- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
-
- Konu Sahibi femmepetal
Bende okudum cilek kokusu icin allahim su kandil ve peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul etsinKızlar listeden çıkan grey_ ile beraber 6 adet okundu,onun yerine listeye hasretim bebiko geldi,çilekkokusu12345 cevap vermedi,canı sağ olsun,ben şimdi 1 tane daha okuyacağım,her güne 7 kenzül arş olsun ,Allah okuyanlardan razı olsun,bütün listemizin duaları kabul olsun inşallah.
femmepetal 2 okudu Cilekkokusu12345 - @Hasretim bebiko
Cemrenaz3 mazeretli - S Selcenay okudu
- Z zencefiltarcin okudu
- M melissamelis Okudu
gulbera mazeretli
Mazeretli birinin yerinede okudum simdiBende okudum cilek kokusu icin allahim su kandil ve peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul etsin
Bugünkü duamız kızlarDuam,,,,,,,Bu dualarin hurmetine bu gecenin hurmetine okunan Duanin hurmetine sana dua eden kulunun duasini geri cevirme babasinin mekaninimekanini cennet et ona salih bir erkek evlat nasip et. Amin
Kizlar bende okudum 2 tene
femmepetal Cilekkokusu12345 2 okudu Hasretim bebiko Cemrenaz3 mazeretli - S Selcenay
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis
gulbera mazeretli tubatesbih
hayirli kandiller arkadaşlar Rabbim bugünün hürmetine hepimizin dualarini ibadetlerini kabul buyurur inşallahÇilekkokusu12345 için okunuyor,
femmepetal Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko 2 okudu Cemrenaz3 mazeretli - S Selcenay
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis
Bilfirimlerimizi yapalım.
Hayırlı Kandil'ler
Çilekkokusu12345 için okunuyor,
femmepetal Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko 2 okudu Cemrenaz3 mazeretli - S Selcenay
- Z zencefiltarcin okudu
- M melissamelis
Bilfirimlerimizi yapalım.
Hayırlı Kandil'ler
Ben yine akşam 9dan sonra okurum
femmepetal Cilekkokusu12345 - Z zencefiltarcin 2 okudu
Cemrenaz3 mazeretli - S Selcenay
- @DELISI okudu
- M melissamelis
gulbera mazeretli tubatesbih Okudu - G guzbahar
Bugünkü arkadaşımızın duasıDuam,,,,,,,Bu dualarin hurmetine bu gecenin hurmetine okunan Duanin hurmetine sana dua eden kulunun duasini geri cevirme babasinin mekaninimekanini cennet et ona salih bir erkek evlat nasip et. Amin