☎ Kendini Bilen Zeki ve Elit Hanimlarla Kaliteli Geyik ♫ ♬ ♪

yorgunluk mu dedin bebegim, sakatlanmis gibiyim desem yeridir. Hadi dinlenelim artik görüsürüz yine o zaman gecmis olsun bu arada, bol bol dinlenmeye bak

Ben her yere girerimdee.. vede girdimm ŞEF olmişem...abovvv ne olmuş bu topiğeeterkedilmiş kasaba gibiii..nerdesiniz laa.hu hu yokmudur kimse.sesler geliyor.terkedilmiş kasabadan tırstım ben kaçıyorumm..

evet seni arada bdvde görüyorum nadirde olsa berattide hiç yok ortada luckyde gitti daha gelmedi gerçibir süre gelemeyeceğini söylemişti ama merak ettim beratti biliyordur belki dedim gerçi o da yok arada gelseler ya muhabbet ederdik bende spor topiklerinde takılıyorum bu aralar düzenli olsun motivasyon olsun buralardayım ben akşamları giriyorum genelde belki karşılaşırız

Bende full ise basladim yine, ee bide cocuklar pek geyige vakit kalmiyor... Arada bi bdv göz gezdiriyorum (vazgecilmezim) ilgi ceken basliga girip bakiyorum falan... Sen kimdin yaa ben cikartamadim, nickin mi degisdi? Az bi hatirlat bakam kendini deadline ...

beni hatırlamaman normal ya bu topikte tanışmıştık ilk sayfalar lucky nin arkadaşıyım canım diyet topiğinden orda takılıyorduk burayı açınca tanıştırmıştı bizi senin sayendede bdv yi öğrendim seni unutmam ben bdv ye hiç uğramazdım senle konuşmadan önce hiç arada uğruyorum artık arada çok deli konular var daha önce niye farketmemişim diyorum nickim aynı canım hiç değişmedim

Bdv candir yaaa Insan streste atiyor, sükürde ediyor Diyom ya vazgecilmezim Smileride özlemisim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…