- 18 Nisan 2011
- 604
- 99
-
- Konu Sahibi femmepetal
Allah razı olsum okuyanlardan agzınıza saglık.Cemrenaz için 9 okundu,eksik fazla Hakkı'nızı helal edin kızlar
femmepetal okudu Cilekkokusu12345 okudu Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 okudu - S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin 2 okudu
- M melissamelis okudu
gulbera mazeretli tubatesbih . Okudu - G guzbahar . Okudu
Bugün selcenayi için okunuyor
Amin canım Allah razı olsunS Selcenay
yavrunuzu saglikla kulağınıza alin anali babalı büyütün insallah Rabbim hayirli evlat nasip etsin
Allah tum dualarini kabul etsin huzurunuzu daim etsin arkadasim
femmepetal 2 tane okudum canim selcenay için
Allah kabul etsin
Amin canım tşklerrOkudum allah kabul etsin ınşallah
Bnde bu duayi cok seviyorum bnde katilabilirmiyimmmmm
- KENZÜL ARŞ DUASI ve FAZİLETİ VE TÜRKÇE OKUNUŞU
- Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmiştir.Şöyle buyuruyor……
- -Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allah´u Teala onu,kıyamet gününde yüzü ayın ondördü gibi parlak haşreder.
- Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanırlar.
- Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.
- Ona hesapsız ve azapsız,üzerine binip Cennete girmesi için Cennetten bir Burak getirilir.
- Sırat köprüsünden şimsek gibi geçer.
- Onun günahı denizlerden suyundan,yağmurların damlasından,ağaçların yapraklarından,kumların adedinden,taşlardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmuş(nafile)hac ve bin umre sevabı yazar.
- Korkan kimse olursa,Allah onu onu korktuğundan emin kılar.
- Susayan kimse okursa,Allah onun susuzluğunu giderir.
- Aç olan okursa,giyindirir,hasta okursa şifa verir,hastanın üzerine okunursa,hastalığından kurtulur,dünya ve yahut ahiret ihtiyaçlarından okursa Allah istediğini verir.
- Bir düşmandan veya sultandan korktuğu için okursa,Allah onların şerrinden korur ve Allah´ın mahlukatından gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulaşmaktan meneder.
- Borçlu olan okursa,Allah onu,borcunu ödemeye muvaffak kılar,hiçbir kimseye muhtaç olmaz.
- Eğer onu hasta olan yazan üzerinde taşırsa iyileşir.
- Kadın taşırsa kocası ona ikram eder.
- Ömrü bereketli olur.
- Kim beş defa bu duayı okursa Peygamber Aleyhisselamı rüyasında görür
Hanımlar hoşgeldiniz
Hadi bir Liste yapalım hergün 1 kişiye Allahtan muradı ve dilekleri için kenzül arş bağışlayalım.Listeye girmek isteyen var mı?
Uzun bir dua olduğu için hergün 1 tane okuyalım.
Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.
La ilahe illellahül hakemül adlül metin.
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.
Ve bihî nesteînü ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
La ilahe illellahü sükran li ni´metih.
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.
Inneke entel kerimül kebiru.
Hasbünellahü ve ni´mel vekil.
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem
Arkadalar ben bir ayligina koye gidiyorum orda internet yok ama dualarinizi orda okuycam beni listeden cikarmayin gelince tekrar devam ederimBnde bu duayi cok seviyorum bnde katilabilirmiyimmmmm
Canlar yarın sanırım inşallah benim için okuyacağız ben şimdiden dua mı yazayım dedim((( Allahım canan kulunun şimdiye kadar hiçbir duasını geri çevirmedin ve ettiği dualar sonucunda bebeğini bekliyor karnındaki bebeğini hayırlısıyla kucağına alıp eşiyle birlikte büyütmelerini nasip eyle evinin huzurunu bozma eşi ona karşı yalan söylemesin ve artık eşinin ailesi onlardan uzak dursunlar ve para isteyerek huzurlarını kaçırmasınlar Allahım annesine babasına ve kardeşlerine hayırlı sağlıklı ömürler ver Allahım bütün bebek sahibi olmayı isteyen kullarının da kucaklarını boş bırakma AMİN
Amin canım teşekkürlerselcenay hanım için okudum Rabbim hayırlarla kabul etsin
Yarın Z zencefiltarcin için okuyoruzHayırlı geceler arkadaşlar yarın benim siram nasipse .Dualariniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razi olsun şimdiden ..
duam ; Rabbim dua sahibi kulunun eşi ve evladiyla tüm yakinlarinin sagliklarini huzurlarini daim eyle. Yuvasına bereket ver, rızkını arttir borcunu kolaylıkla ödemeyi nasip eyle. Gönlünden geçen niyetini dünyası ve ahireti ve ailesi icin hayirli ise yakinlastir kolaylastir, değilse aklindan gönlünden uzaklastir.Hakkinda hayirli kapilar ac hayirli insanlarla karsilastir.
Hepimizin dualarini kabul, ibadetlerini makbul buyur. Bizleri senin yolundan ayirma. Razı olduğun kullarından eyle AMİN
Yazdim canim temizlenir temizlenmez basliycam okudu say eger olum kalim olmazsa allahin izniyle okurumHasretim bebiko
Canım listeyi bir kağıda yaz,duana başlamadan önce .... Kulunun niyeti için okuyorum de
Ben sana hergün okudu yazıcam bak ona göre
Okudum canim allah kabul etsin inşallah.Selcenay için
- Femmepetal. okudu
Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 okudu - S Selcenay . 2 Okudu
- Z zencefiltarcin 2 okudu
- M melissamelis okudu
gulbera mazeretli tubatesbih . Okudu - G guzbahar . Okudu
Cilekkokusu12345 okudun mu canım?