- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 55
YaniiEğer hoşlanıyor olsaydı siz soru sordugunuzda konuşmayı uzatırdı .
Yani adam belki sapık belki manyak nasıl hiç tanımadığınız birine aşık olabilirsiniz,anlayamadım
Çok güzel olur. öyle çok uzun uzadıya yazamazsanız da en azından numaranızın da yer aldığı bir notmektup yazıp versem nasıl olur ?
ben kararımı verdim, dürüst bir şekilde davranıcam. onunla aynı durakta inip konuşmayı denicem. başka türlü yolu yok gibi gözüküyor. çok çekingen bir yapısı var hissedebiliyorumSiz baktıkça niye bakıyor diye düşünüp gözü kaymış olabilir. Yani ilgi duymamış olabilir.
Yada gerçekten hoşlandı ama utangaç bir yapısı var yanıza gelirse tepki almaktan çekiniyor olabilir. Halı Hazirda sevgilisi nişanlısı vs. Olabilir.. birçok seçenek var.
İsterseniz bir bahaneyle telefonumu evde unutmuşum sizinkinden bir mesaj atabilir miyim aileme diyin. Kendinize mesaj atın. Tel numarasindan sosyal medya hesapları bulunur belki
Çok film izlemeye başladım bu aralar aman Allahım
uuu çok güzel ama nerde o cesaretBundan kolay ne var..Kuruyemişçiyse gidin 1 kg çekirdek alın ve
“Bu çok oldu, birlikte çitler miyiz” deyin oldu bitti:)
bilmiyorum dedi bende peki dedim. belkide ondan uzatmadı, sorumu sorduktan sonra yerime geçtim
Noldu yeni gelismeler varmiiçine mi doğdu acaba
KK'da böyle tanışmış ve evlenmiş bir çift vardi.işten eve dönerken otobüste gördüğüm bi çocuk var. belli bi süre görünce gözüm onu arar oldu. En sonunda aşık oldum, sürekli göz göze geliyoruz. Kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşününebilirsiniz ama bana bakarken yakalıyorum hep. Bi keresinde otobüse binmiştim yine, orta kapının ordaydım. Binecekmi diye ön tarafa bakıyordum göremeyince etrafa bakındım, bide ne göreyim orta kapıdan binmiş gözleri benim üzerimde. Bi an görünce aşırı mutlu oldum. Ben bakmasamda o bakıyor ama hala gelip tanışmadı. konuşma başlasın diye bi soru sordum bilmiyorum dedi güzel şekilde.Benimde işten ayrılmama az bi süre kaldı, yani artık o otobüsü kullanmıcam. Ama onuda kaybetmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin onu düşünmeden edemiyorum iştahım kesildi keyfim kaçtı
işten eve dönerken otobüste gördüğüm bi çocuk var. belli bi süre görünce gözüm onu arar oldu. En sonunda aşık oldum, sürekli göz göze geliyoruz. Kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşününebilirsiniz ama bana bakarken yakalıyorum hep. Bi keresinde otobüse binmiştim yine, orta kapının ordaydım. Binecekmi diye ön tarafa bakıyordum göremeyince etrafa bakındım, bide ne göreyim orta kapıdan binmiş gözleri benim üzerimde. Bi an görünce aşırı mutlu oldum. Ben bakmasamda o bakıyor ama hala gelip tanışmadı. konuşma başlasın diye bi soru sordum bilmiyorum dedi güzel şekilde.Benimde işten ayrılmama az bi süre kaldı, yani artık o otobüsü kullanmıcam. Ama onuda kaybetmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin onu düşünmeden edemiyorum iştahım kesildi keyfim kaçtı
Küçük dahaYani bilemedim evli falan çıkmasın adam
Küçük derken kaç yaşlarındaKüçük daha
Inşallah daha iyisi çıkar karşına. Duygularınız karşılıklı olabilcek birisi.. dualarımdasin5 gün önce birine açıldım. Olgunlukla karşıladı ve kötü bir şey demedi. Maalesef sevgilisi varmış. Mutluluklar diledim sadece. Canım çok yanıyor ama yapacak bir şey yok. Eğer açılmasaydım hep içimde kalacaktı. Şimdi en azından hayatıma bakıyorum. Utanacak bir şey yok, kendiniz olun ve dürüst şekilde hislerinizden bahsedin yeter.
Ya ne güzel insansin sen okudum sonuna kadar. Içimi bir umut kapladıÜşenmedim ve sizin için konuyu buldum....sizinkine benzer bir aşk hikayesi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-hikayemiz-2-yilimiz-geride-kaliyor.618760/