- 12 Kasım 2014
- 494
- 197
- 48
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
bir dakika planlara gel ama yakaladimBugun icimden gecti de yarismadayim diye yemedim. Tamam o tarafta guzel bir chinese ci biliyorum. Hatta istersen china town a gideriz.
bir dakika planlara gel ama yakaladimneyse hakettin sonuçta bir porsiyon da bana söyleyin sonra benim hakkımı da yiyin olur mu kızlar
o kısmı atlamisim şu an zor olabilir tabiKargo kismi baya pahali canim. Nerden teklif ettim dersin.
Dusunmen yeter.
Iyi geceler.
Merhaba hanimlar. Konumuz neydi tam olarak. Sex and the city kafasindayim su anda. Ve new yorkta bir carrie olamamanin acisini duyuyorum biraz galiba. neden boyle dostluklar yok a dostlar sorarim size
hayir hic bulunmadim da. ikinci defa diziyi izlemeye basladim.ne kadar kapitalizmden nefret etsem de bu diziye bayiliyorum. bir taraftan izliyorum da sohbete geldim. su an oyle bir ortamda olmak isterdim..
kapitalizmin neresini sevelim ki.. ama icindeyiz ne onunla ne de onsuz. neyse big bang theoryi esimle cok severiz ama son sezonu izlemeye vakit bulamadim hic. evli ve cocukluyum da birazBen dizisini degil de filmini izlemistim. Big bang en cok sevdigim yabanci dizi sayilir.
Kapitalizm den niye nefret ediyorsun. Anarsik misin?
Ben de aynen bu konuda cok kotu bir kadinimparayi bos yere harcamak akillica gelmiyor ama elbise ayakkabi canta ne varsa bitiyorum. oyle bir ikilemdeyim iste. ihtiyac fazlasi hersey ama cok zevkli. ahhh cok kotu bir kadinim
parayi bos yere harcamak akillica gelmiyor ama elbise ayakkabi canta ne varsa bitiyorum. oyle bir ikilemdeyim iste. ihtiyac fazlasi hersey ama cok zevkli. ahhh cok kotu bir kadinim
kapitalizmin neresini sevelim ki.. ama icindeyiz ne onunla ne de onsuz. neyse big bang theoryi esimle cok severiz ama son sezonu izlemeye vakit bulamadim hic. evli ve cocukluyum da biraz
tatlim gozumuze gozumuze sokuyorlar. bize pek tercih sansi kalmiyor. ihhtiyacimiz oldugumu dusunuyoruz. iater istemez itaat ediyoruz. almak zorunda degiliz ama iskence gibiO kapitalizmin sucu degil ki ... Almak zorunda degilsin sonucta.
enerjim nesem ve zamanim olunca ama bu ucu ayni zamanda olunca pekala izlenebiliyor tatlimFala baktirmam ama falsiz da kalmam mi diyorsun.
Niye evli ve cocuklular izleyemiyor mu. Son biraktigimda izleyebiliyorlardi.
tek kotu aliskanligim bu, ne olacak boyleBen de aynen bu konuda cok kotu bir kadinimhadi gel dertleselim .
tatlim gozumuze gozumuze sokuyorlar. bize pek tercih sansi kalmiyor. ihhtiyacimiz oldugumu dusunuyoruz. iater istemez itaat ediyoruz. almak zorunda degiliz ama iskence gibi
enerjim nesem ve zamanim olunca ama bu ucu ayni zamanda olunca pekala izlenebiliyor tatlim
Param olmadigi zamanlar ben de öyle yapiyordum. Simdi ise kendimi bakimsiz ve yalniz hissettigimde elbiselerle kendime daha iyi bakacagimi düsünüyorum bir süreligine oyaliyor insani. Hele ki indirimde birsey alip kar ettigimi düsündüysem büyük keyif. Ya da sac rengimi degistirecegim =DBugun alisverisin tavan yaptigi bir yere gittim ama sadece kitap aldim geldim. Demek ki almak istemeyince almiyorsun.
Ayni seyler bekarlar icinde gecerli.
Ayni sey yaslilar, uzunlar, kisalar, kizillar, esmerler, sarisinlaar icinde gecerli olabilir tatlim =DBugun alisverisin tavan yaptigi bir yere gittim ama sadece kitap aldim geldim. Demek ki almak istemeyince almiyorsun.
Ayni seyler bekarlar icinde gecerli.
ayyy almiycaksin tatlim ,tek kotu aliskanligim bu, ne olacak boyle
Arada bir hortluyor ya sorma. Hele ki depresyonun esigindeysem. Arkadasim olmayinca elbiselerden medet umar oldukayyy almiycaksin tatlim ,alisveris yapmayacaksin :) tek kotu aliskanligin buysa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?