Kendine yakistirdigin bir isim bulmak ve onu kullanmak tuhafmi?

Iki isimli olmak aslinda avantajli ama daha ben kimligime ekletmedim ama okulda 3 yil oldu bana elif diye sesleniyorlar ama ben pisman oldum sanki. Keske elif yerine leyla secseydim diyorum ama artik gec kaldim

Bence Elif Leyla'dan daha guzel bu benim kişisel gorusum. Leyla ve Elif'in telafuzuna bakarsak. Elif'i e harfini uzatarak söylüyorlar muhtemelen. Eelief olmali onlara gore okunusu. Leyla ise Laila olacak. Laila hosuna gidiyor mu? Ya da onlara yine a degil e diye anlatacaksin. L(ei)la diyeceksin.

Benim üniversiteden bi arkadasım vardı kızın adı Dursun du oda senin gibi bi isim uydurmuştu onu söylüyordu herkese ama açıklmasını yapıyordu asıl adım bu değiştirme aşamadındayım şu isim olarak değiştireceğim onunla seslenebilirsin diyordu hiçte yadırgamadık adı dursundu ama bize göre değildi :)

Ismini ne yapti peki

Ikinci ismi yasal olarak nüfusuna ekledikten sonra kullanmanda bir sakınca yok. Ama mihriban ismi elif ismimden kat kat güzel. Çok otantik ve güzel melodisi melodisi olan bir isim. Seninki biraz attan inip eşeğe binmek olmuş. Kendini bilmez bir arkadaşın abuk sabuk bir yorum yaptı diye adına bu kadar tepki duyman çok saçma.

sadece o arkadasin yaptigi yorumdan dolayi degil ama hollandada yasiyorum okulda cok sktini yasadim hocalar ismimi telaffuz edemiyorlardi ve cocuklar hep dalga geciyorlardi. 3 sene once kendime bir karar aldim kendime baska bir isim bulacam diye aradim elifi buldum ama elif ve leyla arasinda kaldim elifi sectim. Acaba yanlismi sectim diye dusunuyorum bilemiyorum gercekten kafam cok karisik simdide yine degistirmek istiyorum ama bu seferde cok tuhaf olur kimsede akil fikir vermiyor gercekten kafam karisik

Leyla çok güzel bence eliften daha iyi olabilirdi. Ben Gece ismini çok beğenirim onu da düşünebilirsin

Leyla çok güzel bence eliften daha iyi olabilirdi. Ben Gece ismini çok beğenirim onu da düşünebilirsin
Evet banada simdi leyla daha guzel geliyor pisman oldum ama yuksek okula gittigimden beri yani 3 yildir takma isim olarak okulda bana elif diye hitap ediyorlar oyle taniyorlar simdi yine degistirip leyla yapsam tuhaf olmazmi ama gercekten pismanim

Elifmi kalsin yoksa yine mi degistiriyim takma ismimi artik cidden birileri yardimci olsun kafayi yicem asiri takintiliyim kendimden bile biktim

Bir arkadasim vardi unide iki isimliydi. Kendini bize ikinci ismiyle tanistirdi. Meger ailesi ilk ismini sesleniyormuş. Duyunca şaşırmıştım sadece. Eger kişi buna raziysa ve sorun yasamiyorsa bence normal bir durum. Yani ben o kiza ilk ismiyle seslenemem aartik ve o da zaten sen ilk ismimle seslensen bakmam, ailemde ikinci ismimi kullansa bakmam diyordu :)

Elifmi kalsin yoksa yine mi degistiriyim takma ismimi artik cidden birileri yardimci olsun kafayi yicem asiri takintiliyim kendimden bile biktim
Takma isimden ziyade kimliginize işletin ve 2. İsim olarak onu kullanin zamanla herkes alisir. Yine size baska bir ornek vericem. İsmi şuan yazamiyorum oyle ilginç ve tuhaf bir isimki kızcağiz kimlik değiştirip ilk harfleri kullanmayi secerek emel ismini seçmiş

iyide bu şekilde size kimse yardımcı olamazki siz bu kararsızlıkla 3 ay sonra leyladan sıkıldım seda olsun demeye başlarsınız.önce hangi ismi benimsiyorsunuz onda karar verin.bu foruma yazılan nick değilki sıkıldım değiştirim olsun.

Evet biliyorum ama diyelimki leyladan eminim leyla olsun istiyorum yine degistirsem tuhaf olmazmi?

Evet zaten 2 isim olarak ekletmek istiyorum ama ben 3 yil once yani okulda elif ismini kullanmadan once isim ararken elif ve leyla arasinda kalmistim ve simdi pismanim elif yaptim diye. Simdi yine degistirsem anormal olur dimi

Bana göre Elif gayet güzel bir isim. Burda kimi Elif ismini beğenir kimi Leyla. Size burdan kimse yardımcı olamaz ki. Kendiniz karar verip arkasında durmalısınız.

Bana göre Elif gayet güzel bir isim. Burda kimi Elif ismini beğenir kimi Leyla. Size burdan kimse yardımcı olamaz ki. Kendiniz karar verip arkasında durmalısınız.
Evet biliyorum ama zaten elif ismini sectim simdi yine degistirip leyla yapsam insanlar cok garipser

Evet biliyorum ama zaten elif ismini sectim simdi yine degistirip leyla yapsam insanlar cok garipser
Kusura bakma ama zırt pırt başka isimlerle karşıma biri çıkıp dursa garipsemeden öte acayip şeyler gelir aklıma
Dolandırıcı mı bu tanınmamak için isim değiştiriyor derim mesela
Bir karar ver arkasında dur sende
Takıntılıyım diyip de günaşırı isim değişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…