• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini kusurlu hissetmek

kv adayının bahsettiği kusur ailenizin vefat etmesi mi
aileniz yoksa kiminle kalacakmışsınız da akrabalarınız vah tühleniyor anlamadım
sığınsanız onlara bir gün barındırırlar mı
şu düşüncelere değer verip kendinize dert mi ettiniz gerçekten
saçmalamayın lütfen
hiç tutar tarafı var mı

kv adayının bahsettiği kusur ailenizin vefat etmesi mi
aileniz yoksa kiminle kalacakmışsınız da akrabalarınız vah tühleniyor anlamadım
sığınsanız onlara bir gün barındırırlar mı
şu düşüncelere değer verip kendinize dert mi ettiniz gerçekten
saçmalamayın lütfen
hiç tutar tarafı var mı
Evet kendisi dünür istiyormuş yok kaymakam varmış onun kızını alacakmış sacmasapan fikirler beni hayatında hiç görmeyen tanımayan biri gerci öyle biriyle olmadığım için cok şanslıyım cok taktığım soylenemez ama akrabalar kısmına zaten bende hiç anlam veremiyorum kendi tercihimmis baska seçeneğim varmış gibi sanki bi görseniz aptal saptal insanlarmış annem babam öldüğünde daha iyi anladım zaten bende kendime aşırı kızıyorum ama engel olamıyorum biraz daha törpüledim ama yinede canımı yakabiliyor hassas biri oluverdim kalbim kırılmaya cok meyilli... Artık gorusmuyorum zaten hic biriyle böylesi daha iyi oldu

Evet kendisi dünür istiyormuş yok kaymakam varmış onun kızını alacakmış sacmasapan fikirler beni hayatında hiç görmeyen tanımayan biri gerci öyle biriyle olmadığım için cok şanslıyım cok taktığım soylenemez ama akrabalar kısmına zaten bende hiç anlam veremiyorum kendi tercihimmis baska seçeneğim varmış gibi sanki bi görseniz aptal saptal insanlarmış annem babam öldüğünde daha iyi anladım zaten bende kendime aşırı kızıyorum ama engel olamıyorum biraz daha törpüledim ama yinede canımı yakabiliyor hassas biri oluverdim kalbim kırılmaya cok meyilli... Artık gorusmuyorum zaten hic biriyle böylesi daha iyi oldu
aman görüşmeyin zaten
onlara inat dik durun
öyle kvlerden de onların yetiştirdiği çocuklardan da o toksik akrabalardan da uzak durun
ölüm allahın emri hepimiz yaşayacağız
işiniz maaşınız hayatınız var hayatınızı yaşayın
aileniz mutlu olmanızı isterdi

Back