Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Bugun benim için okunuyor,,,,,,,,Duam,,,,,,,Bu dualarin hurmetine bu gecenin hurmetine okunan Duanin hurmetine sana dua eden kulunun duasini geri cevirme babasinin mekaninimekanini cennet et ona salih bir erkek evlat nasip et. Amin
çilek kokusu gece okuyacağım inşallah siz okundu yazın ,Allah niyetini hayırlısıyla kabul etsin

Duam" sana acilan eller hürmetine okunan bu dualar hurmetine suan duasini kabul ettigin kullar hürmetine dualarımızi geri cevirme su demet kulunada tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli salih evlatlar ver kalbinden gecen dualari kabul et ve onun gibi evlat sahibi olmak isteyen butun kullarina ver gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul buyur"amin

Bugun sira bende galiba

Dua ni okudum arkadaşım Rabbim kabul buyurur inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olmanızı nasip eder senin ve özlemle bekleyen tüm arkadaşların hasreti biter insallah
Allah kabul etsin

Dua ni okudum arkadaşım Rabbim kabul buyurur inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olmanızı nasip eder senin ve özlemle bekleyen tüm arkadaşların hasreti biter insallah
Allah kabul etsin
Amin ark bugun ben hastalanmisim mazaretliyim herkesin duasina gore bitince okuyacagim hepinizden allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…