- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşındayım ve uzuun zamandır hayatımda kimse yok biraz zor bir hayatım oldu kısaca özetlersem (ama baya kısa çünkü anlatsam roman olur türünden) üniversiteye başladığımda babamı kaybettim akabinde canım annem kansere yakalandı okulumu dondurdum annemin yanında kalmak için ama malesef ki ne yaptıysam olmadı meleğimi 2 sene önce cennete yolladım..annemin hastalık sürecinde 4 yıllık bir sevgilim vardı birde onun tarafından aldatıldım küçük emrah modunda ya öleceğim ya yaşayacağım diyerek :)) sınavlarıma girdim okulumu bitirdim mezun oldum iş buldum çalışmaya başladım derken ne kendimi görebildim ne duygularımı yaşayabildim duvarın bile benden daha çok duygusu vardır şu an.. bir sevgilim oldu onunda annesi beni hiç tanımadan konuşmadan istemedi sebep O çok muhafakar olan 5 vakit namaz kılan kadın Allahın bana yazdığını kusur olarak gördü.. neyse şimdi tek yaşıyorum vay vay çeken tutucu bir sülalem var yanlız mı yaşıyorsun cık cık teyzeler ve amcalar pek umrumda değil -di her fırsatta evlenmiyormusun hayatında kimse yokmu demelerinden ( sanki bakkalda satılıyor) sonra benim devrelerim yandı tamamen acitasyona bağladım o güçlü kız gitti yerine depresif salak birşey geldi vay benim anamda yok babamda yok ne kimsenin evladıyım nede beni seven biri var Allah bile beni sevmiyor ki bana bunları yaşatıyor isyanları herşey kafamda bi canavar haline geldi normalde kendimi çok çok beğenirdim ama şimdi kendimi çok çirkin hissediyorum kusurlu gibi 27yillik ömrümde insanları ilk kez kıskanmaya başladım onlar hiç imtihan edilmeden mutlu mesut yaşıyor ama ben herşeyi yaşadığım halde neden mutlu olamıyorum diyorum ve tekrar isyanlar küsmeler.. Çevremde kimse yokki biri olsa beni nerden bulacak diyorum nerde görecek diyorum yaşım büyük artık evlenecek adam kalmadı diyorum da diyorum susmuyor ki kafamdaki meret dert paylaştıkca azalır derler kuyruğu dik tutucam diye kimseye anlatamıyorum beni mazur görün üşenmeyip okuyanlara teşekkür ediyorum :)
Not: psikologa gittim defalarca ama en son oda kader kısmet napalım dedi ama daha profesyonelce olanından :)
Not: psikologa gittim defalarca ama en son oda kader kısmet napalım dedi ama daha profesyonelce olanından :)