☎ Kendini Bilen Zeki ve Elit Hanimlarla Kaliteli Geyik ♫ ♬ ♪

Ben yoksam sen sahip ciksaydin .

Geldim arada. Bu aralar burdayim ama yine gidebilirim. BDV manyagi naber..

Uyuzun teki deadline konusma sununla. Simariyor

Hala kilo verme(me) ye ugrasiyoruz. Ayni taslar, ayni hamamlar.

Ben yoksam sen sahip ciksaydin .

Geldim arada. Bu aralar burdayim ama yine gidebilirim. BDV manyagi naber..

Uyuzun teki deadline konusma sununla. Simariyor

Hala kilo verme(me) ye ugrasiyoruz. Ayni taslar, ayni hamamlar.
Oyyyy gelmis A AklinYolu1 cik.... Naber yaaaa? BDV de sarmiyor pek artik... Is güc vakit kalmiyor vallah...

Niye şimdilik?
İyi olmaya çalışıyorum
Şu anda duraklamada kilo

Vallah bendede aldi kilolar gidiyor, sizinle takildim vücudumun yapisi bozuldu Önceden yediklerim yapisip kalmiyordu, simdi su icsem yariyor Diyette yapamiyom, en fazla 1 saat dayaniyorum

Niye şimdilik?
İyi olmaya çalışıyorum
Şu anda duraklamada kilo
Islerim yogun olunca gidiyorum . Bende ki de durakladi. Sanki otobus bekliyor. Ne var iste gitsen alti ustu bes kilo. Yapisti kaldi.

Vallah bendede aldi kilolar gidiyor, sizinle takildim vücudumun yapisi bozuldu Önceden yediklerim yapisip kalmiyordu, simdi su icsem yariyor Diyette yapamiyom, en fazla 1 saat dayaniyorum

He suclu biziz simdi senin Kentucky den yemenin hic sucu yok.

Ben karacigerimi bozdum biraz, onu detox lamam lazim. Karaciger cayi vardir orda. Onu dene.

Benimde öyle oldu luki bakalım ne zaman hareket edecek

Canım kendi istegiyle gitti bakalım sıkılmazsa şuan bir sorun yok
Bende acik ögretime yazıldım onula şavaşiyorum
Sıkılmaz o da senden bikmistir.

Okulun konusunda destekliyorum seni. Cok iyi yapiyorsun devam et.

Dunumuze baktigimizda bir seyleri basarmak cok onemli. Ruh sagligimiz ona gore sekilleniyor.

Sıkılmaz o da senden bikmistir.

Okulun konusunda destekliyorum seni. Cok iyi yapiyorsun devam et.

Dunumuze baktigimizda bir seyleri basarmak cok onemli. Ruh sagligimiz ona gore sekilleniyor.
Bence bu dünyada depresyon yaşayan her insan tedavi olmalı çünkü özel olduğunu ve neden bu hastalığı yaşadığını anlıyor lukiarayışın aslında bilgi açlığından tabi neye eyilimin varsa bende Eğtimi seçtim

Bu zamanda depresif hareketler sergilemeyen yok bana gore. Her seyin mukemmel olsa bile orada da doyumsuzluk basliyor.

Onemli olan bunu kabul etmek ve kendine gore davranmak.

Egitim onemli ama arada ruhunu doyuracak baska seyler de yap. Aktif dinlen... Kitaplar oku, guzel filmler , kizinla parka git, orgu , resim , muzik ne hosuna gidiyorsa.

Simdi cikmam gerek canim. Gorusuruz. Kendine iyi davran.

Görüşürüz

Karaciger cayi nedir bee Güme gitmeyim sonra Kulaga hic hos gelmiyor Üc bes kilo atalim derken tahtali köye yolculuk etmiyelim

Belissa deadline gelin bakayim.

Belissa nisanlin senin ruh esinse , senin yukselen balik olabilir. Hangisini tercih ederdin.
Yok kiz ben de pek duygusallik yoktur. Ne bilim cok aglamam mesela. Nasil tarif edilir ki
Nisanlim pek basaga benzemiyor aslında. Basaklar daha fena olurdu dimi.o oyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…