- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi FightForVictory
size çok hak veriyorum. Önemli olan benim kendimi duzeltmem. Yoksa kazandığım yerde buna benzer kisilikler cikacaktir muhakkak. Yavaş yavaş kendimi korumaya basladim böyle olaylar yaşadıkça. Daha da iyi olacağım guveniyorum kendime. Aslında sabrediyorum sabrimin sonunda güzel dille konuşarak yine kendimi koruyorum ama bunu en başta yapmam lazım farkındayım.bu tarz insanlardan kurtulman kpss ye bagli degil. gerckten mesafe koyma gerekiyor. calma kapisini geldigi zaman soguk davran olsun bitsin
Valla baştan o kadar gelip gitme olaylarına girer, samimi olursan sonradan mesafe koyman zor. Gerekli yerde cevabını vereceksin daha doğrusu mesafeli olsan zaten bu lafları duymazdın.
Haklısınız. 2 aydır gerçekten soğuk davraniyorum ve daha rahatım. Yüz yüze bakıyoruz diye merhaba diyorum mecburen. Onun dışında sohbet asla etmiyorum.Muhattap olmayın.
O sizin ne sustuğunuzdan anlar ne konuştuğunuzdan.
karşıdaki kişinin kalbi kırılır mi diye düşünmeyen bir kişi daha var mesala sizsiniz :)ortada hiç birşey yok kıskanç komsuda yok bana göre takıcak yer arıyan bir konus sahibi var :) rahat olun bence
ortada gerçekten hiç bir şey yoksa bu kadar arkadaş bana hiç bir şey yok ki derdi. Sadece siz dediniz bu cümleyi. Ayrıca hiç kimse ben bile komşum beni kiskaniyor demedim ki kıskançlık nereden çıktı. Demek ki siz kıskanç olduğunu dusundunuz komşumun. Eeee o zaman takacak bir şeyim olmuş oluyor. Kıskanç komşum beni üzmus oluyor öyle değil mi?ortada hiç birşey yok kıskanç komsuda yok bana göre takıcak yer arıyan bir konus sahibi var :) rahat olun bence
ortada hiç birşey yok kıskanç komsuda yok bana göre takıcak yer arıyan bir konus sahibi var :) rahat olun bence