- 22 Nisan 2016
- 259
- 72
- 48
- 29
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Bende senin gibi dusunurdum dogru soyluyorsun ama bikere elif ismini sectim simdi degistirsem leyla yapsam o dedigin duruma duserim dimiKusura bakma ama zırt pırt başka isimlerle karşıma biri çıkıp dursa garipsemeden öte acayip şeyler gelir aklıma
Dolandırıcı mı bu tanınmamak için isim değiştiriyor derim mesela
Bir karar ver arkasında dur sende
Takıntılıyım diyip de günaşırı isim değişme
Bunun sonu yok ki 3 sene sonra da Ayşen olsun dersinBende senin gibi dusunurdum dogru soyluyorsun ama bikere elif ismini sectim simdi degistirsem leyla yapsam o dedigin duruma duserim dimi
Ne tatli bir yorum bu.. cok tesekkurederimTuhaf değil tabii ki senin tercihin değildi sonuçta. Ama aksine Mihriban ismi benim çok hoşuma gitti türküsünden etkilendiğim için olabilir. Bu arada benim de adım elif. Umarım Abdürrahim Karakoç un Mihribana duyduğu aşk kadar güzel bir aşk yaşarsın adaşım.
Bunun sonu yok ki 3 sene sonra da Ayşen olsun dersin
Sen şimdi seni Mihriban diye seslenenleri elif olarak bilenlere nasıl açıklayacağını düşünürken birde Leyla'yı çıkarma ortaya
Elif çok güzel isim işte
Bırak kalsın
Düşünüp durma o mu bu mu diye
Kapat bu konuyu zihninde
Rica ederimNe tatli bir yorum bu.. cok tesekkurederim
Millet mihribanı söyleyemiyor bende Elif’i uydurdum daha kolay diyeceksin.Ve yarin part time bir yerde calismaya baslayacam ama orda eskiden tanidiklarimda calisiyor yani beni mihriban olarak bilenler elif diye bana seslendiklerini duysalar ne dicem onlara sizce nasil bir aciklama yapmaliyim. Artik ikinci ismimi kullaniyorum demeye dusunuyorum ama sizce garipsemezlermi
Aynen Mihri çok hoş gerçekten veye Miri , isim konusunu boşverin diyeceğimde yasınız genç 20 li yaslarda bende çok takardım eski bi ismim var .Şimdi 40 lara gidiyorum hiç umrumda değil .tamamen goruş açısı bence mıhrıban da guzel ısım sadece bıraz uzun ben olsam kendımı mhri diye tanıtırdım :d
Son derece normal.ki bunu zaten kendiniz istiyorsunuz.yengem sayımla evlenirken annanem öyle isimli olur diyip döndü olan ismi inci olarak değiştirmiş. Herkesde kabullenmiş : )merhaba kizlar. simdiden turkcemden ozurdiliyorum turkcem pek iyi sayilmaz. benim uzun zamandir kafama taktigim bi sorun var bu size ergence gelebilir ama ben cok taktim. 19 yasinda bi kizim ve hollandada yasiyorum burda dogudum buyudum. nufustaki ismim mihriban ama ben kendimi bildim bileli bu ismi hic sevemedim ilk okuldan beri begenmiyorum utaniyorum cunku okulda genelde ogretmenler ismimi yanlis soyluyorlardi ve bazi cocuklar dalga geciyorlardi ve mihriban cok eski bir isim demisti en iyi arkadasim ve anneme babama cok kizdim baska isim bulamadiniz mi diye. sonra ben 3 sene once kendime yakistirdigim bir isim bulmaya calistim ve elif ismini cok begendim ve kendime yakistirdim. yuksek okula baslamadan once bu karari aldim ve hollandada nufustaki isim gunluk hayatta kullandigin isimden farkli olabiliyor bende okulda kendimi elif olarak kaydettirdim ve okuldaki ogretmenler sinif arkadaslarim vs bana elif diye sesleniyorlar taa bugune kadar. annem babama bunu soyledigimde pek mutlu olmadilar ama ne kadar mutsuz oldugumu anladilar. maddi durumum musait oldugunda elifi ikinci isim olarak kimligime ekletecegim ama her iki ismide kullanacam cunku cogu insan mesela ailem, eskiden arkadaslarim vs bana mihriban diye sesleniyorlar ama yeni tanistigim insanlar ve okulda elif diye sesleniyorlar. simdi benim sorunum ne biliyormusun? bu yaptigim sey cokmu garip ve tuhaf? yani kendi ismimi begenmemek kendime yakistirdigim bir isim bulmak ve onu kullanmak anormal birseymi sizce? ben bunu cok taktim kafama ve acaba gereksiz birseymi yaptim ve fake gibi hissediyorum kendimi. umarim anlatabilmisimdir. cok takintili biri oldugum icin bunu kafaya taktim. yorumlariniz icin simdiden tesekkurediyorum
Lisede bir arkadaşım vardı. Adı mihriydi. Herkes çok beğenirdi ismini... Bence mihriban gayet güzel bir isim ama illa değiştirmek istiyorsanız elif ve leyla yerine deniz ve kumsal isimlerini düşünebilirsiniz. Kulağa daha hoş geliyorElifmi kalsin yoksa yine mi degistiriyim takma ismimi artik cidden birileri yardimci olsun kafayi yicem asiri takintiliyim kendimden bile biktim
Elifmi kalsin yoksa yine mi degistiriyim takma ismimi artik cidden birileri yardimci olsun kafayi yicem asiri takintiliyim kendimden bile biktim
Evet banada simdi leyla daha guzel geliyor pisman oldum ama yuksek okula gittigimden beri yani 3 yildir takma isim olarak okulda bana elif diye hitap ediyorlar oyle taniyorlar simdi yine degistirip leyla yapsam tuhaf olmazmi ama gercekten pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?