- 22 Nisan 2016
- 259
- 72
- 48
- 29
- Konu Sahibi Mihribantje
-
valla bana kalsa yeni bir soyisim de secicem, esiminkine alisamadim bir turlu, ama iyice corba olacak sonra.
Bence elif de guzel mihriban da, ama telaffuzu zor isimler cidden sikinti yaratiyor, ailenize de boyle anlatin.
Neden elifi sevmiyorsun Bu arada mihribanin anlami guzel ama soyleneyisi guzel degil ve cok eski bir isimMihriban cok güzel bi isim
Tam tersine elif ismini hiç sevmem mesela
Ama arkadaslarınıza göbek adımı artık kullanıyorum diye söylemenizde bi sakınca yok bence
Evet aynen oyle ama su anda yine kararsizlasiyorum elif ismi yerine daha guzel bir isim bulabilirdim ama artik bunu degistirsem tam garip olur. Isim zorBu garip degil mutsuzsan neden olmasin?
Gecende bir uye de Derya olarak degistirdi ismini. Eski bir isim koymuslar hic sevmemis.
Cocuga isim verirken cok yonlu dusunmek gerek . Dede, nine mutlu olsun diye de konulabiliyor bazen eski isimler...
Elif ismi mihribandan daha mi guzel senceİyi yapmışsın bence kendini düşün gerisini boşver.
Turkiyedemi yasiyorsun yoksa yurtdisindamerhaba
adım mıhrıban ama bana herkes mimi der
bence insanlar daha kolay alışır buna
Tanıdıgım üc bes elifte soguk gıcık tiplerdiNeden elifi sevmiyorsun Bu arada mihribanin anlami guzel ama soyleneyisi guzel degil ve cok eski bir isim
Her mihriban dediklerinde düzelt bi süre sonra da elif diyene kadar dönüp bakma kimseye o şekilde alisiyorlarOnlara nededin artik beni yeni ismimle seslenin mi dedin tepkileri nasil oldu mesela arkadaslarinin? Ben alisamazlar diye korkuyorum
Ama yarin o arkadaslara ne demeliyim senin ismin mihriban degilmiydi dediklerinde. Bide elif nasil bir isim senceBence en doğal hakkın. Ben garip bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Turkiyedemi yasiyorsun yoksa yurtdisinda
Ama su anda pismanim acaba baska bir isim mi secmeliydim elif guzelmi kiMihriban cok guzel bir isim ama hollandada yasayan bir ailenin cekeceginiz zorluklari dusunerek isminizi koymasi gerekirdi
Biz bile turkiyede ( ben ve pek cok arkadasim) cocuklarimiz ileride yurtdisinda yasarsa rahat telefuz edilen isimleri olsun diye dusunerek koyduk isimlerini
Bence iyi yapmissiniz , herkesin kendi ismini secme ozgurlugu olabilmeli
Ismimi hic bir zaman sevemedim cunku okulda vs dalga gecenler cok oldu bu yuzden ister istemez bende psikolojik olarak etkilendim ama su an eliften baska bir isim mi bulsaydim diye dusunuyorum ama artik gec kaldimBende elif ismini pek sevmem, mihriban kulağa çok hoş geliyor, mihri diye kısaltınca da çok hoş. Çok gencsin güzel gelmeyebilir sana ama karakteristik bi isim bence ilerde anlarsın. Bende ünideyken değiştirdim ismimi ama benim durum farklıydı. Kimse kimlikteki ismimi bilmiyordu ve sorun oluyordu bende sildirip göbek adı denilen herkesin bildiği ismimi ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?