- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Param olmadigi zamanlar ben de öyle yapiyordum. Simdi ise kendimi bakimsiz ve yalniz hissettigimde elbiselerle kendime daha iyi bakacagimi düsünüyorum bir süreligine oyaliyor insani. Hele ki indirimde birsey alip kar ettigimi düsündüysem büyük keyif. Ya da sac rengimi degistirecegim =D
Ayni sey yaslilar, uzunlar, kisalar, kizillar, esmerler, sarisinlaar icinde gecerli olabilir tatlim =D
Hep düsünürüm ama boyatmam, esim boyasiz daha saglikli diyor hakli da. Kizildim eskiden bana cok yakisiyordu. Marjinal demisken siyahin üzerine yesil bir tutam sacim vardi üniversite birde. Artik köseme cekilip beyazlarimi sayma vakti geldi. Sari denemedim onu düsünüyorum fakat dedigim gibi, esimle bu konuda hemfikiriz. Sacim saca benziyor su anSacini renk yapmayi dusunuyorsun? Soyle marjinal bir renk yapta uysun ruh haline.
Kizil demisken altini cizelim, kizil yapabilirsin mesela.
hadi ya depresyonda misin ,uzuldum ya halineArada bir hortluyor ya sorma. Hele ki depresyonun esigindeysem. Arkadasim olmayinca elbiselerden medet umar olduk
Üzülme tatlim, uzun zamandir böyle. Evlenip geldigim yerde ne bir cevrem ne de bir arkadasim var. Pek yasima göre kizlar yok olanlarda tripli tipler. Yalniz kaldim, emekliligi bekliyor ve takma dislerim olacak mi diye merak ederek günlerimi tamamliyorum..hadi ya depresyonda misin ,uzuldum ya haline
,
Galiba bugünlük bana ayrilan sürenin sonuna gelmis buluyorum. Bebisim birazdan aglamaya baslayacagi icin uyumam gerekecek
Hep düsünürüm ama boyatmam, esim boyasiz daha saglikli diyor hakli da. Kizildim eskiden bana cok yakisiyordu. Marjinal demisken siyahin üzerine yesil bir tutam sacim vardi üniversite birde. Artik köseme cekilip beyazlarimi sayma vakti geldi. Sari denemedim onu düsünüyorum fakat dedigim gibi, esimle bu konuda hemfikiriz. Sacim saca benziyor su an
Sac boyamak uzun bir süre sadece hayallerde var olacak. Annelik saolsun tarak yüzü görmeyen saclarimi sariya boyatip daha da üzemem su aralar. Size iyi geceler, bol muhabbetler. Yarin artik vakit buldukca yazarim burayaTamam bebisine bak sen. Sacini baska zaman boyatirsin.
Sac boyamak uzun bir süre sadece hayallerde var olacak. Annelik saolsun tarak yüzü görmeyen saclarimi sariya boyatip daha da üzemem su aralar. Size iyi geceler, bol muhabbetler. Yarin artik vakit buldukca yazarim buraya
Evet anladim :) bos ver biz variz burda :)Üzülme tatlim, uzun zamandir böyle. Evlenip geldigim yerde ne bir cevrem ne de bir arkadasim var. Pek yasima göre kizlar yok olanlarda tripli tipler. Yalniz kaldim, emekliligi bekliyor ve takma dislerim olacak mi diye merak ederek günlerimi tamamliyorum..
Cikalim bence de
hoşgeldin dilay tam tanışıyorduk kaldı orda geç gelmiştinUhuuuu vardiye baslamadimi kizlar...
iyi akşamlar canım biraz geç kaldım kimse uğramış dünden beriMerhaba, iyi aksamlar efendim nasilsiniz
hoşgeldin dilay tam tanışıyorduk kaldı orda geç gelmiştinlucky koç burcu olduğunu söyledi bende geleyim tanışayım dedim bende koç burcuyum seni nerden tanıyorum hatırlayamadım ama lucky bilir biraz hafıza sorunum olduğunu düşünüyoruz da
iyi akşamlar canım biraz geç kaldım kimse uğramış dünden beri
Bir derdim var bölümü canim, bosuna huysuz BeDeVi demiyorlarBDV nin ne olduğunu bilmiyorum ama diyet topiğidir o ben orda dolaşıyorum başka topik anlamamyemek topiğne gidesim var ama şu aralar bana yasaklı bölge orası bende buraya uğramıyordum kimsecikler yok diye geldin iyi oldu
ohh sefan olsun :) ben de cocuklar icine girdiginde diet falan bakmiyorum :)Bir derdim var bölümü canim, bosuna huysuz BeDeVi demiyorlarO zaman bi diyete katilmistim ordandir Ben suan büyük prensimle patlamis misir, yilbasi kurabiyeleri, kavrulmus tatli badem ve portakalsuyu ziyafeti cekiyorum Diyette neymis
Dogru diyorSelamm,
Buberatti var ya pisilocik baski baski yapiyor telefondan. Yok dilay gelmis , yok deadline burdaymis. Kirmizi hali mi serelim ne yapalim. Gelsinler efem ne olmus yani. Yakinda telefon numarami degistiricem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?