- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
topik terkedilmiş ıssız kimsesiz kalmış yazık değil mi@beratti Dilay80 buralarda mısınız nasılsınız fıstıklar A AklinYolu1 yok zaten nerelerde beratti lucky ona oralarda iyi baksaydın
deadline ayyy evet issiz topik olmus ... Bende pek girmiyorum daha kk ya... A AklinYolu1 tamamenmi gitti... @beratti yle ayni yerde yasiyordular dimi yaa yanlis hatirlamiyorsam... Gelin kizlar gelin... Ara arada olsa biraz ses getirelim suraya...
Oyyyy gelmis A AklinYolu1 cik.... Naber yaaaa? BDV de sarmiyor pek artik... Is güc vakit kalmiyor vallah...Ben yoksam sen sahip ciksaydin .
Geldim arada. Bu aralar burdayim ama yine gidebilirim.BDV manyagi naber..
Uyuzun tekideadline konusma sununla. Simariyor
Hala kilo verme(me) ye ugrasiyoruz.Ayni taslar, ayni hamamlar.
Luk nerelerdesin
Oyyyy gelmis A AklinYolu1 cik.... Naber yaaaa? BDV de sarmiyor pek artik... Is güc vakit kalmiyor vallah...
Niye şimdilik?Burdayim simdilik.Sen nerelerdesin keyifler nasil. Kilo durumun ne oldu.
Ayni canim ya ne olsun.Bugunlerde kilo verememede deadline a benzedim. Yoksa yedigim patateslerin patlamis misirlarin hic sucu yok. Bazen mesai yapiyorum BDV de bakiyorum beynim error veriyor.
Vallah bendede aldi kilolar gidiyor, sizinle takildim vücudumun yapisi bozulduBurdayim simdilik.Sen nerelerdesin keyifler nasil. Kilo durumun ne oldu.
Ayni canim ya ne olsun.Bugunlerde kilo verememede deadline a benzedim. Yoksa yedigim patateslerin patlamis misirlarin hic sucu yok. Bazen mesai yapiyorum BDV de bakiyorum beynim error veriyor.
Islerim yogun olunca gidiyorum . Bende ki de durakladi. Sanki otobus bekliyor.Niye şimdilik?
İyi olmaya çalışıyorum
Şu anda duraklamada kilo
Vallah bendede aldi kilolar gidiyor, sizinle takildim vücudumun yapisi bozulduÖnceden yediklerim yapisip kalmiyordu, simdi su icsem yariyor Diyette yapamiyom, en fazla 1 saat dayaniyorum
Benimde öyle oldu lukiIslerim yogun olunca gidiyorum . Bende ki de durakladi. Sanki otobus bekliyor.Ne var iste gitsen alti ustu bes kilo. Yapisti kaldi.
He suclu biziz simdi senin Kentucky den yemenin hic sucu yok.
Ben karacigerimi bozdum biraz, onu detox lamam lazim. Karaciger cayi vardir orda. Onu dene.
Benimde öyle oldu lukibakalım ne zaman hareket edecek
Hiç belli olmaz11.15 otobusu kalmasin.
Bana luk , luki diyorsun ya gulmem geliyor.
Kizin nasil.
Hiç belli olmaz
Niyekinegerci bu telefonun klevyesiyle herşey diye bilirim sana
Kızım anaokullu oldu ablası
Canım kendi istegiyle gitti bakalım sıkılmazsa şuan bir sorun yokOhh ne guzel biraz kafani dinlersin.
Baslarda hic sevmiyorlar okulu, alismasi icin guzel secenek.
Sıkılmaz o da senden bikmistir.Canım kendi istegiyle gitti bakalım sıkılmazsa şuan bir sorun yok
Bende acik ögretime yazıldım onula şavaşiyorum
Bence bu dünyada depresyon yaşayan her insan tedavi olmalı çünkü özel olduğunu ve neden bu hastalığı yaşadığını anlıyor lukiSıkılmaz o da senden bikmistir.
Okulun konusunda destekliyorum seni. Cok iyi yapiyorsun devam et.
Dunumuze baktigimizda bir seyleri basarmak cok onemli. Ruh sagligimiz ona gore sekilleniyor.
Bence bu dünyada depresyon yaşayan her insan tedavi olmalı çünkü özel olduğunu ve neden bu hastalığı yaşadığını anlıyor lukiarayışın aslında bilgi açlığından tabi neye eyilimin varsa bende Eğtimi seçtim
GörüşürüzBu zamanda depresif hareketler sergilemeyen yok bana gore. Her seyin mukemmel olsa bile orada da doyumsuzluk basliyor.
Onemli olan bunu kabul etmek ve kendine gore davranmak.
Egitim onemli ama arada ruhunu doyuracak baska seyler de yap. Aktif dinlen... Kitaplar oku, guzel filmler , kizinla parka git, orgu , resim , muzik ne hosuna gidiyorsa.
Simdi cikmam gerek canim. Gorusuruz. Kendine iyi davran.
Karaciger cayi nedir beeIslerim yogun olunca gidiyorum . Bende ki de durakladi. Sanki otobus bekliyor.Ne var iste gitsen alti ustu bes kilo. Yapisti kaldi.
He suclu biziz simdi senin Kentucky den yemenin hic sucu yok.
Ben karacigerimi bozdum biraz, onu detox lamam lazim. Karaciger cayi vardir orda. Onu dene.
Karaciger cayi nedir beeGüme gitmeyim sonra Kulaga hic hos gelmiyor Üc bes kilo atalim derken tahtali köye yolculuk etmiyelim