Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

1. femmepetal
  2. Cilekkokusu12345
  3. Hasretim bebiko mazeretli
  4. Cemrenaz3 mazeretli
  5. S Selcenay
  6. Z zencefiltarcin 2 okudu
  7. M melissamelis okudu
  8. gulbera mazeretli
  9. tubatesbih
  10. G guzbahar

Bugün; Hasretim bebiko için okunuyor
Duam" sana acilan eller hürmetine okunan bu dualar hurmetine suan duasini kabul ettigin kullar hürmetine dualarımızi geri cevirme su demet kulunada tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli salih evlatlar ver kalbinden gecen dualari kabul et ve onun gibi evlat sahibi olmak isteyen butun kullarina ver gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul buyur"amin

Akşam 9dan sonra okuyabilirim bugün azcık işim var

1 tane okudum . Rabbim tez zamanda hayırlı saglikli evlatlar versin ins

Allah kabul etsin okudum

Kizlar gunduz yoğunum eve geldigimde okuyabiliyorum. Simdi okudum bitirdim Allah dileginin hayirla ve mutlulukla kabulunu nasip etsin arkadasimin.

Kizlar grubumuzda aksama olmazsa baska dualara devam edebiliriz siz de isterseniz. Ben devam etmek istiyorum az liste ve herkes düzenli okuyabiliyor sanirim . Tabi karar sizin.

Bugün benim icin okunuyor galiba benim duam bu okunan dualar hürmetine esimle ve cocuklarımla ömrümüzün sonuna kadar sürecek mutlu huzurlu hayırla yuvamızın sürmesini nasip eyle.Esimin tekrar beni sevip ask ve muhabbetle bana baglanmasını nasip eyle tez vakitte allahım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…