- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
ben ben oaradim topigi buldum ama
severim kaliteyikendini bilen, haddini bilen herkese selamlar
A olur mu 0 yerine kabul edersenAranan kan bulundu. 0rh+ mi?
Hosgeldiniz.
Ben de kaliteyi severim. Ozellikle bos zamanim olmayinca, yapacaksak kaliteli geyik yapalim dedim.
A olur mu 0 yerine kabul edersenkalite her zaman iyidir
Hoşgeldinnbiri benimi çağırdı?
her kandan almıyorum ama seciciyim bu da güzel birşey bence tam kararindaHer zaman almak istiyorsun . Kaninda bile vericilik yok. Nextt...
Evet deadline hanim kendinizi biliyor musunuz? Biliyorsaniz nasil biliyorsunuz. Hani ben seni biliyorum da bilmeyenler icin.
vaayy vayy vayyy bekarmısın bacm senher kandan almıyorum ama seciciyim bu da güzel birşey bence tam kararindakendimi nasıl biliyorum bende bilmiyorum ki biraz yumuşak bir insanım insanlara yanlış buldugumu soylerim ama anlamak istemezse zorlamam polemiğe girmeyi sevmiyorum yeni şeyler öğrenmeyi severim ama doğru olduğuna inandığım fikirlerden taviz vermem kendimden ama birisi yanlış yaptigima ikna ederse onuda kabullenirim hayatim boyunca bir insana bagirdigim cok nadirdir bunları biliyormusun lucky birde cok zor ağlarım ama aglarsam susturamazsin beni ben hep gulmeyi tercih ediyorum sen kendini nasıl bilirsin
biri benimi çağırdı?
Hoşgeldinn
listedemi cıkartıyonz böyleYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Listemiz nasil hoslanmayan var mi :)
güzel cvher kandan almıyorum ama seciciyim bu da güzel birşey bence tam kararindakendimi nasıl biliyorum bende bilmiyorum ki biraz yumuşak bir insanım insanlara yanlış buldugumu soylerim ama anlamak istemezse zorlamam polemiğe girmeyi sevmiyorum yeni şeyler öğrenmeyi severim ama doğru olduğuna inandığım fikirlerden taviz vermem kendimden ama birisi yanlış yaptigima ikna ederse onuda kabullenirim hayatim boyunca bir insana bagirdigim cok nadirdir bunları biliyormusun lucky birde cok zor ağlarım ama aglarsam susturamazsin beni ben hep gulmeyi tercih ediyorum sen kendini nasıl bilirsin
hoşbuldmm hemen gördümm attm kendimi buralara nasılsın canmhoşgeldiniz kızlar
her kandan almıyorum ama seciciyim bu da güzel birşey bence tam kararindakendimi nasıl biliyorum bende bilmiyorum ki biraz yumuşak bir insanım insanlara yanlış buldugumu soylerim ama anlamak istemezse zorlamam polemiğe girmeyi sevmiyorum yeni şeyler öğrenmeyi severim ama doğru olduğuna inandığım fikirlerden taviz vermem kendimden ama birisi yanlış yaptigima ikna ederse onuda kabullenirim hayatim boyunca bir insana bagirdigim cok nadirdir bunları biliyormusun lucky birde cok zor ağlarım ama aglarsam susturamazsin beni ben hep gulmeyi tercih ediyorum sen kendini nasıl bilirsin