Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

femmepetal Beni listeden çıkartabilir misin özel sebeblerden dolayı. Listeye girmek isteyenler var onları ekleyebilirsin
Ama senin için bu duayı bugün yapacağım söz veriyorum.

Selamlar ben de aksam okuyacagim eve gidince ins. Az kisi olmamiz gayet guzel hizli tamamlariz duamizi. Yalniz ben musadenizle hepinizden bir kenzul ars istiyorum musait olunca cunku herkesten duasini almak istiyorum .. bana umarim sakıncası yoktur dilerseniz beni sona koyun en son bana okuyabilirsiniz . Acik varsa aksama listeyi takip edeyim ilk arkadasima iki okuyabilirim aciklari kapatalim . Allah hepimizin dualarini hayirlarla kabul eylesin :)

Hoş geldin Can'ım,akşama hem okundu bildirimlerini alıcam,hem de listeye eklemeler çıkarmalar yapıcam

Duam:
allahım bu duayı Gül kulun için okuyorum. Sen Gül kulunun içinden geçirdiği dileğini gerçeği yap,müjdeli haberi sevinçle vermesini nasip eyle,adım adım dileğine ulaştır. Amin
femmepetal
3 salavat
Yukaridaki duan
Kenzul Ars
3 salavat
okudum arkadaşım
Rabbim dua ni niyetini kabul eder inşallah gonlundeki isteğine hayırlısı ile ulasirsin insallah hakkında hayırlısı olsun Amin
Okumamiza vesile oldugun icin Allah senden razi olsun

bende katılmak istiyorum kızlar liste acık mı . mazeretim bugün bitti

femmepetal okudum senin için Rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin ,hayırlarla. ayrıca vesile olduğun için ben de adıma tşk ederim çok iyi oldu ne zamandır niyetleniyordum okuyamıyordum hergün 1 tane kendime bir tane sizler için okurum inş.

Bende girmek istiyom hayirli bi evlat sahibi olmak icin eklerseniz sevinirim donerseniz bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…