film gibi ama tanışmak istiyorumAayy turk filmi gibi : )
dimi ya oda olabilir☺ bilmiyorum demiş konuşmanın yada iletişimin devamını istese getirirdi sanırım istememis ..
film gibi ama tanışmak istiyorum
çok güzel ama terslemesin ? mektup yazmayı düşünüyorummerhaba bayım sizinle tanışma şerefine nail olmak isterim, ne dersiniz?
dinlemek isterim vallaInsallah tanisirisin
Bende bu hikayenin kuruyemisci versiyonu varhadi bakalim konuyu takipteyim :))
mektup yazıp versem nasıl olur ?Konuşma açılmışken konuşsaydı keşke..Neyse inşallah elini çabuk tutar. Yada sen konuş en kötü zaten işe gitmeyecen bir daha görmezsin..
doğru diyorsun ama şaşı da değilki yani gözümün içine içine bakıyorO gelsin tanışsın, sen açılma sakın bi de ne alaka ben sana bakmıyorum diyebilir falan neme lazım.
Kaktüs niye :)A bu benım hıkayem
Bız esımle bu sekılde metroda 2 ay sonunda tanıştık. O geldı tanışmaya ama o gelmeseydı bende elımdekı posettekı kaktüsü masus metroda unutup ıcındede telefon numaramı bırakmıştım. Neysekı ben bunu yapmadan o geldı tanıştı
Kaybedecek bıseyın yok dene bence
İlginizi ona bir şekilde yansıtın. Ya uzun uzun bakışın ya da görünce gülümseyin. Size karşı bir şeyler hissediyorsa mutlaka yanınıza gelip tanışmak isteyecektir. Ya da işten ayrılmadan bir gün önce siz konuşun. Tanışmak istediğinizi söyleyin. Sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok. En azından içinizde kalmamış olurişten eve dönerken otobüste gördüğüm bi çocuk var. belli bi süre görünce gözüm onu arar oldu. En sonunda aşık oldum, sürekli göz göze geliyoruz. Kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşününebilirsiniz ama bana bakarken yakalıyorum hep. Bi keresinde otobüse binmiştim yine, orta kapının ordaydım. Binecekmi diye ön tarafa bakıyordum göremeyince etrafa bakındım, bide ne göreyim orta kapıdan binmiş gözleri benim üzerimde. Bi an görünce aşırı mutlu oldum. Ben bakmasamda o bakıyor ama hala gelip tanışmadı. konuşma başlasın diye bi soru sordum bilmiyorum dedi güzel şekilde.Benimde işten ayrılmama az bi süre kaldı, yani artık o otobüsü kullanmıcam. Ama onuda kaybetmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin onu düşünmeden edemiyorum iştahım kesildi keyfim kaçtı
Hem radyasyondan , benım hayatımda olacak bırıydı , kendını koruması gerekırdı hemde gül veya papatyadan daha az romantık.Kaktüs niye :)