kendisinden çok hoşlanıyorum, nasıl tanışabilirim ?

Madem ayrılacakmışsınız aynı durakta inip vakti varsa bi yerde oturup bi çay falan içelim mi diye sorabilirsiniz bence.Nasılsa bir daha o otobüsü kullanmayacakmışsınız kendinizide sıkmazsınız :) hakkınızda hayırlısı olsun

Pek uzatma bence bazı şeylerin büyüsü kaçıyo tadı kaçıyo düşünsene 1 ay daha yanı devam ediyo ne senden ses var ne çocuktan o iş yatar bi şekilde iletişim kurmayı dene belki ilkinde ne olduğunu tam anlamamıştır ama ikinci denersen aynıysa boşverirsin en azından boşuna kurmassın kafanda boşa heycan yapmassın bişey kaybetmessin yani

bence her karşılaştığınızda günaydın/iyi akşamlar/merhaba vs demeye başlayın.sonra son gün artık tek başına kullanacaksın otobüsü ya da son kez merhaba vs deyin.işten ayrılıyorum deyin.niyeti varsa devamını getirir zaten.

Her gun gunaydin,iyi aksamlar demekle baslayin.Sizden gercekten hoslaniyorsa devamini o getirir .belki gec acilir hoslandigini gec belli eder ama en azindan her gordugunde o da size selam verir.
Ama hoslanmiyorsa sizle konusmaz.

Aklıma öğrencilik yıllarım geldi arkadşımla ıtobğsteydik bi adamın sürekli bizi takip ettiğinin farkkna vardık ama umursamadık sonra ilimizin de işleri vardı halledip bir yerde buluşmuştuk ama taki o çocuğu buluşma yerinde görene kadar
Beni görünce hemen ya arkadaşınıza açıldım teklim ettim ama konuşmayı kabul etmedi nolur konuşsanız da ikna etseniz dedi ben şokdedim o sizinle konuşmak istemediyse ben ne diyebilirim dedim ordan arkadşımla kaçtık ve takip edildik falan aksiyon filmi gibiydi sonra izimizi kaybettirdik böyle bi anıydı

S sedasyn23 son durum ne oldu yazmamissinz merak ettim tanisabildinz mi

Diğer konusunda var
Konuşmuş ama Çocuk kabul etmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…