- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Slm Nldglp:) ben de yurtdisinda yasiyorsun sanmistim, ama bol bol seyehat ediyorsun anladigim kadariyla .Londra ya yolun duserse haberim olsun bol bol alisveris yaparizavatarinda ki resmin pek guzel ama onlar once beni sikayet edeceklerdi erkek uye diye jelesec e fotolarimi hatirlattim da vazgecti valla bu lucky de en az 8-10 kez gordu beni hala kadin olduguma inanmiyor neyse ki elimizde kapi gibi kanitimiz var kk pro uyeyiz hic bir sey yapamazlar
Lucky 2014 de ; 17 Mart da evlenme yıldönümümüzde Paris,doğumgünümde 16 Ekim Barselona,En son 15 gün önce Viyana
Yapma etme LuckyMune beni bilir tanır ben erkek değilem.Memelerim var benim
aboooowwwwww gııııı hala aynı değiştirmedimmm bakkkJelibon şifren elimde bacım.Her an sarkık karınlı bir avatarın olabilir
Simdi soyle oluyor.Benim eski sosyete konum sabote edilince bende hem bir nevi onun devami olsun , hem de yeni topik olsun diye boyle bir isim koydum. Batan gemiyi bilirsin ilk kimler terkeder.
Iki ozelligi barindiran kadinlarimiz yok mu var. Sekil ben.
Bu arada elit olunmaz, elit dogulur.
Arada sohbete bekleriz komsu topik sahabi.
Sen bulamayasin diye adini degistirdim . Tuh yine yakalandik mi. Dur ben konuyu baska bolume tasittirayim.
Benden cok gezmissin.Jelesec hakli hemen sikayet edelim seni.
Tamam da Mune'nin kadin oldugunu nerden bilelim.Tamam sustum, banlanmaya niyetim yok.
Beni goturcek beniBerattiyimi götürcan gebertirimmm seniiiiiiii4.sene oldu kankanımmmm ogltkn ye de hemen yazacağım şimdi gör sennnn sefaya da götüme bizi uyuzzzzz
Hahahaha neyyyyay berraticim döndü bu nldglpgeçmişte erkek diiii pro üyede bennn yaptım bu nldglp yiiiii yurt dışını su yolu yapınca parası bitmiş alamadıııııııııııııı
Simdi kazen bize kıb yapacak o olacakha ha ha ha munedeinldglp deee erkeğe benziyor kazene kib yapalımmmm
sevgili lucky ıstersen uzaya taşıt konuyu bulmak istersem bulurum gerçi sen banlanirsan azicik zor olur ismin falan degisir yeni üyelik alırsan falan bulamam benden kurtulmak ıstersen aklında olsunbirde herkes pro üye burda arkadaş bu ne kendinizi sağlama almışsınız yani birde birbirinizi banlatmaya çalışıyorsunuz cok ayıp ayrıca içinizde beni gören de yok ben belki casusluk yapıyorum şaka yapcam ama bu lucky beni banlatir hiç güven olmaz bende pro falan da değilim elitligim buraya kadar fistiklar napayim simdi
ha ha ha ha munedeinldglp deee erkeğe benziyor kazene kib yapalımmmm
Vay posta koyuyorsun demek. Yemek kismina tasiticam iste. Diyettesin ya oraya bakmazsin.
Arada olan bize olur. Fazla takilmayalim o kisimlara.
-----------------------------
Bu da Londra'din en islek caddesi. Elime bir yerden para gecince kitapcida aldim solugu.
Vay ozledim oralari ya... sanki baska ulkede yasiyorum .Oraya aylar oldu gitmedim .Vay posta koyuyorsun demek. Yemek kismina tasiticam iste. Diyettesin ya oraya bakmazsin.
Arada olan bize olur. Fazla takilmayalim o kisimlara.
-----------------------------
Bu da Londra'din en islek caddesi. Elime bir yerden para gecince kitapcida aldim solugu.
ay evet haklısın yemek topiginin yanından bile geçmem hatta orda topik aç haber versende gelmem şu aralar kusura bakma senin icin uzaya cikarim hmm orası olmaz
caddede pek güzelmiş birgün belki yolum düşer oralarasende eline geçen parayla kitapcida soluk alanlardanmisin bu sefere özel mi merak ettim
Vay ozledim oralari ya... sanki baska ulkede yasiyorum .Oraya aylar oldu gitmedim .
kitapları bende severim okumadigim tarz da da olsa arka kapak yazılarını okumaya bayılırım her gördüğüm kitapciya dalma isteği var bende yalnız burda da fena değil fiyatları orayı bilmesem deGelirsin tabi, yazin burda olursam beklerim.
Kitaplara oylesine bakmayi bile severim ama cok ucuz degiller hele burada. O yuzden cebim dolu olmayinca girmemeyi tercih ediyorum.
Bir daha ki sefere orada bulusalim istersen.
kitapları bende severim okumadigim tarz da da olsa arka kapak yazılarını okumaya bayılırım her gördüğüm kitapciya dalma isteği var bende yalnız burda da fena değil fiyatları orayı bilmesem dekitap aldıysanız iyi okumalar bende cikiyorum iyi geceler sana
Tiurkiye nin gercekkten 3-4 kati burda kitaplar .Ben her yaz geldigimde aliyorum . Burdan almiyorum .Aynen bende oyleyim. Oranin 3-4 kati desem yeterli olacaktir.
Tamam canim iyi geceler.
Tiurkiye nin gercekkten 3-4 kati burda kitaplar .Ben her yaz geldigimde aliyorum . Burdan almiyorum .
super icimi mi okudun ben de onu istiyordum :)Beni onayladigin tesekkur ederim.
Chinese yiyelim bir dahaki gorusmemizde.
super icimi mi okudun ben de onu istiyordum :)
Aynen bende oyleyim. Oranin 3-4 kati desem yeterli olacaktir.
Tamam canim iyi geceler.
Tiurkiye nin gercekkten 3-4 kati burda kitaplar .Ben her yaz geldigimde aliyorum . Burdan almiyorum .
o zaman isterseniz arada size istediğiniz kitabı yollayim canınız sıkılınca haber verin ben arada internetten alıyorum o zaman baya bir ucuz oluyor benim icin sıkıntı yok kitap alacaksam gözüm parayı gormuyor param varsa tabiise baslarsam maasimin büyük kısmıyla kitap alirim muhtemelen iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?