kendisinden çok hoşlanıyorum, nasıl tanışabilirim ?

merhaba ben sedasyn23 uzun zamandir karsilasiyoruz. isten ayrilmama da az kaldi artik bu otobusu kullanamayacagim karsilasamayacagiz bu firsati kacirmak istemedim. nasilsin?
inan bana bukadar basit. ters cevap verirse en fazla o otobuse birdaha binmeyeceksin ama ya pozitif cevap verirse belki evlenecegin adamdir. kasma kendini bukadar.

Kesinlikle bir cesaret aynı duraktan in ve Merhaba ben ... tanışabilir miyiz de ?
Olumsuz ise arkadaşların da dediği gibi zaten bir daha görmeyeceksin. Bu fırsatı kaçırma
Çok heyecanlı

son güne birakma bence, belkide o gün otobüse binmeyecek. o yüzden isten ayrilmana az bi vakit kala sen konus, o zamana kadar belki ondan bir hamle gelir. ki insallah gelir :) gelmezse de kesinlikle cesaret et. insanin icinde kalmamali bence.. olumlu cevap alirsan ne ala. olumsuz birsey olursa da zaten görmeyeceksin diye düsün. kaybedecek birseyin yok :)

Vay be analar ne cesur evlatlar doğuruyor
Askin nereden geleceği hiç belli olmaz. Hoş,biz sonradan arkadaş olduk ama sizde işler başka başka olabilir...
Bizde nasıl olmuştu?
İkimizde son durakta indik, ben orada bir işimi hallettim, aynı yolu geri dönüyordum. Baktım,karşıma çıktı birşeyler dedi ama anlamadım. Mal mal baktım suratına, kulakligimi gösterdi :) kulaklığı çıkarıp yürümeye başladık, epey bir yürüdük, Süreyya operasından geçince ikimizin de sevdiğini öğrendik falan,oradan karar aldık operaya gitmeye :)
Vedalasirken de soyadimi söyledim, aradı buldu Facebook'tan.
Oluyor yani böyle şeyler :)
Tek ihtiyacınız azıcık cesaret

Adım atın deneyin şansınızı ben zamanında adım atmıştım, karşısına geçip "merhaba bir sey diyecegim ben senden hoşlanıyorum" dedim ve karşılık da gördüm uzun bir ilişkimiz oldu.

Bilmiyorum diyip devam etmediyse pek umut yok gibi.ama cıvıyıp şımaradabilirdi.kızlara katılıyorum.numaranı yaz ver.belki utangaç biridir.eşime evlenme teklifini ben yapmıştım.şok olmuştu.çunki anladımki adam çekingen.gerçi sonra dili çözuldü tek taş isterim diyip durdu

Ben bir kere metrobüste tanıştığım bir çocukla takilmistim, operaya falan gitmiştik hatta :)
Olmayacak birşey değil. Aynı durakta inin,adres falan sorun...

Yengenc senin ask hikayelerini ilgiyle okuyorum; )
Yazma dilinde güzel. Biraz uzun oluyor sadece ama ayrintisiz da ask hikayesi mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…