kendisinden çok hoşlanıyorum, nasıl tanışabilirim ?

Yaaa çok tatlısın :)
Maalesef normal hayatta da çok uzun uzun konuşuyorum , kısa kesmeyi öğrenmem gerek :))

Normalde severim okumayi ama is güc arasinda giriyorum bu aralar ondan okumak zor geliyor:)
Yoksa ayrıntılarla okumayi severim yazıları. Daha iyi canlanıyor gözümde; )
Ama sen devam et ben zevkle okuyorum:)

Siz baktıkça niye bakıyor diye düşünüp gözü kaymış olabilir. Yani ilgi duymamış olabilir.

Yada gerçekten hoşlandı ama utangaç bir yapısı var yanıza gelirse tepki almaktan çekiniyor olabilir. Halı Hazirda sevgilisi nişanlısı vs. Olabilir.. birçok seçenek var.

İsterseniz bir bahaneyle telefonumu evde unutmuşum sizinkinden bir mesaj atabilir miyim aileme diyin. Kendinize mesaj atın. Tel numarasindan sosyal medya hesapları bulunur belki

Çok film izlemeye başladım bu aralar aman Allahım :KK76:

Eğer hoşlanıyor olsaydı siz soru sordugunuzda konuşmayı uzatırdı .
Yani adam belki sapık belki manyak nasıl hiç tanımadığınız birine aşık olabilirsiniz,anlayamadım

Merhaba, bekar bir bayanken atm kuyruğunda böyle bir olay yaşamıştım. Yan tarafta sıra beklerken " sizinde tapu işlemleri mi ? " diye sordu duymamazlıktan geldim, tekrar etti " hayır, fatura ödemeleri" dedim sonra beni beklemiş işlemimi halledene kadar , ki ben minnak bir bayanım ekrana ışık vuruyor diye işlemi ayak parmak uçlarımın üzerinde yaptım :)) arkamı döner dönmez konuşmaya başladı " bakar mısınız buraya yeni geldim, gezilecek yerler var mı " felan nasıl telaşlı ben hızlı yürüyorum o da yürüyor durup cevap veriyorum o da duruyor :)) en sonunda kusura bakmayın işim var diyerek yolumu ayırdım ama sonrasında çok pişman oldum keşke oturup bir çay içseydim adam beni yiyecek değildi. Aklıma bu tatlı anım geldi, sonra pişman olmamak için bir adım atın. Inkarda etse önemli değil :)

Güzel bir durum ama hemen aşık olmak garip geldi. Ben de az çok birinden hoslanırsam gözlem yaparım. Eğer hoşlanırsam muhabbet bir şekilde kurarım. Eskiden kuramazdım. Kuramayan çekingen tipler vardır. Sonunu heyecanla bekliyorum. Ama hemen aşk deme de hoslantı de.
Demek ki ilişkiyi kadın başlatıyor onu anladım ben.

Madem bakisiyorsunuz. Gozgoze geldiginizde gülümseyip hafif başınızı eğerek selam verin. Eger bir sey hissediyorsa devamini kendisi getirir. Bence mektup falan yazmayin.

Madem o da sana bakıyor diyorsun, yakınlaşacak biri varsa o yakınlaşsın erkek olarak.. kısmetde varsa hayat sizi karşılaştırır bi şekilde otobüsde olmasa bile

biz bu hikayenin başka versiyonunu yaşadık. ümidini kırmak istemem inşallah onurlu şerefli biridir. ablam böyle birşey yaşadı . çocukla uzun süre bakışmalar , çocuk ilgileniyor ablamla özellikle. neyse baya uzun zaman sürdü. ablam çekingen birisidir dedim sonradan keşke demektense iletişim kuralım. meğerse nişanlıymış. hay ben sizin gibi erkekleri dedim. düşünsenize adam bir ay sonra evlenecek ve başka kıza kur yapıyor ümit veriyor.

O da belki bu kız bana mı bakıyor diye sana bakıyor olabilir yani ilginin farkında olduğu için sana bakıyor olabilir.İstese konuşmanın devamını getirebilirdi ama heyecanlanmış da olabilir.Yine bir soru sor bence konu açmaya çalış.Olmazsa zaten birdaha görmeyeceksin ondan dolayı risk almaya değer.

Bundan kolay ne var..Kuruyemişçiyse gidin 1 kg çekirdek alın ve

“Bu çok oldu, birlikte çitler miyiz” deyin oldu bitti:)

Işte kuruyemişçi değil canım oraya urun getirip bırakıyor her sabah :)
Bende sabah işe giderken o kuruyemisciden sigara alıyorum sanki sözleşmişiz gibi oda dibimde bitiyor :)) öyle bakısip gulusuyoruz masumca :KK36:

Işte kuruyemişçi değil canım oraya urun getirip bırakıyor her sabah :)
Bende sabah işe giderken o kuruyemisciden sigara alıyorum sanki sözleşmişiz gibi oda dibimde bitiyor :)) öyle bakısip gulusuyoruz masumca :KK36:

Kolay gelsin, günaydın falan desene..kuzenim evlenecek paket kuruyemiş satıyo musunuz diye sor..hayır bile dese ah pardon isminiz neydi dersin..kısacası yarın bunları dene :KK66: umarım güzel gelişmeler olur.

Kolay gelsin, günaydın falan desene..kuzenim evlenecek paket kuruyemiş satıyo musunuz diye sor..hayır bile dese ah pardon isminiz neydi dersin..kısacası yarın bunları dene :KK66: umarım güzel gelişmeler olur.

Bir şekilde deneyeceğim umarım başarabilirim:) teşekkür ederim ilgin yorumun için canımm :KK200:

Bir gün otobüste yalandan ağla bakalım gelip neyin var diye sorar belki :KK70:

Ben de onsekiz yaşımdayken bir otobüs muavinine aşık olmuştum ilk görüşte, zaten bi kere gördüm, yolculuk boyunca hep bir ışık bekledim ama nafile. O zamanlar güzel de bir kızdım her ne kadar bazıları çirkin çirkin dese de :KK53: oralı olmadı ya la. Günlerce aklımdan çıkmadı, dualar ettim ağlaya ağlaya, ne cahillik :KK70: öyle kaldı bir daha. Şimdi gülümsetiyor beni o hallerim.

Aklıma güzel bir fikir gelmiyor, şu yaşıma geldim hala da taktik bilemem. Direk tanışmqk istediğinizi söyleseniz onunla aynı yerde indikten sonra? Reddederse de şahidiniz olmaz en azından :KK48::KK16:

Bir minibüs hikayesi de bende var :) esim bana yer vermişti son durağa kadar da bakışmalar oldu tabi.. inince numarasini verdi ben de üç gün sonra mesaj atmıştım:) nasibinin nerede olduğu hiç belli olmaz inşallah senden önce o açılır :KK16:

Ona yakinken telefonda arkadasinla konus ya da sessize al karsinda biri var gibi konus. Iste artik isi birakiyorum son gunlerim tarzinda. Gonlu varsa sana mecbur yanasir zaten.

X