kendisinden çok hoşlanıyorum, nasıl tanışabilirim ?

bi takip edin ya da ettirin bi arkadasiniza, nerde oturuyomus nerde calisiyomus, izini kaybetmezsiniz,adini soyadini da ogrenmeniz lazim ki sosyal medyadan bi arastirin, sonrabortak tanidik var mi sevgilisi var mi bunlari ogrenmwk icin de arkadasa ihtiyaciniz var ayarlayin guvendiginiz arkadaslarinizi.

ben kararımı verdim, dürüst bir şekilde davranıcam. onunla aynı durakta inip konuşmayı denicem. başka türlü yolu yok gibi gözüküyor. çok çekingen bir yapısı var hissedebiliyorum

Sen güne kadar bekle.
Eğer tanışmazsa da sen tanışmak istiyorum dersin. Zaten hayır diyeceğini sanmıyorum.

KK'da böyle tanışmış ve evlenmiş bir çift vardi.
Nickini hatirlarsam yazacağım

Üşenmedim ve sizin için konuyu buldum....sizinkine benzer bir aşk hikayesi

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-hikayemiz-2-yilimiz-geride-kaliyor.618760/

5 gün önce birine açıldım. Olgunlukla karşıladı ve kötü bir şey demedi. Maalesef sevgilisi varmış. Mutluluklar diledim sadece. Canım çok yanıyor ama yapacak bir şey yok. Eğer açılmasaydım hep içimde kalacaktı. Şimdi en azından hayatıma bakıyorum. Utanacak bir şey yok, kendiniz olun ve dürüst şekilde hislerinizden bahsedin yeter.

Son düzenleme:
Inşallah daha iyisi çıkar karşına. Duygularınız karşılıklı olabilcek birisi.. dualarımdasin

Telefond arkadasina deki bas bas bagirara 2 vun sonra isi birakiyorummmm sapp damlar. Bie minubus soforu arkadasima oyle gonderme yapmisti bizim kamile sazan gibi dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…