- 12 Kasım 2014
- 494
- 197
- 48
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
yorgunluk mu dedin bebegim, sakatlanmis gibiyim desem yeridir. Hadi dinlenelim artik görüsürüz yine o zamanBelinsi bizde cikalim mi kimse kalmadı topikte ay ben hasta oluyorum galiba sabahtan beri halsiZlik baş agrisi şimdide hapsirmaya basladim kaptım sifayi iyi mi dinleyeyim azicik senin kız uyudu mu yorulmussundur sende dinlen hem haklısın küçükken cok zor
Beni goturcek benisefaya da götür beni nldglp ben gelirim
Simdi kazen bize kıb yapacak o olacak
Ist a geldiğimde haber vereceğim zaten butun tanıdık Arkadaşlara toplanıp beraber giderizvalla süper sahnesi var beratticim çok eğlenmiştik gel sen kesin götürür nldglp bizi
Evet canım , daha fazla girebilsek daha da ilerlerdi . Burada okullar tatile girdi ben de pek giremiyorum yoğunluktan ama tabisayfa amma çabuk ilerlemiş kendini bilen zeki ve elit hanımlar maşallah
Ben deHerkese sağlık ve huzur dolu bir sene diliyorum.
Mutlu,güzel yıllar kızlar ...
evet seni arada bdvde görüyorum nadirde olsa berattide hiç yok ortada luckyde gitti daha gelmedi gerçibir süre gelemeyeceğini söylemişti ama merak ettim beratti biliyordur belki dedimdeadline ayyy evet issiz topik olmus ... Bende pek girmiyorum daha kk ya... A AklinYolu1 tamamenmi gitti... beratti yle ayni yerde yasiyordular dimi yaa yanlis hatirlamiyorsam... Gelin kizlar gelin... Ara arada olsa biraz ses getirelim suraya...
beni hatırlamaman normal ya bu topikte tanışmıştık ilk sayfalarBende full ise basladim yine, ee bide cocuklar pek geyige vakit kalmiyor... Arada bi bdv göz gezdiriyorum (vazgecilmezim) ilgi ceken basliga girip bakiyorum falan... Sen kimdin yaa ben cikartamadim, nickin mi degisdi? Az bi hatirlat bakam kendinideadline ...
Bdv candir yaaabeni hatırlamaman normal ya bu topikte tanışmıştık ilk sayfalarlucky nin arkadaşıyım canım diyet topiğinden orda takılıyorduk burayı açınca tanıştırmıştı bizi senin sayendede bdv yi öğrendim seni unutmam ben bdv ye hiç uğramazdım senle konuşmadan önce hiç arada uğruyorum artık arada çok deli konular var daha önce niye farketmemişim diyorum nickim aynı canım hiç değişmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?