- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben ona şiirler şarkılar yazayım olmuyor boyleValla ya kizi diskalifiye edecek en sonunda.
Dead esas amaci o zaten benden duymus olma
Guzel yarisma ama cok ugrastirici degil mi foto ekle yaz falan
Rap supermis bende ışık var ya rapci mi olsam neBundan rap yapilir bence. Yo yooo .
Koclarin kardesligi.
Seni anladim da kendimi anlayamadim.
Yok ya çok zor değil öyle usenmiyorum yaniGuzel yarisma ama cok ugrastirici degil mi foto ekle yaz falan
Valla çok güzel fizikler vardı oradan kaybettimModa da sonuncu olmak icin ne yapti acaba. Gercekten merak ediyorum.
Ben onlari hep kacirdim tuhModa da sonuncu olmak icin ne yapti acaba. Gercekten merak ediyorum.
Ben cok usenirdim ya.Rap supermis bende ışık var ya rapci mi olsam ne
Yok ya çok zor değil öyle usenmiyorum yani
Bak çok büyük şeyler kaçırdin moda yarışmaları çok iyiydiBen onlari hep kacirdim tuh
Ben cok usenirdim ya.
Rap supermis bende ışık var ya rapci mi olsam ne
Yok ya çok zor değil öyle usenmiyorum yani
Valla çok güzel fizikler vardı oradan kaybettimbirde kıyafetler süperdi yanlış kategorilerde katılmışim o zaman ondan
Ben onlari hep kacirdim tuh
Ben cok usenirdim ya.
Ilk zamanlar görüyordum da sonra gittim siteden.Bak çok büyük şeyler kaçırdin moda yarışmaları çok iyiydi
Valla bulamadım kız bulursam atarım sanaSen de isigin alasi var.Modanin linkini yazsana merak ettim.
Gecen gun bir kiz yetenek sizsiniz e geliyor. Once seye katilmis, ver firina secmeleri sonra o ses Turkiye, sonra yetenek yarismasi.
Seni de ona benzettim.
Ben de usenirim.
Oh yeah lucky gider gelmez birsüre
Diyet diyet başımın etini yer topikte
Gitmedi ki 5 kilo kurtulSam dilinden
Lucky düs yakamdan gel etme eyleme
Yeah yeah
Ben bu alanda hızla ilerliyorum durdurmayin beni
Valla arada geliyorlar bana deli besteler yaparimManiac bu kiz ya iste bu yuzden seviyorum.
Valla arada geliyorlar bana deli besteler yaparimkanım deli akıyor rap benden sorulur
O Süpersin lucky karşı saldırı geldiDeadline bak cok konusuyorsun
Agzimi bi actim mi biliyorsun
O bes kilon gidecek
Yoksa senin karizman gidecek
Yo yoo
Rap yapalım karşılıklıTamam yeni meslegimiz belli oldu. Sen dis hekimligini ben programciligi birakiyorum. Sokak sarkicisi oluyoruz.
O Süpersin lucky karşı saldırı geldi
Lucky etme beni heryerde rezil
Ettiysem seni başıma vezir
Bil ki sevdiğimdendir yalnız bunlar
Seni ne rezil ederim sonra nede vezir
Çok tehdit vari olmuş ama
Sen mi yapacaksin deadline bunlari
Oyle borek acmaya benzemez buralari
Inanmasam da inanmis gibi yapsam
Seni gencligine bagislasam
Muckksss
ay gülmekten ölcem ya benden de muckss uykum geldi saat geç oldu ama gidemiyorum ya koptum gece gece
Valla kaçtı bunlar ne Saçmalıyor demiştir herhaldeBen de cok guldum.Belis i de kacirdik. Neyse cikalim artik .