- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
-
- Konu Sahibi femmepetal
Kizlar dun benim icin okunan dualardan dolayi hepinizden allah razi olsun ben simdi okuyamiyorum temizlenir temizlenmez herkeze okuycam dualariniza goreCemrenaz3
Duani yazar misin arkadaşım bugun sıra sende niyetine okumaya baslayalim kismetse.
femmepetal yanlislik yok di mi cnm cemrenaz3 için okuyoruz?
M melissamelis Z zencefiltarcin
femmepetal . Okudu Cilekkokusu12345 okudu Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 okudu - S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis
gulbera mazeretli tubatesbih okudu - G guzbahar . Okudu
Bugün benim icin okunuyor galiba benim duam bu okunan dualar hürmetine esimle ve cocuklarımla ömrümüzün sonuna kadar sürecek mutlu huzurlu hayırla yuvamızın sürmesini nasip eyle.Esimin tekrar beni sevip ask ve muhabbetle bana baglanmasını nasip eyle tez vakitte allahım amin.
Gerçekten okumayanlar hbr versin ona göre bizler tamamlayalımDün hasretim bebiko için 8 tane okundu
femmepetal Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 - S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis
gulbera mazeretli tubatesbih - G guzbahar .
Kızlar bazı günler,7 bazı günler 10 tane okunuyor,dikkat edelim hak geçmesin,okudum diye bildirim yapmayan arkadaşlar var.
Madem 10 kişiyiz her güne dua sahibine 10 adet okunsun,mazeretlilerin yerini dolduralım lütfen,dua çok hassas bir konu.
Bugün benim icin okunuyor galiba benim duam bu okunan dualar hürmetine esimle ve cocuklarımla ömrümüzün sonuna kadar sürecek mutlu huzurlu hayırla yuvamızın sürmesini nasip eyle.Esimin tekrar beni sevip ask ve muhabbetle bana baglanmasını nasip eyle tez vakitte allahım amin.
okudum
Cemrenaz için okunuyor
femmepetal Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 - S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin 2 okudu
- M melissamelis
Cemrenaz için okunuyor
- Z zencefiltarcin 2 okudu
- M melissamelis
Canım yanlışlık olmasın 1adet okudum ben
femmepetal okudu Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 okudu - S Selcenay . 2 Okudu
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis okudu
gulbera mazeretli tubatesbih . Okudu - G guzbahar . Okudu
Düzelttim canımCanım yanlışlık olmasın 1adet okudum ben
Tamam canım eğer okumayan warsa okurum amaDüzelttim canım
Canlar yarın sanırım inşallah benim için okuyacağız ben şimdiden dua mı yazayım dedim((( Allahım canan kulunun şimdiye kadar hiçbir duasını geri çevirmedin ve ettiği dualar sonucunda bebeğini bekliyor karnındaki bebeğini hayırlısıyla kucağına alıp eşiyle birlikte büyütmelerini nasip eyle evinin huzurunu bozma eşi ona karşı yalan söylemesin ve artık eşinin ailesi onlardan uzak dursunlar ve para isteyerek huzurlarını kaçırmasınlar Allahım annesine babasına ve kardeşlerine hayırlı sağlıklı ömürler ver Allahım bütün bebek sahibi olmayı isteyen kullarının da kucaklarını boş bırakma AMİN