- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aynen oyle diyorlar "benim kocam yapmaz "Topik degil , bolum kiz bir giren zor cikiyor.
Eeee oyle demiyorlar mi.
erkeklerin ne işi var yakalanmasınlar sonra yakalanınca ne oluyor merak ettim ben buralarda acemiyim napayimAkilli ol aklini almiyim.
Chinese yiyorum iki gundur , iyiki yarismadan cikmisim.
Sikayet edeceksen BDV deki erkekleri sikayet et.
BDV klasigi:
karikatürler yakıyor lucky senin beyin devreler ne halde canım dersini çalıştın mi bakayım senNappiyonus sonra.
erkeklerin ne işi var yakalanmasınlar sonra yakalanınca ne oluyor merak ettim ben buralarda acemiyim napayim
karikatürler yakıyor lucky senin beyin devreler ne halde canım dersini çalıştın mi bakayım sen
hadi ya oyle bir bölüm mu varmış kk da benim ilgimi cekmemisse ışte isim yok orda
Topik degil , bolum kiz bir giren zor cikiyor.
Eeee oyle demiyorlar mi.
kesinlikle klasik ya gözüyle görse de insan ınanmak istemiyor özellikle bizim toplumda ilginç yaniAynen oyle diyorlar "benim kocam yapmaz "
hadi ya oyle bir bölüm mu varmış kk da benim ilgimi cekmemisse ışte isim yok orda
kesinlikle klasik ya gözüyle görse de insan ınanmak istemiyor özellikle bizim toplumda ilginç yani
kesinlikle klasik ya gözüyle görse de insan ınanmak istemiyor özellikle bizim toplumda ilginç yani
evet heryerde bir numarasin bana bir numarayi verseler önce sen varmisin diye sorarım attirirsin senHe calistim bugun. O yuzden karikaturlere sardim.
Bu da ben
evet heryerde bir numarasin bana bir numarayi verseler önce sen varmisin diye sorarım attirirsin sen
ay gitmeyim o zaman insanların derdi beni germesin dilaya yazık dert mi dinliyor orda insan manyağa bağlarBosver girme ya. O kadar dert arasinda depresif olup cikiyorsun.
hah bu tam oldu bende sesleneyim senin.vasitanlaSagol canim
Bu da ruh esime gelsin.
ay gitmeyim o zaman insanların derdi beni germesin dilaya yazık dert mi dinliyor orda insan manyağa bağlar
hah bu tam oldu bende sesleneyim senin.vasitanla
ay gelmez onlar çabuk falan otobüs bekliyorlardır belki hakikatenBiz de dilay a gitme diyoruz ama BDV kolik olmus iste.
Iyi o zaman burdan seslenelim de cabuk gelsinler.
adın çıkmış bikere benide az sonra atarsin herhalde susayim
özel avukat supermis ondan korkuyorlar anladım benşu topiginin.merak ettim cok ilginç dertlere deva bulmak bir ara şu topige ugrayim ben
ay gitmeyim o zaman insanların derdi beni germesin dilaya yazık dert mi dinliyor orda insan manyağa bağlar
Biz de dilay a gitme diyoruz ama BDV kolik olmus iste.
Iyi o zaman burdan seslenelim de cabuk gelsinler.
ay gelmez onlar çabuk falan otobüs bekliyorlardır belki hakikaten
Yok benim topigim degil beyaaaaHic isim olmaz
Stres atiyorum ben orada, arada catiyorum birilerine, iyi geliyor yaaaa
stres atma yeri olarak kullanıyorsun yani bir bakıma bak bu güzel fikirmisYok benim topigim degil beyaaaaHic isim olmaz
Stres atiyorum ben orada, arada catiyorum birilerine, iyi geliyor yaaaa
otobüs bekliyorlarsa iyi hakikaten uzay mekiği bekliyorlarsa yandikOtobus bekliyorlarsa kolay. Gonderelim bir otobus .
Kac kere banlandin itiraf et.
Otobus bekliyorlarsa kolay. Gonderelim bir otobus .
Kac kere banlandin itiraf et.