- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
:) bi numaramı istemedin hayatımın dikeni gibi algılamıstımHem radyasyondan , benım hayatımda olacak bırıydı , kendını koruması gerekırdı hemde gül veya papatyadan daha az romantık.
kahkaha attımMontunun düğmelerini onun montuna ilikle
Okuyunca direk gözümğn önüne o sahne geldi :)kahkaha attım:d SEN ÇOK YAŞA
merhaba ben sedasyn23 uzun zamandir karsilasiyoruz. isten ayrilmama da az kaldi artik bu otobusu kullanamayacagim karsilasamayacagiz bu firsati kacirmak istemedim. nasilsin?işten eve dönerken otobüste gördüğüm bi çocuk var. belli bi süre görünce gözüm onu arar oldu. En sonunda aşık oldum, sürekli göz göze geliyoruz. Kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşününebilirsiniz ama bana bakarken yakalıyorum hep. Bi keresinde otobüse binmiştim yine, orta kapının ordaydım. Binecekmi diye ön tarafa bakıyordum göremeyince etrafa bakındım, bide ne göreyim orta kapıdan binmiş gözleri benim üzerimde. Bi an görünce aşırı mutlu oldum. Ben bakmasamda o bakıyor ama hala gelip tanışmadı. konuşma başlasın diye bi soru sordum bilmiyorum dedi güzel şekilde.Benimde işten ayrılmama az bi süre kaldı, yani artık o otobüsü kullanmıcam. Ama onuda kaybetmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin onu düşünmeden edemiyorum iştahım kesildi keyfim kaçtı
Vay be analar ne cesur evlatlar doğuruyorBen bir kere metrobüste tanıştığım bir çocukla takilmistim, operaya falan gitmiştik hatta :)
Olmayacak birşey değil. Aynı durakta inin,adres falan sorun...
Askin nereden geleceği hiç belli olmaz. Hoş,biz sonradan arkadaş olduk ama sizde işler başka başka olabilir...Vay be analar ne cesur evlatlar doğuruyor
Bilmiyorum diyip devam etmediyse pek umut yok gibi.ama cıvıyıp şımaradabilirdi.kızlara katılıyorum.numaranı yaz ver.belki utangaç biridir.eşime evlenme teklifini ben yapmıştım.şok olmuştu.çunki anladımki adam çekingen.gerçi sonra dili çözuldü tek taş isterim diyip durduişten eve dönerken otobüste gördüğüm bi çocuk var. belli bi süre görünce gözüm onu arar oldu. En sonunda aşık oldum, sürekli göz göze geliyoruz. Kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşününebilirsiniz ama bana bakarken yakalıyorum hep. Bi keresinde otobüse binmiştim yine, orta kapının ordaydım. Binecekmi diye ön tarafa bakıyordum göremeyince etrafa bakındım, bide ne göreyim orta kapıdan binmiş gözleri benim üzerimde. Bi an görünce aşırı mutlu oldum. Ben bakmasamda o bakıyor ama hala gelip tanışmadı. konuşma başlasın diye bi soru sordum bilmiyorum dedi güzel şekilde.Benimde işten ayrılmama az bi süre kaldı, yani artık o otobüsü kullanmıcam. Ama onuda kaybetmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin onu düşünmeden edemiyorum iştahım kesildi keyfim kaçtı
Liseye mi gidiyorsun staj falan mi goruyorsunmektup yazıp versem nasıl olur ?
Ben bir kere metrobüste tanıştığım bir çocukla takilmistim, operaya falan gitmiştik hatta :)
Olmayacak birşey değil. Aynı durakta inin,adres falan sorun...
Yaaa çok tatlısın :)Yengenc senin ask hikayelerini ilgiyle okuyorum; )
Yazma dilinde güzel. Biraz uzun oluyor sadeceama ayrintisiz da ask hikayesi mi olur