kendisi polis olan,eşi veya sevgilisi polis oanlar gelin sohbeteeee

Biz bu sene istanbulluyuz ipka verdik ertelendi fakat senin durumunu anlayamadım neden 2. bir emre kadar ilişik kesme durduruldu belki ilişkleri bayramdan sonraya bırakmıs olablırler diycem ama bir çok polis eşi arkadaşlarım ilişiklerini kesiyorlar

bendee benddee benim eşimde polis vee bendee olmak istiyorummm bu meslegi olmak ıstedıkten sonra eşiim karsıma cıktıı veee evlennndık :)daha taze gelinim yani

kızlar ben polis annesiyim benide aranıza alırmısınız
48yaşındayım 27yaşıda oğlum var dünyalar güzeli gelininm 4,5 yaşında tosunum yanitatlı torunum var

herkese kocaman merhabalar gününüz aydın evleriniz neşe ve mutluluk dolsun .........bende hem polis kızıyım hemde polis eşiyim kıslar.. üyeliğim eskidir buraya uzun zamandır pek giremedim.. şimdi günün sorusu tayinciyim canlar siirt yüksek ihtimal şimdi siirtte oturan yada yakın zamanda dönen arkadaşlardan ricam orası nasıl bir yer, insanı nasıl, lojman durumu nedir,lojman ortamı nasıl,2+1 mi 3+1 mi lojmanlar, lojman genişmi darmı,okul durumu alışveriş olanakları ve aklınıza gelen tüm konularda lütfen bana bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler cevaplarınız için hoşçakalın...

slm ben de hem polis kızı hem de polis eşiyim bizim tayinimiz de mersine çıktı mersinde oturan veya mersinli olup bilgisi olan bana bilgi verebilir mi nerden ev tutmamız hakkında
teşekkürler..

bende polis eşiyim ve tayinimiz tercih dışı van istanbulda görev yaptık ayrıca mersinliyim doğudan sonra inş mersin istiyoruz sizin memleket neresi mersin güzel bi şehir yerlisi köylü yaylalı insanlar temi yani ama biraz karışık doğudanda göç var ama yinede sahil kenti sosyal hayat yaşam avmler herşey en lüx seviyede memnun kalacağından emin ol lojman çıkarmı bilmem ama kialar çok değil tabi semtine göre evler büyük sıfır ev çok var semt olarakta pozcu viranşehir mezitli merkeze uzak sayılmaz ama memur polis hep oralarda oturur hatta annemlerin binada 12 polis var ve çok mutlular komşuluk süper

yorum için teşekkür edrım bılgıler içinde ben de aslen adanalıyım ama mersın hakkında bır bılgım yoktu bız de mezıtlıyı duşunuyorduk çok duydum polıslerın orada yoğunlukta olduğunu sizin de taynını hayırlı olur inş

Bende Polis eşiyim...

Eşim yaklaşık 8 yıllık Memur. İlk görev yeri istanbuldu orada 2 yıl kaldık sonra şark istedik Tunceli Merkezde yaptı görevini. Sonrada Çanakkale istedik Çan ilçesinde 3 yıl görev yaptı şimdi 4 aydır Çanakkale Ayvacıkta görev yapıyor ama Küçükkuyu da oturuyoruz. gelip gidiyor.
Umarım güzel paylaşımlarda buluşuruz. Polis eşi olmak zor, hep korku ile yaşanıyor. Hele Şark görevinde iken.

slm arkadaşlar bende bi polis eşiyim şu an ığdır da şark görevindeyiz.bu sene geldik ve şimdilik 3 sene buradayız.(malum ikinci şark muhabbeti var etrafta dolanan)ankaradan geldik..bende aranızda olmak isterim..dogu görevine ıgdıra gelmeyi düşünen arkadaşların soruları olursa cevap verebilirim.(bu arada tavsiye ederim ığdırı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…