- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yok kiz ben de pek duygusallik yoktur. Ne bilim cok aglamam mesela. Nasil tarif edilir ki
Nisanlim pek basaga benzemiyor aslında. Basaklar daha fena olurdu dimi.o oyle degil
Ahahaha bu ne beBasaklar sakin olur aslinda. Onun da yukseleni onemli tabi.
Geyige geldigimize gore su karikaturu ekleyebilirim.
Ahahaha bu ne be
Hee konu eduardoysa o baska o zamanEee gelsinler. Gecen gun bibi nin geyigine gittim. Bana yuz vermedi Eduardo su varmis onun pesinde gitti. Hayir evlisin ben baksam neyse.
Ahahah delisin
Sen benim edebiyat okuduğuma bakma
Sana şiirler şarkılar yaptım kiz bak kimse yapmaz
Sen benim edebiyat okuduğuma bakma
Siir miir hiç anlamam ben. Benim bildigim tek siir.
Bugun 23 nisan toplandi butun vatan siiri
Sana şiirler şarkılar yaptım kiz bak kimse yapmaz
Hic girmiyorum o bölümlere ya. Birine oy versem diğerinin hatri kalıyor olmuyor.Bari oyunu kullan kiz o kadar borek yapmis.
Buraya da yazsana , elalem siir gorsun.
Pist oy falan yasak istemek boşa diskalifiye olmayimBari oyunu kullan kiz o kadar borek yapmis.
Buraya da yazsana , elalem siir gorsun.
Hic girmiyorum o bölümlere ya. Birine oy versem diğerinin hatri kalıyor olmuyor.
Pist oy falan yasak istemek boşa diskalifiye olmayimYarışmadan sonra heryerde anlat dur ben şiirini yazayım buraya
Valla ya kizi diskalifiye edecek en sonunda.Pist oy falan yasak istemek boşa diskalifiye olmayimYarışmadan sonra heryerde anlat dur ben şiirini yazayım buraya
Aman ki eğlenceye katılıyoruz istediğine ver ben geçen de katılmıştım birde mods yarışmasına katılmıştım hep sonuncu oldum yinede katılıyorum çok eglenceliHic girmiyorum o bölümlere ya. Birine oy versem diğerinin hatri kalıyor olmuyor.
böylece neden kilo aldığımı yada veremediğimi anlamış oldunBen de girmiyordum da tesaduf oldu.
Oy istemedim ki ben. Istedigine versin.
Lucky çok içer ondan adı latte
Uslu durmaz yer patates içer yine latte
Canı nutella ceksede diyette yemez hiç
Kimse tutamaz isterse ama durduramazlar içer kendi gibi tatlı latte
Ya işte bundan benim için adı onun adi lucky latte
Valla ya kizi diskalifiye edecek en sonunda.
Dead esas amaci o zaten benden duymus olma
Aman ki eğlenceye katılıyoruz istediğine ver ben geçen de katılmıştım birde mods yarışmasına katılmıştım hep sonuncu oldum yinede katılıyorum çok eglenceli
böylece neden kilo aldığımı yada veremediğimi anlamış oldun
Guzel yarisma ama cok ugrastirici degil mi foto ekle yaz falanAman ki eğlenceye katılıyoruz istediğine ver ben geçen de katılmıştım birde mods yarışmasına katılmıştım hep sonuncu oldum yinede katılıyorum çok eglenceli
böylece neden kilo aldığımı yada veremediğimi anlamış oldun