü deyim hersey cok guzel allaha hamd olsun bi tık acildi kulaklarim simdi cok daha dogal
kulaklariniz ameliyattan snra baya yapisik durabilir dogal bu sonradan aciliyo ilk baslarda kulaklarim basima yapistirilmis gibydi nerdeyse :))))
Gunler gectikce sislikler iniyo kıkırdaklarım hala sert zamanla daha iyi olucak :))
Pofudukum sen nasilsin ozledim seni :)

kızlarrr :) bugün acil vaka nedeniyle alınmadım yarın inşalah oluyorumm dua edin bol bol öpüyorum sizi

bende cok iyiyim bebeim aynen bnde seni ozledm we iyi olduqunu duyunca sewindem :) hersey bnde de yolunda rahatca yatabiliorum hic anlasilcak halde qoruntusu cok memnunum azck bnm de acldi ama braz daha acilsa sorun olmaz sekilde :) carsmba qnu kontrolum war bakalim ne diycek doktorcuqum :)) senin ne zamandi kontrolun?

kızlarrr :) bugün acil vaka nedeniyle alınmadım yarın inşalah oluyorumm dua edin bol bol öpüyorum sizi

cnım olsun wardır bunda da bi hayır.. Yarın insallah hayırlsya olur we hayalindeki kulaklara kawusursun.. Dualarm sninle we olck bütün kardşlermle.. Durumlarnı olduktan snra yazmayı unutma merak ediorum sni :) cok öptm tatlm ..

qecms olsun cnim.. Taktiqm bant ne cok sksin ne cok qewsek olsun.. Rahatszlik wermemesi yeterli.. Ayrica acilio.. Dikisler alindktn snra biraz acilio.. Rahat ol boyle olması daha iyi

canım dikişler alınmayacakki bende eriyen dikişler kullandı barış çakır ve krem de vermedi

eriyen dikişmi kullandılar sana yoksa dikiş aldırdınmı ayrıca cnm krem kullandınmı benimde yapışık gibi duruyor da

eriyen dikişmi kullandılar sana yoksa dikiş aldırdınmı ayrıca cnm krem kullandınmı benimde yapışık gibi duruyor da

Yok eriyen dikis kıkırdaklarıma atildi kulak arkasindaki dikislerim alındı ameliyattan 2 hafta snra krem kullandim fucidin diye

Bana şu gun gel demedi bi sıkıntı olursa bnden bska doktora gitme hersey cok guzel gidiyo arada aklina estikce ugra yanima bikac ayda bir dedi

canım dikişler alınmayacakki bende eriyen dikişler kullandı barış çakır ve krem de vermedi

krem bana da wermemisti bepanthen kullanabilirsn dmisti ama bn yara olduqundan fucidin almistm :) nese eriyen dikiste olsa onlar kndiliqinden dustukce biraz acilma yapicaktr tatlim..

Bana şu gun gel demedi bi sıkıntı olursa bnden bska doktora gitme hersey cok guzel gidiyo arada aklina estikce ugra yanima bikac ayda bir dedi

bnde yarin qidicem kontrole caqirdi bundan snra tekrar qdermiyim blmiorum nerdeyse 1ay oldu we hersey cok iyi qidio cok memnunum snde aklina qeldikce uqra bakalm canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…